28
-
nephotep #28 de most tényleg... nem lehetséges hogy ezzel eltéritették a pályájárol és valami galibát fog okozni ezután ? -
DOT #27 Egy asztrológus meg be akarja perelni a NASA-t mert a becsapódás megváltoztatta az üstökös pályáját és romba dőltek a számításai :) ...Hogy örülnek, hogy sikerült eltalálni. Végülis nehéz lehetett: sebesség, irány ismert mindkét részről... Bár igaz, jobban szerepelt mint a Patriot rakéták :D -
#26 Minden elismerésem, nem semmi eltalálni egy ekkora objektumot. Nekem voltak kétségeim, hogy sikerül... Tényleg gratula nekik. -
#25 Benli: ez érdekes kérdés. A pálya talán módosul valamelyest (sokkal többet az általad említett kilométereknél, akár több százezer kilométert is ) ám mindez kozmikus méretekben nem számít szinte semminek. Az üstökös elég nagy tömegű és sebességű ahhoz, hogy megtartsa pályáját, gyakorlatilag ugyan úgy. -
plamex #24 Mivan ha tündérkirájjány kakálta a holdat ? :)
Gondolkozz ... szerinted a független megfigyelők százai nem szóltak volna hogy gáz van ?
Egy üstüküs pályáját szerintem már elég jól ki lehet számolni kepler óta... -
SPQR3 #23 Mi van ha ez az üstökös a Föld felé tartott, és ezt az amerikaiak tudták, csak nem akartak pánikot kelteni, és nem hozták nyilvánosságra? Mi van ha ez a sima kisérletnek álcázott dolog megmentette az emberiséget egy meteorkatasztrófától? -
#22 Már megbocsáss, de engem is eléggé irritált ez az folyamatos megnyilvánulásod minden második tudományos hírhez...
A szólásszabadság egy dolog, a normális fórumozás egy másik. -
#21 gratulálok, végre valami jó hír. Jót tett egy kis pozitív eredmény a mai űrkutatásnak, hiszen eléggé elvan mostanság süllyedve. -
#20 Akkor most már biztos hogy nem fog visszalőni az üstökös?
Az ellencsapástól rettegek, amióta meghallottam hogy rálövünk. -
#19 Amit a híradóba is leadtak animációt, hol lehet letölteni? -
#18 Jól sikerült a felső kép. -
#17 neeem, ezek csak vaktában lövöldöznek mindenféle szondákat a szélrózsa minden irányába.
egyébként szemből kapta nem oldalról. -
benli #16 Az üstökösök ha jól hallottam úgy működnek mint az órainga. Remélem, hogy előre is számoltak mert ez a robbantás ha csak két méterrel tolta el az irányától évek múlva már kilóméterekben lehet mérni az eltolódást.
-
#15 Kellett a hely egy új hiperűrsztráda építéséhez. Semmi értelme meglepődést tettetni, a tervek több éve elérhetők a helyi tervezőhivatalban az Alpha Centaurin.. -
#14 Végre öt rossz hír után egy jó is :) Sajnos az űrkutatásra rájár a rúd... -
valaé valaé ná #13 Már ne haragudj kedves Mortimer, de ezúttal az én szólásszabadságomat korlátoztad, méghozzá indokolatlanul. Ezzel egy picit messzire mentél. Ha ezt nem érted, akkor nem vagy alkalmas a posztodra. -
irkab1rka #12 Lehet, hogy lesittelik az újságíróikat, de az űrkutatásuk nagyon jó. -
#11 A Tempel 1 ustokos, nem kisbolygo ;) -
#10 szerintem olajat keresnek a mélyén :) -
echo #9 ha ez sikerült, akkor talán ha földbe való becsapódás veszély lenne akkor is tudnának kezdeni valamit. Bár ott talán az időben észlelés a fő gond. -
#8 nájsz! gúd vörk! -
Xantia #7 Beperlem ezeket a szemét amcsikat. Múlt héten foglaltam földet a Tempel 1 kisbolygót, ezek meg se szó, se beszéd, szétbombázták. Most hogyan fogok földet művelni rajta. Több száz milliós kárt okoztak, nem szólva a szétszórt törmeléktől, amik miatt nem tudom megközelíteni a helyet.
Felháborító... -
#6 -
Inquisitor #5 Hehehe, jó kis durranás lehetett, ha 100 méteres krátert csináltak :) -
#4 Az ESA-nak is elkelne néhány ilyen siker. De ez is megérdemli a dicséretet. -
Caterpillar #3 GRATZ -
jefferson83 #2 Gratula, hogy eltalálták -
#1 Ezt már vártam.Remélem kiderül vmi érdekes.És jó minőségű képek is jók lennének.