19
-
Yv@n #19 Jah. De azzal hogy nem ingyenes, és nem része a rendszernek, inkább a cég elleni támadásokat előzik meg. Jó partnereik felé, meg bizonyára megfelelő árpolitikával el tudják majd sózni így is. -
FTeR #18 #17
egyébként igazad van
A vírus nem OS hiba és nem is az OS egyes hibáit használja a kártevésre, az OS hibát a bejutásra használja, de a legtöbb kártevő már a júzerre alapoz és nem foglakozik a bugokkal. -
FTeR #17 félre értettél, azzal az indoklással volt bajom, h azért adják pénzért, mert az jobban megfelel a felhasználói igényeknek, mintha ingyen lenne. -
Garfield #16 Tudod, van aki ért a gépéhez és van, aki fizet azért, hogy ne kelljen hozzá értenie, legyen szó akár a MS, akár más cég vírusirtójáról. Ennyi.
Arra a kérdésre, hogy miért kérnek pénzt egy olyan alkalmazásért, amely gyakorlatilag a Windows hibáit igyekszik kiküszöbölni,
A Windows hibáinak jó részét kiküszöbölik a továbbra is ingyenesen letölthető frissítések, a maradék meg a felhasználón múlik.
Egyébként nem értem a műhisztit: kifogásolnivaló akkor lenne, ha a frissítéseket is pénzért tenné elérhetővé. -
Yv@n #15 Miért adnál Te pénzt, azért márt más hülye? Nem vagy kötelezve rá, hogy az oprendszer mellé megvedd a vírusirtót. -
Ecology #14 Norton Ghost Rulezz!!!!!!!! -
Ecology #13 Én Norton antivírus 2005-öt használom a Norton Ghost-al karöltve és a kettő együtt legyőzhetetlen fegyver az univerzumban !!! Még ha totálisan- fatálisan össze is omlik a rendszer akkor is ha formattálni kell ,10perc alatt a Norton Gostal visszarakom az Xp-t az eredeti állapotára minden általam feltelepített felhasználói szoftverrel és minden hardver driverrel egyetemben! Na ezt így kel csinálni! -
#12 johogy a tuzfaluk nem fizetos... bar engem hidegenhagy a tema -
strogg #11 Ez kicsit vicces. Egyetértek, högy ők építik fel a falat luykkala kö9zepén, de fizess nekik, hogy ők odaállítsanak egy biztonsági őrt. Ez az őr meg majdnem biztos, hogy 2 óránként szunyókálm ajd egyet, vagy átverhető könnyen. (legalábbis az első időkben).
Én nem azért nem használok wint mert szerintem olyan ótvar szar, mert pl: játékgépnek igenis jó,ha másra nem is. (várom a ps3-at:) Tehát játszani ok. A filozófiájával, licenszével, és az m$ hozzáállásával nem értek egyet. És ne mis bízom benne. Én még nem találkoztam olyan m$ termékkel, amely úgy dolgozott volna, ahogyan elvárom, akkor amikor mondom, és úgy, ahogyan én akarom. Egyszerűen az m$ temrékekenek van egy ligikájuk, és rád kényszerítik. Ez nekem nem tetszik.:) Valszeg ezzel találkoznék a vírusirtójukban. 50x megkérdezi, hogy biztosan engedélyezni akarom-e az irc-t, és minden boot-nál számíthatok egy buborékra, mely figyelmeztet, hogy szerinte mit kéne még bezárnom, vagy engedéjeznem. És természetesen elfogadtam a licensz feltételeket, mely szerint ha lemásoloma havernak, akkor ejnye-bejnye.
Nem láttam még olyan iparágat a világon, amely így terrorizálná a saját vevőit, mint a film/zene és a szoftver ipar.
De ezt is sutba dobhatjuk, hisz azért csinálják, mert a user a loser:) Ha a felhasználók azt mondnaák: "most volt elég, és nem tovább" (ahogy kezdenek éledezni tudatilag a szabad szoftverek irányába) megváltozna ez a trend is.
Nagyon elkalandoztam, bocs.:) Aki engem kérdez, annak egy halk mosollyal az arcomon azt atnácsolnám, vagy linuxra upgrade, vagy más gyártó vírusölőjét használja. Egyszerűen kiforrottabbak, több tapasztalattal rendlekező cégek készítik őket. Az m$ termékeit is remek fickók kódolják, sőt tudtommal több vírusírtó céget is felvásároltak (tehát ember, tapasztalat lenne), de szerintem ugyanabba hibába fognak esni, mint eddig is, hogy a fejlesztésekre jelentősen rányomja a bélyegét a marketing. (határídők, ígéretek, nagy szavak, stb...) -
FTeR #10 ha mi mind, akik vírusírtót használunk, átállnánk mekre, akkor záros időn belűl te is rákényszerűlnél a vírusírtóra. -
FTeR #9 "Elmondta, hogy az új vírusírtó kereskedelmi szoftverként kerül forgalomba, mivel a vírusok általában nem a sebezhetőségeket, hanem a felhasználó óvatlanságát használják ki."
mivan? azért adják pénzért, mert hülyék a felhasználók? végülis, sok ember úgyvan vele, h azért veszi a drágábbat, mert biztos jobb -
LaPalma #8 én nem használok vírusírtót... :) -
PityBull #7 Ott a pont!!! -
#6 A különbség annyi, hogy te fizeted az őrt, míg a lyukat ők csinálták. -
fflx #5 bar ugye a sajat szarukat valoszinu ok ismerik a legjobban es gondolom nagyon is tisztaban vannak a lyukakkal. ezert ingyenes javitas helyett, kapnak az emberek egy fizetos javitatast. vagyis, nem javitast csak vedelmet.
kb. mintha egy bolt hatso falan lenne egy lyuk, amit ahelyett, hogy befalaznank, odaallitunk egy biztonsagi ort. vegulis, egeszen magyaros mentalitas :) -
fflx #4 szerintem ez egy ovatos probalkozas a reszukrol, hogy esetleg ugy is el tudnak-e adni valamit, hogy nem ingye csatoljak az oprendszerhez... asszem totalis bukas lesz. bar kitudja
(mert ugye a mediapleyer es iexplorer hivok gondolom azert penzt nem adnanak a kedvenceikert) -
#3 én a Trend micro internet security 2005-őt használom, de maradok is ennél :)
sztem amúgy sem lesz vmi hatékony ez az ms féle program egy darabig. -
#2 Én is azt használom, az esetek 80%-ában megtalálja a problémákat, amit meg nem, az kis ügyeskedéssel manuálisan, de megoldható.
Nem hiszem hogy a M$ féle termék ennél sokkal jobb eredményt fog produkálni! -
#1 Hát ez szomorú, van pár jó ingyenes, személy szerint én itthon az avg free 7-et használom, és ezentúl is ezt fogom.