52
-
dez #12 Van ilyesmi: pl. az Electronic Frontier Foundation (EFF). Néha szepepelnek ilyen hírekben, mint vélemény-nyilvánítók. (Kérdés, mennyire figyelnek oda rájuk.)
Viszont, illegális tevényekséget direktbe nem védhet. -
#11 Myth a legregibb csapat... newbie lehecc ha nem ismered ;) PCgame-RIPeket releaselt mar szinte a kezdetektol fogva... a HOODLum meg a Vengeance azok nagyon ujnak szamitanak a Myth mellett... ;) -
Caro #10 Miért nincs a P2P-nek(az összes embernek :) ) egy érdekvédelmi szervezete?
Ha csak pár százezren lennének benne mit tehetnének ellene?
Mondjuk International Public Domain Association. -
dez #9 Vajon hogy jönnek ki ezek a számok? Letöltések száma szorozva a film eredeti árával? Vagy ez esetleg osztva mondjuk 2-vel? -
dez #8 Vissza a középkorba...? -
#7 Oks, szoríccsuk vissza a netes warezt, emeljük az egekig a bűntetési tételeket, hogy csak egy valódi bűnözőnek érje meg a warezolás (szerintem egyelőre a warezoló fiatalok nem azok).
Az eredmény nem a kiadók forgalmának a növekedése lesz, hanem az hogy a vidám fiataloktól a kalózkodást átveszi a maffia. A sok kicsi piti "bűnöző" helyébe, nagy infrastruktúrával rendelkező nemzetközi maffia hálózatok lépnek.
A drogról lehet hogy le is mondanak, mert macerás. A kábszer előállítása drága, egy kábszeres fogyasztó pár év alatt kinyírja magát.
Olcsó Cd-t viszont bárhol kapni, a video/zene/szoftver meg nem halálos kábszer, a fogyasztók évtizedekre biztosítva vannak. -
#6 "Úgy tűnik a helyzet sokkal kényesebb, mivel sorban jönnek az információk újabb és újabb akciókról. Úgy tűnik, hogy az FBI a nyomozás után rengeteg ország hatóságaival vette fel a kapcsolatot, így hazánkkal is, így valóban lehetséges, hogy az itthon elérhetetlenné vált szerverek is ezen akció miatt nem elérhetőek"
hu.p2pinfo.net -
#5 Ezeknek ha csak a feléről hallottam volna se érdekelne hogy elkapták őket :
RiSCISO, Myth, TDA, LND, Goodfellaz, Hoodlum, Vengeance, Centropy, Wasted Time, Paranoid, Corrupt, Gamerz, AdmitONE, Hellbound, KGS, BBX, KHG, NOX, NFR, CDZ, TUN és BHP.
---::((((Hoodlum, Vengeance))))::---
Értük kár
-
#4 A hír csúsztat és félrebeszél.
Nem kifejezetten warezcsoportok, vagy SW3 másolgatók ellen indultak, hanem a top warez distrib szerverhálózatnak estek neki. Az egyik FBI ügynök gyakorlatilag beépült a hálózatba, két szervert is üzemeltetett kb. egy éven át, és sikerült megszereznie több warezcsoport elosztói hálózatának a bizalmát. Szépen gyűjtögették az adatokat, és most csaptak le.
További infók: itt és itt.
Ui: Ez az SW3 kiemelés egyenesen gyomorforgató. Bulvárt az SG-re, csak így tovább... :(
-
#3 Ezek még csak a "nagyok" voltak...sztem....De lesz ennél több warezos arc aki ugyis csinálni fogja ezt amig lesz rá "vevő".
Nézzünk csak szét a neten és nagyon nem bujkálnak senki elől a warezos oldalak....nem is kell nagyon ismerni a netet hogy találjunk egy warez oldalt
Szóval nemtudom mire verik magukat hogy elkapták őket.... -
#2 pisi a széllel szemben.
mit szél?
VIHAR!!!
csak ők még nem érzik.... -
#1 "Becslések szerint csak a filmiparnak az illegális másolatokat készítő kalózok évente 3-4,5 milliárd euró kárt okoznak."
Úgy útálom, hogy állandóan dobálóznak itt számokkal. Amíg nem volt internetem addig is elmentem moziba, ha éppen kíváncsi voltam egy filmre. Amíg nem volt számítógépem, addig is elmentem moziba, ha éppen kíváncsi voltam egy filmre. Most már van számítógépem és internetem is. Most is elmegyek moziba, ha éppen kíváncsi voltam egy filmre.
EGYIK ESETBEN SEM VETTEM FILMET kazettán, vagy most már dvd-n.
Ennyit a számokról...