30
Fury of the Furries - Dühöngő szőrcsomók!
-
#30 Hogyan sikerült átszerkeszteni az exe -t. Elküldenéd nekem? -
lahos #29 Nem, nem jó :( nincs tovább út, egyszerüen. Csak a TV :( -
#28 nah? sikerült ?
Lassan elő fogom venni a gémet, annyira beszélünk róla :))) -
#27 a www.mod-archive.com -on, vagy már nemtom, h ez-é az url-ja a mod archive-nak, fönt van az összes zene MOD-ban, a szerzo Moby. (ez nem az a Moby) -
lahos #26 Ehem, majd kipróbálom. Tudjátok, a játékot alkotó fájlok között vannak a hangok (SND könyvtár asszem, ott .IFF formátumban vannak), ha megnyitom egy lejátszóval (goldwave) akkor egy kicsit torzan, "gyorsabban" játsza le őket. Mit tehetek ezért? -
#25 Most ahogy visszaemlékszem a TV semmiképp nem jó !!!! -
#24 akkor ne menj be a TV be...
úgy sem jó ?
tudom.. egy alig észrevehető továbbjutási lehetőség van arra
pár képernyő és vége is ajátéknak szinte. -
lahos #23 "vergődd át magad azon ami ott vár rád. (nem gyenge tudom)" a batmanra, a tini ninja teknőcre és a koponyára gondolsz? A TV-be bementem, de tovább nincs út (mint ahogy az 1. képen látod: csak sav van) -
#22 nna... beugrott..
Kezd elölröl a pályát. A flipperezéshez abszolúte nem kell menned !!!!! Az csak egy elterelés... Másik irányba menj!
A TV felé menj, vergődd át magad azon ami ott vár rád. (nem gyenge tudom) Azthiszem a lendület sokat fog segíteni, és főleg zölddel a liános golyóval nyomd.
Van kijárat igen ! Ráadásul elég rövidke pálya csak az a trükk hogy ez az egyetlen ami nem lineáris mint az összes többi. Egyik képernyőnél asszem beesel valahova és puff vége is nem csak a pályának, de az egész játéknak is.
Egyébiránt meg nagyon örülj hogy lassú !! Normál gyorsasággal nagyon kemény :)))
Emléxem mi anno haverral majdnem egy egész nyári szünet alatt nyomtuk végig. Volt hogy egy pályarészt 100x újrakezdtünk persze felváltva !
Jó móka volt, mert ha végre sikerült továbbjutnunk annak a ház nem nagyon örült hajnalban :))) -
lahos #21 Na, ide tettem, sajnos a szinek elég rosszak, köszönhetően a dosbox-nak. Remélem azért kivehetők. -
lahos #20 Told odébb a tehenet, és rágd ki az alatta levő földet.
Most te jössz: a piramisoknál az 5. pályánál, ahol középen homok van asszem... na ott mit lehet csinálni? Mit kell kihúzni? -
nnoel #19 Valaki tud segíteni? A mountainosrésznél vagyok a kilencedik pályán és elakadtam
az elején egy sí felvonó fölvisz a hegyre közben valami szunyog vagy madár mombáz majd amikor fölmegyek egy terrorista vagy mi fölrobbantja magát a jégtömbökön és azok leesnek az alattuk lévő szakadékba, majdott mókusok vagy mik bújnak ki a földből,és mellettük van egy kerti tehén vagy mi.Rémlik?
Segitség!!! -
lahos #18 Kandur: és lőn csoda nem gyorsultak meg :(( -
lahos #17 Akkor segitsetek, amiga emulátorral próbálom meg futtatni, és leszedni egy screenshot-ot!
A WinUAE nevü cuccost használom. Megvan a játék ADF formátumba (5 darabból áll). Az egyik gond, hogy kegyetlenül lassú (P4, 2 Ghz gép, XP), legalábbis túl sokáig látom a Loading... szöveget a képernyőn. A demó lefut (az, amikor leszállnak a földre), de utána lemezt kér. Hiába nyitok ki egy újabbat az END+F1 kombinációval (asszem igy kell), semmi nem történik.
Valaki segitsen... -
#16 én végignyomtam de nem emléxem erre a részre -
#15 Lehet, nézd át a dosbox.conf filet, minden érthetően le van benne írva és közvetlennül tudsz módosítani -
lahos #14 Mégvalami: DOSbox-ból lehet screenshot-ot nyomni? Vagy ablakban futtatni? -
lahos #13 Ehem. Majd megpróbálom
És tud valaki egy normális, müködö AMIGA emulátort? Megvan a játék AMIGA formátumban, és emulátorral lenne jó futtatni, mert ott mentek, ahol akarok, könnyen szerzek screenshot-ot, stb. Illetve, megpróbáltam a WinFellow-ot használni, de valami "kick.rom" fájlt hiányol... a FAQ mutat egy helyet, ahol fenn van ez a fájl, hát nincs fenn!
Ja és valahol hallottam, hogy van Fury 2 is... tud erről valaki valamit? -
#12 Talán meg kellene tanulni kezelni a Dosbox -ot, a dosbox.conf -ba módosítsd a
core=normal
cycles=6500
cycleup=500
cycledown=20
értékeket. Pl. a cycles 6500 egy 2ghz gépen egy DX120 -nak felel meg, tehát érdemes 16000 -re venni, az kb. egy PII 200 -nak felehet meg, s lőn a csoda a jtáékok meggyorsulnak :))
-
lahos #11 Esetleg tud még valaki valamilyen DOS emulátort? (virtual PC-t ne, olyat, ami egyből működik) -
lahos #10 Majd megpróbálom. Nem biztos, hogy sikerül, mert DOSbox alatt kegyetlenül lassú :( mint minden más egyébként. Annyit még, hogy felül csövek vannak, van 4 élet-tojás 2 tüskével körbevéve.
De, hogy őszinte legyek, szerintem idáig NAGYON kevesen jutottak el, innentől már iszonyat nehézzé és kegyetlenné vált a játék (idáig "csak" idegesitő volt), ezért elépzelhető hogy senki nem tudja majd -
#9 Ó, ez tényleg klasszikus játék volt! Akkoriban még tudtak jó játékot csinálni. (Jó, néha azért még ma is összejön...) -
#8 Hm, próbáld DosBox-al. -
#7 A piros rágni tudta a falat, a kék úszni tudott valóban, a sárga lőtt, ha hosszan nyomva tartottad nagyobbat lőtt. A zöld pedig liánokkal közlekedett.
Legalább 5X végignyomtam anno. Nagyon szerettem.
Mióta XP, azóta nem tudtam elindítani a játékot... :( Valakinek van valami ötlete ezzel kapcs ?
Lahos: Savra emlékszem, de hogy flippereznek az nem rémlik. Ha látnám a pályát esetleg. ( screeshot ) ? :) -
#6 Ki emlékszik még a labdák képességeire? Asszm a kék úszni tudott, a piros meg lőni, de nem vagyok benne biztos. (nosztalgia rulz :-) ) -
#5 ÁÁÁÁÁÁÁÁ bazzeeee
Kurvanagy játék volt anno. Ott nyígtam, amikor elakartam kérni a havertól és nem fért rá csak vagy 5 lemezre asszem.
Sajna én sem emékszem a részletekre, ezért én sem tok segíteni -
blackgamer #4 én nem ismertem -
#3 Hát én tutira nem emlékszek. Iszonyat régen játszottam vele utoljára (de baromi jó kis játék az már biztos :-) ). -
#2 Nos, ezt így 12 év távlatából már nem tudom megmondani :) Kíváncsi leszek ki emlékszik. -
lahos #1 Remélem emlékszik valaki még a játékra. Elővettem megint, mert találtam cheatet hozzá (át lehet szerkezteni a FURY.EXE-t, hogy örök élettel menjen), most ott tartok, hogy a szigeten vagyok egy olyan pályán, ahol flippereznek velem, és savba esek, ha elvétem. Itt nincs kijárat. Vagy van? Hol?