623
Melyik jön be neked?
-
#623 Szép Álmot -
#622 na most bújok az ágyikóba mert holnap megyek nyögni a rabigát ...
jó éjt és szép álmokat ! -
#621 csak nem...... -
#620 ha az életben bevenném akkor téged ki kellenne hagyni és Brigit benthagyni ...
de itt virtuálisan ...kihagyjuk ...:)
ezért kileszek miskárolva ... -
#619 Petyka2 meg ne tudja!!!Vagy bevegyük? -
#618 köszike:)) -
#617 akkor ezt megbeszéltük Kicsim ! -
#616 Ki mondta ,hogy tartanod kell valamit Én igényelném (és szeretném) az AKTIV részvételt Drága! :) -
#615 Te fogod elsőnek megtudni....:DDD még a semmit is....:D (de olyan nincs...:D, vmi mindig van...:D) -
#614 na jóóó ...de én odaképzelhetem ...:)))
azért engem se hagyjatok ki a buliból és ne én tudjam meg utolsónak ...:DDD -
#613 azért ott még nem járunk...:DDD:P -
#612 nem szeretek gyertyát tartani a szerelmeseknék ... -
#611 -
#610 igen igen !!!!!!!!!!!! -
#609 nem zavarsz!!!! :) -
#608 ugyan már kedves bnőm......
beszélgetünk veled is....... -
#607 -
#606 Micsoda egybe esés én is beszélgetek éppen egy tök jófej Aranyos sráccal! .......:)) -
#605 akkor én nem is zavarok ...:( -
#604 Éppen beszélgetek Egy Édes Aranyos lánnyal..... :) -
#603 áá, köszi..... mondták már....:DD, de én azt bírom, hogy mondok vagy beszélgetek bnőimmel és mondok egy számomra tök természetes dolgot, ezek meg úgy röhögnek mintha életükbe nem hallották volna.....:DDD
De hát ez nekem csak jó.....:DDD -
#602 jó a dumád kicsi bnőm ... -
#601 jaja....:DDD jujj bnőmra is rászoltam egy párszor amikor megcsináltatta a körmét, hogy nekezdje el a plázaribancá válást, mert kitagadom.....:D
-
#600 szia
veled mi történt ? -
#599 sőt ,.ha a műkörmösnél és a szoliba tölti le a fél életét és 10 évvel többnek néz ki ...olyan kiélt kiszívatott kurvás fejjel...:DDD -
#598 Sziasztok :) -
#597 szia-szia
mizus ? -
#596 lehet benne lennék, mondjuk nem biztos, 1 nem szeretek semmiféle helyzetben verekedni, 2 ha meg csak ilyen csapkodós picsás izéke, na az nekem meg nem megy....:DDDD jjajj istenem mennyi sok kurvát látni az uccán, kitörném azt a 20 centis magassarkujukat, meg kitépném tincsenként az összes szőke haját....:DDDD
Úgy irritálnak az ilyen pláza cicák, de komolyan....főleg rózsaszín cipő, kabát, meg fölső, jah meg vmikor a farmerjük is olyan, eléggé gusztustalan.......:DD (na persze ez csak egyéni vélemény....:D) -
#595 én se leszek már hülyébb ... :DDDDDDDDD -
#594 Én is! -
#593 hajrá ... női pankráció ? iszapbirkozás Brigi módon ?
neked drukkolnék ... -
#592 nem mindig....:DD vagyis néha....:DDD ő az egyik akit megakartam ölni a körlevelek miatt...... -
#591 szoktatok veszekedni? -
#590 Na jól szét csesszük ezt a topikot is....:DD
Terjeszkedünk....:DDD
Végül is 8, mert osztálytársnőm topikja...:DD -
#589 örülök neki ... -
#588 igyekszem! A Brigi barátnője az Én Barátnőm is ...... :) -
#587 kösz -
#586 óh ...drága lovagom ...köszönöm ... -
#585 Megéri? :) -
#584 de igen és most szóltak ,hogy reggel nem kapok kávét mert hulla leszek ,ha tovább pletyizek ... :)