623
Melyik jön be neked?
-
#503 Ezért nem mernek az ilyenek integetni nagy elánnal a parton ?!! [tugyga] -
#502 nem én buta vok, mint a tök, szőke nő vagyok, a legrosszabb kombó :)
egyébként nem biztos, h ki van retusálva, mert ha hónaljmetszést csináltak, akkor a karjuk pont eltakarja a heget. Onnan is be lehet tömködni a acskót :) -
akos #501 Karcsú. Mélyvörös. Hófehér, selymes bőr...
Szerintem. -
MacrosTheBlack #500 ték :) -
MacrosTheBlack #499 Ha már szilikon, alapból nem az. Nekem legalábbis nem. -
#498 Nem lehet mindenki olyan tökéletes mellkastulaj mint te. De gondolom ők is szeretnének férfinyálat csorgattatni, ezért a kés alá fanyalodnak szegények... -
#497 -
#496 Semmi gond a szilikonnal addig amíg túlzásba nem viszik.Meg lehet csinálni esztétikusan is. -
MacrosTheBlack #495 "nekem nincs megturbózva"
Ezt csak tapintásos vizsgálat útján lehet eldönteni. :DD
Kis cic vs nagy cici: sztem inkább legyen kicsi mint szilikonlufi. De leginkább nagy és nemlufi. :) -
MacrosTheBlack #494 Leszel a háziorvosom? :DDD -
_Vegeta_ #493 Lehet igaz es jol kifotosoppoltak a vagast.
off
Szoval te okos janyka vagy? -
#492 láttam már párat, na meg dokinéni leszek, van némi fingom az anatómiáról, és meg tudom különböztetni ami nem természetes... :) Pláne, hogy lehet, felveszem a plasztikai sebészetis szakot is... ;) -
_Vegeta_ #491 Mibol gondolod h szilikonos? -
#490 Egy pár szilikon miatt lennének mű picsák? -
#489 én azon vigyorgok, hogy szilikonzacskókat gyömöszöltettek a melleikbe, és még így is kisebb zsömléik vannak mint mondjuk nekem, aztán nekem nincs megturbózva :D Pedig aztán lehet, anélkül sokkal csinibbek lennének, egy rakás férfi pl. a kis cicikre bukik. -
_Vegeta_ #488 Mire jo a photoshopp. :DDD -
#487 ezek nem műpicsák... -
#486 Tetszenek? -
#485 nem lehetne kevesebb :D-vel írni a commenteket? -
#484 anyás milyen bikinijük van.....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
láccik hogy szoliznak,......meg sztem a mellük sem valódi.......:DDDDDDDDD
mű picsák.....:DDDDDDDDDDDDDD de nem rosszak.....:DDDDDDDDDD -
#483 -
#482 Gondolj bele, mennyi embert beperelhetnel, mediahiresseg valhatna beloled! -
Jhon Balu #481 ha lehet mért ne.. őket akkor ha választhatok!
-
#480 pfff.........én nem kellek hozzá....:DDDDDDDD
Tessék kihagyni belőle......:DDDDDDDD
-
#479 Magyarul harom not akarsz! -
Jhon Balu #478 nekem szöke és kövér és vékony között legyen! -
#477 #457-470 -
#476 he? -
#475 Nem az ! Már csak az a kérdés, hogy téged is megrakjunk-e és hamár kell-e hozzá a Brigi, és/vagy az előbbi festett szőke a képről, vagy mi a rák vanik ?!!! :DDD -
#474 Az SQJ altal beirtak alapjan a pavlovi reflex miatt nem :p -
#473 én is festett szőke vagyok. Az gáz? -
#472 akkor neked egy pizza képű 1 tonnás kopasz csaj is jó....:DDDDD -
#471 tökmindegy csak hagyjon békén -
#470 Jó kérdés ! A lényeg, hogy kissé zavar ha kiskorúak figyelnek "aközben" és/vagy a nőverés közben (is) ! Érted ?! -
#469 De miert volt bizonytalansag a mondatban? Es miert kell ehhez Brigi beleegyezese? :o -
#468 Arról is lehet szó, de csakis utána ! -
#467 -
#466 Ez volt a hozzaszolasod:
Nemmind1, megrakjuk ?!
Válasz 'Brigicsaj' üzenetére (#457)
Bar lehet, hogy arra gondoltal, hogy elveritek. :p -
#465 Ja az más. De minek ehhez a Brigi ?!!! Nem vagyok nagyigényű, beérem a szőkével klasszikus monogámiában. -
#464 Arra nem gondoltam, hogy koztetek a veletlen borfeluleti erintkezesen kivul tobb lenne.