317
Ide linkeljetek be letoltheto filmeket mobilra
  • Tufa
    Olyanba ami szép E720on :)
  • PeeTeR
    41perc es fennt vannak aztam adom a linkeket!
    turelem, rozsat terem!
  • PeeTeR
    osszetomoritem, mert ugy kisebb es hamarabb feler. na szoval mekkora meretben legyenek? 352x240 (SIF) ? a legtobb 320x240 -es meretben vannak alapbol
  • Tufa
    Ahogy neked jólesik :)
  • Tufa
    Mondjuk amilyen egyszerü párosítás volt... :D
    Mind1, sikerült csinálni egy másikat :)
  • PeeTeR
    es akkor most hogy legyen? kimondottan MP4 -ben legyenek a videok vagy tomorites nelkul?
  • sirdond
    na, peeter hol vannak azok a subarus cuccok?
  • Tufa
    Mekkora menőgyerek aki megváltoztatta az ftp-m jelszavát! Grat neki, borzasztó nagy kiszúrás volt.
  • peteragoston
    es honnan lehetne leszedni mp4 k700i-re klippeket/filmeket?
  • Tufa
    A fülét azt befogta, én azt csodálom hogy a szíve vagy egyáltalán a feje kibirta ezt. 35 hz, ilyen hangerővel... kegyetlen durva
  • PeeTeR
    es nem szakadt be a dobhartyaja? ha az nem akkor a szuz- az tuti :D
  • Zetorg
    jah, ez durva :)
    megvan gépen
  • sirdond
    subaru találkozó az jöhet :D
    minden mennyiségben
  • sirdond
    azta kurva :DDDDDD
    "extremly loud"
    hát ez nagyon kész.
    arra volt átnevezve, csak buzi winamp nem játszotta le úgy, de már megoldottam
  • Tufa
    átkell nevezni mp4-be(nem mp3ba)
  • sirdond
    ez csak hangfájl? nekem csak hangként jeleníti meg.
    vmi teszt akar lenni, nem?
  • Tufa
    Erről vélemény? :))
  • PeeTeR
    jo, megkeresem a linket holnapra mert most nem sok kedvem van ha nem gond. elkuldom vagy beszurom a linkeket
  • Tufa
    Összevissza jó, sztrítrészing vagy furcsaságok, poén is jöhet tök mind1, csak jóminőségű legyen :)
    (plusz ha nem túl nagy kérés konvertálva. Bár megcsinálom én is, nem probléma csak az amit eddig te mutattál mp4, valahogy jobb mint amit én raktam telóra. Mindjárt felrakom)
  • PeeTeR
    kifejezetten telefonnal felvettre gondolsz vagy mas is jo? mert olyan van valahol Subaru talalkozorol. belso felvetelek, van egy-ket durva
  • Tufa
    Nem tudod hogy ilyen autós videókat merre lehetne leszedni? :)
  • Tufa
    Mp4-be átnevez! hazafele kocsiból :)
  • PeeTeR
    na merre van a link? :P
  • PeeTeR
    jo persze, csak egy mail cimet kuldjel legyszives mert arra kapod meg az aktivalasi kodot
  • Tufa
    srv-re nem regelnél nekem egyet? :) tökmind1 mi a /felhsznév/pass csak lehetőleg ne 129 karakter legyen :D
  • Tufa
  • PeeTeR
    EZ BOTRÁNY!!! (© TUFA)
  • Tufa
    ez se jó. kiszürték :D
  • PeeTeR
    SG sajat galeria? aztan szolok ha lejott es letorolheted :)
  • Tufa
    valami mást tudsz mondani helyette? nem akar menni :S
  • sylas
    Halistok!
    tudtok mondani programokat nokiaára(7650)hez kellene ami a 3gpket felismeri?és ha még linket is tudtok akkor nagyszerű
    Előre is thx
  • PeeTeR
    srv.hu -n szoktam tarhelyet csinalni mert gyorsan kesz, alig kell tokolni vele. csak arra figyelj, hogy a kiterjeztest nevezd at pl, jpg -re
  • Tufa
    Ez a kobra nekem nem akar működni. Most néztem és az én telóm is mp4be ment. Hazafele jövet videóztam egyet, ha elmondod hogyan, szivesen feltöltöm valahova megmutatni :)
  • Cujo01
    Grebber: tedd fel az R98 Software-t és nem fog akadni E398-on!
  • Crem
    Xilisoft 3GP Video Converter

Ha saját magadnak akarsz konvertálni...
  • tigeroo
    az ismerősöm alkateljjén van!:D
    egyből át is kékfogazta o.O
    meg olyanom is van, hogy súlyzózik a faszi, 2ember tartja szélen de nemlátszik a képen, és megvakarja a tökét közbe 1 kézzel súlyzózik:D
  • Dichter
    Egyik haverom nagyon egyszerűen oldotta meg a tekerés problémáját a k700i-jén:
    8 darabban van fent az adott film....
  • PeeTeR
    ja akkor no gond :P
    ugy tudom, hogy a letobb igen, de hogy melyek...
  • Tufa
    Én is ezt a programot használom tömörítésre, azt hittem valami más speckó progi kell hozzá :)

Egy kicsit off: az mp3pro számokat bármely(najó nem mind :)) mobil lejátsza?
  • PeeTeR
    MPEGable X4 Live! (csak majd a kiterjeztest nevezd at *.exe -re. a tarhely miatt van...) (ja es tomoritesnel a Sony Ericsson P800/P900 -at celszeru valasztani, en is azzal csinaltam - ennel be lehet allitani mindent)