Mr. és Mrs. Smith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A film vége érdekes, mintha ketté vágták volna. Lövöldözik egy áruházban Kovács, és Kovácsné, aztán vége is... Teljesen értelmetlen.
így szegények éhen halnak 😊)

Ha kevésbé ismert színészek játszanának benne, akkor jutott volna pénz a forgatókönyv-írónak. <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

tigeroo
Mr. és Mrs. Pitt
(o.o)
Laky
már volt
asszem :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

nem tudom, ennek a sztárok a lényegei, másrészt amiko ranno elõször kijött a film híre 2 éve, engem a sztori érdekessége volt, ami megragadott. szerintem jó ötlet, még ha nem is eredeti
csak õ az xxx2-õt írta
én nem láttam a filmet (csak olvatam róla), de valszeg nem is nézem meg!

Sil3nt
én biztos nem töltöttem volna le [khmm...vagyis nem vettem volna meg a mozijegyet <#vigyor1>] ... így leaglább eladják a filmet a sztárok..jólvan ez így.

hmm..nem tûnik túl bonyolultnak a film sztorija, vajon mennyien néznék meg a filmet ha nem Angelina Jolie és Brad Pitt lennének a fõszereplõk, hanem pl. 2 kevésbé ismert szinész ?

Sil3nt
én is láttam a filmet és nekem tetszett. Igaz ha úgy nézem, hogy csak a hibákat akkor igen kicsit gagyika lett, DE nekem tetszett. Könnyed poénok, némi akció és két jó színész. Angelina nekem nagyon favorite<#mf1> tehát kicsit elfogultan írok.
Azt nem tudtam, hogy itt ismerkedtek meg és jöttek össze, nomeg fel is csinálta. Akkor házasság lesz belõle? Nah tehát jó film...

Rafaelo
meghágta ajolit a lakókocsiban mondjuk énismegtettem volna 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Laky
szerintem az xXx nagyon jóra sikeredett 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

langyi romatikus komádia, némi piffpuff-fal. 5/10
Malakai
Tudom, hogy off lesz az elsõ reagáló, sorry érte.. 😊

Kinbergrõl, amit írtál elkezdtem aggódni az X-Men 3-ért.. Csakmert Charley Angyalai és Elektra elég gyenge dolgok voltak, forgatókönyv oldalról is, az xXx meg fõleg... 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Laky
a két filmsztár a forgatás alatt ismerkedett meg, és jöttek össze 😊
Angelina Jolie már 3 hónapos terhes...

Laky
John (Brad Pitt) és Jane (Angelina Jolie), azaz a Smith-házaspár idilli és teljesen átlagos életet él. Szép lakásuk és jó munkájuk van, és ami a legfontosabb: szeretik egymást. Mindkettejüknek van azonban egy titkuk: profi bérgyilkosok, és ezt az apró tényt még nem közölték egymással. Most azonban eljött az igazság pillanata, hisz legújabb feladatuk az, hogy végezzenek egymással... Ez azonban nem az a film, ahol ilyenkor nagy ölelkezésekre számíthatunk, ellenkezõleg: Mr. and Mrs. Smith szabályosan elkezd egymásra vadászni... És még mondja valaki, hogy A Rózsák háborúja (Turner vs. Douglas) volt a házaspárok rémálma!

A hivatalos forrás által "szexi akció-thriller"-nek nevezett alkotást az a Doug Liman rendezte, aki a A Bourne-rejtély-jel vált Hollywood egyik kedvencévé. A film forgatókönyvírója ugyancsak a nagy stúdiók kedvence lehet: a brit születésû Simon Kinbergnek hivatalosan még egy filmje sem futott a mozikban, ám olyan forgatókönyveken dolgozott anonímként, mint a Charlie angyalai 2., A macskanõ valamint az Elektra. Idén a XXX folytatását, a Fantastic Four-t, jövõre pedig az X-Men 3.-at is jegyzi - immáron hivatalos forgatókönyvíróként.