16
-
TommyGun #16 Hajrá hajrá....mostmár az intelre is ráfér egy jónagy pofánbaszás...MS folyamatosan kapja intel papi se maradjon ki a szórásból...
Mellesleg tetvesség is amit csinálnak...
Velünk cseszik ki az intel hogy jól megtömhesse a zsebeit...nomeg főleg azokkal akik nem értenek hozzá és csak azért vesz intelt mert nem árulnak AMD-t közel s távol tőle mert ezekl a tetvek lefiozetnek mindenkit...röhej
Annyira elegem van már ebből a tetve piacgazdaságból....meg a politikából is...cirkusz az egész....annyira szánalmas -
FTeR #15 mi a különbség a NEC Computers és a NEC között?
egyik együtműködéséről biztosította az AMDt, míg a másik nem reagált. -
Keldor #14 jeje csak igy továbbb AMD -
melondinnye #13 Azt is nézd meg, hogy milyen architekturális és teljesítménybeli különbségek vannak a két gyártó kétmagos procijai között... Anandtech link -
#12 Gondolom ehhez az is közrejátszik, hogy az AMD-nek jóval kissebb a gyártókapacitása, meg a nagy mag miatt a kihozatali arány sem lehet olyan fényes... Mindenesetre tényleg piszkosul drága az X2 (még az Intelhez képest is), de általában nem ez a jellemző, sőt... -
nenad #11 de ettol fuggetlenul en is az AMDnek drukkolok. -
nenad #10 mondjuk attol tartok ez nem igy lenne, ha pl megnezed az amd uj procijait, a ketmagosakat, irto dragak, mig az intel ketmagosa majdhogynem nagysagrendel olcsobb. -
#9 Jah, s tudtommal tervezik egy 3. gyár felépítését-szintén Drezdában. Ha az AMD megnyerné a pert, komolyabban beindulna a verseny, s ez csak nekünk lenne jó... -
Rex27 #8 Szerintem is győzzön a jobbik (processzor), tehát az AMD, mert akárhány számítástechnikus, vagy laikus ismerősömet kérdezem mindenki rühelli az egyre drágább és egyre szarabb minőségű intel rocesszorokat, amik a strapákat is alig bírják. (Ez mellesleg a saját véleményem is) -
#7 Az AMD-nek egy baja van... így is kicsi a gyártókapacitása, ami jelenleg az elterjedésének egyik fő akadálya. Talán jövőre, ha beindul az új gyár. Szerintem az AMD most már erre gyúr. Én drukkolok nekik :D Viszont azt is fenttartom, hogy győzzön a jobbik! (És itt a processzorokra gondolok, nem a pénzügyi háttérre!) -
#6 ez a "Think Same" teccik :DDDD
nincs valami fotosoppolt kép az egykori reklámról? -
Caro #5 Az AMD nagyon jó procikat gyárt most, kár lenne, ha nem lehetne AMD procis gépet kapni. -
#4 Én már ismerem ezeknek a végét:
100.000.000?
Nem.
150.000.000?
Nem.
200.000.000?
Nem.
250.000.000?
Nem.
Na jó legyen 500.000.000?
Igen.
Hírek sg.hu 2005.09.03
"Az Intel és az AMD peren kívül megegyezett. A megegyezés alapja, hogy az Intel 500.000.000$-t fizet az AMD-nek."
Ilyen egyszerű ez kérem szépen. -
pafi #3 Ja, meg az Apple sem...
(Think Same) -
#2 Az a baj, h ez a per évekig el fog húzódni. A végén meg kiegyeznek valami peren kívüli megállapodással. Pedig meg lehetne változtatni a szinte monopol helyzetnek tűnő piacstruktúrát. -
juhand #1 Jó duma, csak épp a Dell hiányzik a listákból.