22
-
Yv@n #22 Amúgy rohadt egyszerű, nem teszek ki linket, simán csak kiírom, hogy www.allofmp3.com ez nem link, lévén nem lehet rákattintani, és még csak a használatot sem ismerteti.
Mellesleg pont a napokban gondolkoztam azon, hogy 2005ben neten keresztül miért lennék hajlandó fizetni, ha az zene. Ott kezdődik, hogy klipp, nem csak hang, és mostanára nyugodtan elfelejthetjük a stereo-t...elég régóta elérhető az 5.1es hang, manapság gépet már nem is nagyon lehet kapni 7.1es integrált hangkártya nélkül...a 720p felbontást pedig a klippnek már elfogadhatónak találom. -
Cat #21 SMSwebről is pénzért töltesz le, mégse legális :D -
irkab1rka #20 Akinek baja van a gondolatrendőrséggel, az jelentkezzen nálunk.
A gondolatrendőrség -
snorbi #19 Vajon az SG legálisan szerzi be ezeket a képeket?
Manapság már nagyon kell vigyázni, mert a semmiért is beperelnek... -
M2 #18 Nem tudom, de jól csinálják - én mindig a nénikre klikkelek... -
pemga #17 Vajon hány ilyen kalóznős képük van még SG-seknek? Azt vettem észre, hogy az összes ilyen jogvédős-anyázós cikk elé kalóznős képek kerülnek :). Vagy van aki azzal foglalkozik fulltime, hogy ilyen képeket keres? :). -
#16 kinem szarja le a németeket? attól még hogy nekik nem tetszik, én miért ne használhatnám, és linkelhetném ki? -
lovagregeny #15 Ugyaaan kérem, amiről itt írnak és beszélnek az butaság.. Ez valójában tuti a világhírű reklámról szól. -
tomo #14 az orosz jogvedokkel van megallapodasuk, nekik fizetnek, nezd meg az oldalt, ott leirjak.
az , hogy oroszorszagban annyi a jogdij amennyi , meg nem jelenti azt, hoyg barkinek is a dragabb jogdiju orszagban kell vasarolnia. -
TH448 #13 Viszont azért arra kíváncsi lennék, hogy az oldal üzemeltetői mennyi jogdíjat fizetnek, és hogy kinek. Márcsak mert az egy dolog, hogy olcsó, meg hogy fizetnek a userek, de erős a gyanu bennem, hogy azért nagy része (ha nem az egész) illegális forrásokból van, ami pedig warezolást jelent, amit sztem nagyon el kell itélni... Ha fizetünk, akkor legyen legális, ha meg nem az, akkor ne kelljen fizetni érte, mert ugyanis elég durva lopott anyagokért fizetni... -
#12 Na most olyat mondok magam is megbánom: A kurva jó édesanyjukat a szemeteknek! Nekeik már a pénzes letöltés is illegális? Tűnjenek el a büdös francba az ilyan állatok! -
#11 Ez az egész hülyeség. A Német bíróság által hozott ítéletek csak Németország területén érvényesek, szóval max a német weboldalakat szivathatják vele. -
Kazak #10 Nem értem. Mi itt az illegális tevékenység? A cikk elején azt írják, hogy az oldalról legálisan lehet letölteni zenét fizetés ellenében. Akkor mi a baj? Az hogy túl olcsó? Vagy minden országban külön engedélyt kellene kérnie az üzemeltetőnek a működésre? HELP -
#9 A Google amúgy csak 827 ezret mutat :))) -
wbtist #8 Mi a helyzet magyarországgal?
Itthonról lehet letölteni az oldalról?
Minden megvett lemezzel fizetem a jogdíjat, az orosz oldalnak a zenéért fizetek. Nos?? -
benczurzs #7 A bíróságot nem zavarja a tudás!
Olyan sötétek, hogy nem látják mennyire sötétek.
**Nagyon szeretem** mikor ilyenek döntenek a bíróságokon. -
Caro #6 Ekkora barmokat!
Inkább a kiadók k*pják be, sokkal jobb lenne mindenkinek. -
#5 LOL... -
M2 #4 Kell-e ennél jobb reklám egy oldalnak?
Én eddig nem is hallottam róla, de most már akkor megnézem... -
aaaaa #3 Ez egyértelműen a szólászabadság korlátozása. Illegális link ? Látszik hogy tehetetlenek, ezért megpróbálnak olyan törvényeket hozni, ami már a józan ész határát súrolja. Mint a filctollas másolásvédelem, meg a space billentyű esete, nehogy kiderüljön a titok. Szánalmas.
A Google csak 845 ezer talátaot ír az AllOfMp3-ra. Azt nem záratják be ? Vagy az túl nagy falat lenne ?
Ezek a bírók is kicsit továbbképezhetnék magukat, mielőtt ilyen nem normális döntéseket hoznak.
Mint a középkorban: A gonosz akinek már a nevét sem szabad kimondani... -
tomo #2 a gondolatrendőrségre gondolsz? -
PityBull #1 És a következő lépés az lesz, hogy megtiltják az orosz letöltőoldalak említését is (levélben, szóban, gondolatban)?