668
.
-
Stockbauer33 #668 Öreg motoros vagyok nekem a Pinocchio bár mellett mondanám.De az tényleg a 80-as évek :) Jókai térről ahogy jössz le a posta felé az Aranykacsa utcája sarok :)))) -
#667 Köszi. Ismerős volt a lépcső - de nem tudtam volna azonnal rávágni, hogy hol van :)
Régen jártam a (nekem még mindig csak ilyen néven ugrik be) Nagy Posta környéki kis utcákban :) -
Stockbauer33 #666 Római udvarba -
#665 Wow! -
Stockbauer33 #664
-
Jelenleg 4 hetes kiscicák gazdit keresnek Pécsett és környékén. 2-3 hét múlva lehet őket elvinni. Egy cirmos kislányra van jelentkező, a másik kettő (szerintünk) kandúrka, egy cirmos és egy whiskascica-foltos gyönyörűség még várja a jelentkezőket. Barátságosak, kíváncsiak, játékosak, szeretnek ölben lenni.
Kedvcsináló fotók és videók a linken. -
Stockbauer33 #662 Sok tetkomat csinálta a mester.A római udvarban van a stúdiója.Kusinka Tamás.Ízig vérig rocker.Egy együttesben is gitáros és rajztanár
Egy unszimpatikos srác.Az első alkalommal majdnem bántalmaztam is de utánna összehaverkodtunk.
https://www.tomzonetattoo.com/ -
#661 Na, ez az igazi tüke-fíling :) -
Stockbauer33 #660 -
#659 Viszont!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #658 Kellemes húsvétot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #657 Talán drón.De sokat látom este felé a sétarepülőst.Lehet arról -
#656 mivel lehet ilyet fotózni? -
#655 Elkepesztoen jo kep! -
Stockbauer33 #654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#652 Cicakávézóban jártunk
-
NB2 #651 Temető felülről... piszok jó! -
Stockbauer33 #650 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#649 Húúúúúúúúúúúú! -
Stockbauer33 #648 -
#647 Köszönöm szépen -
Stockbauer33 #646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HBD IMYke -
#645 Állásajánlat: Feketeöves front-end fejlesztőt keresünk!
Ha esetleg érdekel valakit. Vagy valakinek a valakijét. -
#644 Beszarás :)))) -
Stockbauer33 #643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #642 Kukáztam a fb-on -
#641 ezt te lőtted esetleg? -
#640 Hátborzongatóan gyönyörű! -
Stockbauer33 #639 -
#638 Köszi -
Stockbauer33 #637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HBD HG :) -
#636 Sziasztok!
S.O.S. keresünk hidegburkolót + vizes szakembert Pécsett vagy környékén. Szüleim házán dolgozott eddig egy csapat, igen pocsék munkát végeztek, ma kiadták az útjukat… Szóval a fél(ig se) kész csempézést és vízbekötést kellene folytatni, esetleg az eddigi hibákat valahogy kijavítani. Tudnátok ajánlani megbízható szakembert? Aki még megfizethető, és nem gány munkát végez? Személyes tapasztalatnak nagyon örülnék, mert ezekkel a munkásokkal sajnos eléggé befürödtünk.
Sürgős lenne, mert gyakorlatilag a ház alsó szintje szét van verve, konyha, fürdőszoba, wc, nappali… És eddig csak a fürdőben van csak felrakva csempe, úgy ahogy. :| Szóval nagy és sok munka van vissza… Helyileg Abaliget, ha ez számít.
Köszi a segítséget!! -
#635 -
Stockbauer33 #634 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagy Lajos:
Középiskolás koromban az akkori 'vegygép koliban' (most ugye az egyházé az épület a Hunyadi János út bal oldalán, és Szent Mór Katolikus Általános iskola talán) lakva sokat mászkáltunk a Széchenyi téren, gyakran nézetünk be, ha nyitva volt a bejáratuk -- lánykákat is lestük :)
Én történetesen a kollégiumában is laktam egy rövid ideig, a menzájukat kifejezetten szerettem. -
Stockbauer33 #632 Van egy nagyon jó sorozat.Nem gondoltam vna hogy ilyen a Nagy Lajos belseje :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#631 -
Stockbauer33 #630 -
#629 Azt hiszem te nem tudod elképzelni, mennyire vagyok béna az ilyesmihez. :D
Amúgy azért kéne hozzá szakember, mert amit most raktak a telefonomra, attól olyan gagyi szemcsés lett a képernyő, amit a kb. 10 éves buta nokiám is tudott produkálni. Nem értek a fóliákhoz, tanács kellene, hogy milyet vegyek, ami nem ilyen. :|