Sikeres volt a Deep Impact tűzijátéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de most tényleg... nem lehetséges hogy ezzel eltéritették a pályájárol és valami galibát fog okozni ezután ?
Egy asztrológus meg be akarja perelni a NASA-t mert a becsapódás megváltoztatta az üstökös pályáját és romba dõltek a számításai 😊 ...Hogy örülnek, hogy sikerült eltalálni. Végülis nehéz lehetett: sebesség, irány ismert mindkét részrõl... Bár igaz, jobban szerepelt mint a Patriot rakéták 😄
Lacc
Minden elismerésem, nem semmi eltalálni egy ekkora objektumot. Nekem voltak kétségeim, hogy sikerül... Tényleg gratula nekik.
Laci73
Benli: ez érdekes kérdés. A pálya talán módosul valamelyest (sokkal többet az általad említett kilométereknél, akár több százezer kilométert is ) ám mindez kozmikus méretekben nem számít szinte semminek. Az üstökös elég nagy tömegû és sebességû ahhoz, hogy megtartsa pályáját, gyakorlatilag ugyan úgy.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Mivan ha tündérkirájjány kakálta a holdat ? 😊
Gondolkozz ... szerinted a független megfigyelõk százai nem szóltak volna hogy gáz van ?
Egy üstüküs pályáját szerintem már elég jól ki lehet számolni kepler óta...

Mi van ha ez az üstökös a Föld felé tartott, és ezt az amerikaiak tudták, csak nem akartak pánikot kelteni, és nem hozták nyilvánosságra? Mi van ha ez a sima kisérletnek álcázott dolog megmentette az emberiséget egy meteorkatasztrófától?
[NST]Cifu
Már megbocsáss, de engem is eléggé irritált ez az folyamatos megnyilvánulásod minden második tudományos hírhez... <#sniffles>

A szólásszabadság egy dolog, a normális fórumozás egy másik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Darth Sith
gratulálok, végre valami jó hír. Jót tett egy kis pozitív eredmény a mai ûrkutatásnak, hiszen eléggé elvan mostanság süllyedve. <#shakehead>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

toyotakacsa01
Akkor most már biztos hogy nem fog visszalõni az üstökös?
Az ellencsapástól rettegek, amióta meghallottam hogy rálövünk.<#ijedt>

akyyy
Amit a híradóba is leadtak animációt, hol lehet letölteni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kis-Bob
Jól sikerült a felsõ kép.

Ackro
neeem, ezek csak vaktában lövöldöznek mindenféle szondákat a szélrózsa minden irányába.
egyébként szembõl kapta nem oldalról.

Az üstökösök ha jól hallottam úgy mûködnek mint az órainga. Remélem, hogy elõre is számoltak mert ez a robbantás ha csak két méterrel tolta el az irányától évek múlva már kilóméterekben lehet mérni az eltolódást.
kicsy
Kellett a hely egy új hiperûrsztráda építéséhez. Semmi értelme meglepõdést tettetni, a tervek több éve elérhetõk a helyi tervezõhivatalban az Alpha Centaurin.. <#vigyor>

Laci73
Végre öt rossz hír után egy jó is 😊 Sajnos az ûrkutatásra rájár a rúd...

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Már ne haragudj kedves Mortimer, de ezúttal az én szólásszabadságomat korlátoztad, méghozzá indokolatlanul. Ezzel egy picit messzire mentél. Ha ezt nem érted, akkor nem vagy alkalmas a posztodra.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Lehet, hogy lesittelik az újságíróikat, de az ûrkutatásuk nagyon jó.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

rigidus
A Tempel 1 ustokos, nem kisbolygo 😉

Sub
szerintem olajat keresnek a mélyén 😊

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

ha ez sikerült, akkor talán ha földbe való becsapódás veszély lenne akkor is tudnának kezdeni valamit. Bár ott talán az idõben észlelés a fõ gond.

[HUN]PAStheLoD
nájsz! gúd vörk!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Beperlem ezeket a szemét amcsikat. Múlt héten foglaltam földet a Tempel 1 kisbolygót, ezek meg se szó, se beszéd, szétbombázták. Most hogyan fogok földet mûvelni rajta. Több száz milliós kárt okoztak, nem szólva a szétszórt törmeléktõl, amik miatt nem tudom megközelíteni a helyet.
Felháborító...
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hehehe, jó kis durranás lehetett, ha 100 méteres krátert csináltak 😊

Kis-Bob
Az ESA-nak is elkelne néhány ilyen siker. De ez is megérdemli a dicséretet.

<#taps>GRATZ<#taps>
Gratula, hogy eltalálták <#taps><#taps>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kornan
Ezt már vártam.Remélem kiderül vmi érdekes.És jó minõségû képek is jók lennének.