szőke v. barna, kövér v. vékony
Oldal 1 / 13Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na most bújok az ágyikóba mert holnap megyek nyögni a rabigát ...
jó éjt és szép álmokat !<#puszi>#puszi><#integet2>#integet2>
jó éjt és szép álmokat !<#puszi>#puszi><#integet2>#integet2>
ha az életben bevenném akkor téged ki kellenne hagyni és Brigit benthagyni ...
de itt virtuálisan ...kihagyjuk ...😊
ezért kileszek miskárolva ...<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
de itt virtuálisan ...kihagyjuk ...😊
ezért kileszek miskárolva ...<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
Ki mondta ,hogy tartanod kell valamit Én igényelném (és szeretném) az AKTIV részvételt Drága! 😊<#vigyor1>#vigyor1>
Te fogod elsõnek megtudni....😄DD még a semmit is....😄 (de olyan nincs...😄, vmi mindig van...😄)
xD
na jóóó ...de én odaképzelhetem ...😊))
azért engem se hagyjatok ki a buliból és ne én tudjam meg utolsónak ...😄DD
azért engem se hagyjatok ki a buliból és ne én tudjam meg utolsónak ...😄DD
ugyan már kedves bnõm......<#puszi>#puszi>
beszélgetünk veled is.......<#smile>#smile><#awink>#awink>
beszélgetünk veled is.......<#smile>#smile><#awink>#awink>
xD
áá, köszi.....<#puszi>#puszi> mondták már....😄D, de én azt bírom, hogy mondok vagy beszélgetek bnõimmel és mondok egy számomra tök természetes dolgot, ezek meg úgy röhögnek mintha életükbe nem hallották volna.....😄DD
De hát ez nekem csak jó.....😄DD
De hát ez nekem csak jó.....😄DD
xD
jaja....😄DD jujj bnõmra is rászoltam egy párszor amikor megcsináltatta a körmét, hogy nekezdje el a plázaribancá válást, mert kitagadom.....😄
xD
sõt ,.ha a mûkörmösnél és a szoliba tölti le a fél életét és 10 évvel többnek néz ki ...olyan kiélt kiszívatott kurvás fejjel...😄DD
lehet benne lennék, mondjuk nem biztos, 1 nem szeretek semmiféle helyzetben verekedni, 2 ha meg csak ilyen csapkodós picsás izéke, na az nekem meg nem megy....😄DDD jjajj istenem mennyi sok kurvát látni az uccán, kitörném azt a 20 centis magassarkujukat, meg kitépném tincsenként az összes szõke haját....😄DDD
Úgy irritálnak az ilyen pláza cicák, de komolyan....fõleg rózsaszín cipõ, kabát, meg fölsõ, jah meg vmikor a farmerjük is olyan, eléggé gusztustalan.......😄D (na persze ez csak egyéni vélemény....😄)
Úgy irritálnak az ilyen pláza cicák, de komolyan....fõleg rózsaszín cipõ, kabát, meg fölsõ, jah meg vmikor a farmerjük is olyan, eléggé gusztustalan.......😄D (na persze ez csak egyéni vélemény....😄)
xD
hajrá ... nõi pankráció ? iszapbirkozás Brigi módon ?<#vigyor1>#vigyor1><#alien2>#alien2><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
neked drukkolnék ...<#puszi>#puszi>
neked drukkolnék ...<#puszi>#puszi>
nem mindig....😄D vagyis néha....😄DD õ az egyik akit megakartam ölni a körlevelek miatt......<#vigyor1>#vigyor1>
xD
Na jól szét csesszük ezt a topikot is....😄D
Terjeszkedünk....😄DD
Végül is 8, mert osztálytársnõm topikja...😄D <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Terjeszkedünk....😄DD
Végül is 8, mert osztálytársnõm topikja...😄D <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
xD
de igen és most szóltak ,hogy reggel nem kapok kávét mert hulla leszek ,ha tovább pletyizek ... 😊
Oldal 1 / 13Következő →