AMD vs. Intel - megvan az AMD első részsikere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá hajrá....mostmár az intelre is ráfér egy jónagy pofánbaszás...MS folyamatosan kapja intel papi se maradjon ki a szórásból...
Mellesleg tetvesség is amit csinálnak...
Velünk cseszik ki az intel hogy jól megtömhesse a zsebeit...nomeg fõleg azokkal akik nem értenek hozzá és csak azért vesz intelt mert nem árulnak AMD-t közel s távol tõle mert ezekl a tetvek lefiozetnek mindenkit...röhej
Annyira elegem van már ebbõl a tetve piacgazdaságból....meg a politikából is...cirkusz az egész....annyira szánalmas
Mellesleg tetvesség is amit csinálnak...
Velünk cseszik ki az intel hogy jól megtömhesse a zsebeit...nomeg fõleg azokkal akik nem értenek hozzá és csak azért vesz intelt mert nem árulnak AMD-t közel s távol tõle mert ezekl a tetvek lefiozetnek mindenkit...röhej
Annyira elegem van már ebbõl a tetve piacgazdaságból....meg a politikából is...cirkusz az egész....annyira szánalmas
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
mi a különbség a NEC Computers és a NEC között?
egyik együtmûködésérõl biztosította az AMDt, míg a másik nem reagált.
egyik együtmûködésérõl biztosította az AMDt, míg a másik nem reagált.
jeje csak igy továbbb AMD
Azt is nézd meg, hogy milyen architekturális és teljesítménybeli különbségek vannak a két gyártó kétmagos procijai között... Anandtech link
Gondolom ehhez az is közrejátszik, hogy az AMD-nek jóval kissebb a gyártókapacitása, meg a nagy mag miatt a kihozatali arány sem lehet olyan fényes... Mindenesetre tényleg piszkosul drága az X2 (még az Intelhez képest is), de általában nem ez a jellemzõ, sõt...
/*WTF?!*/
de ettol fuggetlenul en is az AMDnek drukkolok.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
mondjuk attol tartok ez nem igy lenne, ha pl megnezed az amd uj procijait, a ketmagosakat, irto dragak, mig az intel ketmagosa majdhogynem nagysagrendel olcsobb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Jah, s tudtommal tervezik egy 3. gyár felépítését-szintén Drezdában. Ha az AMD megnyerné a pert, komolyabban beindulna a verseny, s ez csak nekünk lenne jó...
/*WTF?!*/
Szerintem is gyõzzön a jobbik (processzor), tehát az AMD, mert akárhány számítástechnikus, vagy laikus ismerõsömet kérdezem mindenki rühelli az egyre drágább és egyre szarabb minõségû intel rocesszorokat, amik a strapákat is alig bírják. (Ez mellesleg a saját véleményem is) <#mf3>#mf3>
Az AMD-nek egy baja van... így is kicsi a gyártókapacitása, ami jelenleg az elterjedésének egyik fõ akadálya. Talán jövõre, ha beindul az új gyár. Szerintem az AMD most már erre gyúr. Én drukkolok nekik 😄 Viszont azt is fenttartom, hogy gyõzzön a jobbik! (És itt a processzorokra gondolok, nem a pénzügyi háttérre!)
Az AMD nagyon jó procikat gyárt most, kár lenne, ha nem lehetne AMD procis gépet kapni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Én már ismerem ezeknek a végét:
100.000.000?
Nem.
150.000.000?
Nem.
200.000.000?
Nem.
250.000.000?
Nem.
Na jó legyen 500.000.000?
Igen.
Hírek sg.hu 2005.09.03
"Az Intel és az AMD peren kívül megegyezett. A megegyezés alapja, hogy az Intel 500.000.000$-t fizet az AMD-nek."
Ilyen egyszerû ez kérem szépen.
100.000.000?
Nem.
150.000.000?
Nem.
200.000.000?
Nem.
250.000.000?
Nem.
Na jó legyen 500.000.000?
Igen.
Hírek sg.hu 2005.09.03
"Az Intel és az AMD peren kívül megegyezett. A megegyezés alapja, hogy az Intel 500.000.000$-t fizet az AMD-nek."
Ilyen egyszerû ez kérem szépen.
Ja, meg az Apple sem...
(Think Same)
(Think Same)
Az a baj, h ez a per évekig el fog húzódni. A végén meg kiegyeznek valami peren kívüli megállapodással. Pedig meg lehetne változtatni a szinte monopol helyzetnek tûnõ piacstruktúrát.
Jó duma, csak épp a Dell hiányzik a listákból.