317
Ide linkeljetek be letoltheto filmeket mobilra
-
#77 Olyanba ami szép E720on :) -
#76 41perc es fennt vannak aztam adom a linkeket!
turelem, rozsat terem! -
#75 osszetomoritem, mert ugy kisebb es hamarabb feler. na szoval mekkora meretben legyenek? 352x240 (SIF) ? a legtobb 320x240 -es meretben vannak alapbol -
#74 Ahogy neked jólesik :) -
#73 Mondjuk amilyen egyszerü párosítás volt... :D
Mind1, sikerült csinálni egy másikat :) -
#72 es akkor most hogy legyen? kimondottan MP4 -ben legyenek a videok vagy tomorites nelkul? -
sirdond #70 na, peeter hol vannak azok a subarus cuccok? -
#69 Mekkora menőgyerek aki megváltoztatta az ftp-m jelszavát! Grat neki, borzasztó nagy kiszúrás volt. -
#68 es honnan lehetne leszedni mp4 k700i-re klippeket/filmeket? -
#67 A fülét azt befogta, én azt csodálom hogy a szíve vagy egyáltalán a feje kibirta ezt. 35 hz, ilyen hangerővel... kegyetlen durva -
#66 es nem szakadt be a dobhartyaja? ha az nem akkor a szuz- az tuti :D -
#65 jah, ez durva :)
megvan gépen -
sirdond #64 subaru találkozó az jöhet :D
minden mennyiségben -
sirdond #63 azta kurva :DDDDDD
"extremly loud"
hát ez nagyon kész.
arra volt átnevezve, csak buzi winamp nem játszotta le úgy, de már megoldottam
-
#62 átkell nevezni mp4-be(nem mp3ba) -
sirdond #61 ez csak hangfájl? nekem csak hangként jeleníti meg.
vmi teszt akar lenni, nem? -
#60 Erről vélemény? :)) -
#59 jo, megkeresem a linket holnapra mert most nem sok kedvem van ha nem gond. elkuldom vagy beszurom a linkeket -
#58 Összevissza jó, sztrítrészing vagy furcsaságok, poén is jöhet tök mind1, csak jóminőségű legyen :)
(plusz ha nem túl nagy kérés konvertálva. Bár megcsinálom én is, nem probléma csak az amit eddig te mutattál mp4, valahogy jobb mint amit én raktam telóra. Mindjárt felrakom) -
#57 kifejezetten telefonnal felvettre gondolsz vagy mas is jo? mert olyan van valahol Subaru talalkozorol. belso felvetelek, van egy-ket durva -
#56 Nem tudod hogy ilyen autós videókat merre lehetne leszedni? :) -
#55 Mp4-be átnevez! hazafele kocsiból :) -
#54 na merre van a link? :P -
#53 jo persze, csak egy mail cimet kuldjel legyszives mert arra kapod meg az aktivalasi kodot -
#52 srv-re nem regelnél nekem egyet? :) tökmind1 mi a /felhsznév/pass csak lehetőleg ne 129 karakter legyen :D -
#51 -
#50 EZ BOTRÁNY!!! (© TUFA) -
#49 ez se jó. kiszürték :D -
#48 SG sajat galeria? aztan szolok ha lejott es letorolheted :) -
#47 valami mást tudsz mondani helyette? nem akar menni :S -
sylas #46 Halistok!
tudtok mondani programokat nokiaára(7650)hez kellene ami a 3gpket felismeri?és ha még linket is tudtok akkor nagyszerű
Előre is thx -
#45 srv.hu -n szoktam tarhelyet csinalni mert gyorsan kesz, alig kell tokolni vele. csak arra figyelj, hogy a kiterjeztest nevezd at pl, jpg -re -
#44 Ez a kobra nekem nem akar működni. Most néztem és az én telóm is mp4be ment. Hazafele jövet videóztam egyet, ha elmondod hogyan, szivesen feltöltöm valahova megmutatni :) -
#43 Grebber: tedd fel az R98 Software-t és nem fog akadni E398-on! -
#42 Xilisoft 3GP Video Converter
Ha saját magadnak akarsz konvertálni... -
#41 az ismerősöm alkateljjén van!:D
egyből át is kékfogazta o.O
meg olyanom is van, hogy súlyzózik a faszi, 2ember tartja szélen de nemlátszik a képen, és megvakarja a tökét közbe 1 kézzel súlyzózik:D -
#40 Egyik haverom nagyon egyszerűen oldotta meg a tekerés problémáját a k700i-jén:
8 darabban van fent az adott film.... -
#39 ja akkor no gond :P
ugy tudom, hogy a letobb igen, de hogy melyek... -
#38 Én is ezt a programot használom tömörítésre, azt hittem valami más speckó progi kell hozzá :)
Egy kicsit off: az mp3pro számokat bármely(najó nem mind :)) mobil lejátsza? -
#37 MPEGable X4 Live! (csak majd a kiterjeztest nevezd at *.exe -re. a tarhely miatt van...) (ja es tomoritesnel a Sony Ericsson P800/P900 -at celszeru valasztani, en is azzal csinaltam - ennel be lehet allitani mindent)