79
..::Snoop Dogg::..
-
#39 elgépeltem sry... -
Csesza #38 nem csak az lett mondva hogy blin...
én meg rákérdeztem hogy nem blink182őt akart írni????
amúgy meg nemtom hogy jött ide az hogy ő most ezt hallgatja -
#37 Nem!
Megvan tiltva! :P -
#36 Dehogynem tegnap is freestyloztunk együtt a San Andreas alap zenéjére ... :P
Amúgy Police barátom sokoldalú zenehallgatásban még a technot is szereti :P
[Nem azt nem szereti ki nem állhatja , mint stb.]
Szóval Rap&Rock FOREVA! -
#35 de attól még bírhatom ezt a stílust is... -
#34 mé baj van vele? nem vok nagy rapper gyerek :P -
#33 -
Csesza #32 hát eléggé :DDDDD -
#31 -
#30 -
#29 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy meglepődtél :D:DDD -
#28 aha az nagyon témába vág :DDD -
#27 :DDD -
Csesza #26 blink 182 ???? -
#25 Én meg inkább blin182-t hallgatok meg hasonlókat.... -
Csesza #24 én is meghallgatok mindenféle rappet , ha olyan kedvem van de eminemet, 50centet, g-unitot... az ilyeneket kinem állhatom,
román,francia,finn,amerikai,mexikói,spanyol,szerb minden rappet meghallgatok sőt valamelyik még tetszik is... -
#23 én mindenféle rappet meghallgatok szinte
de eminemet 2000óta kedvencemnek tartom,és melette maradtam
(am 16vagyok)
de mostanság volt egy két olyan,akinek leszedtem az albumát,és nagyon bejött pl: master p,fabolous....
-
Csesza #22 igen, az nagyon nagy szám... -
Csesza #21 igen, ezek rap zenét csinálnak, nemúgymint emenem,50fillér, g-pont, ...stb.
én inkább underground rappernek vallanám magam mer én szinte csak magyar underground zenét hallgatok -
DePreSsZYo #20 Hát én inkább ien old school rapernek valanám magam :D Szal nem hordok ien g-unit fubu eminem stb ruhákat, inkább adidas, meg a zenéjüket sem nagyon hallgatom, inkább N.W.A, Eazy-e, Ice Cube, 2pac, régi Dre&Snoop , The D.O.C stb -
#19 az uccsó mondta sajna igaz
amugy szerintem van itt sok rapper sg-n,csak vagy nem irnak ilyen topikba(vagy ritkán) vagy nem is akarják tudatni hogy rapperek..amit lehet épp az elitélés miatt tesznek -
#18 modnjuk én most is meghallgatom,szal nem erről van szó,csak nagyon nagyon más lett a zeneéje...
amugy mostanság ezt hallgatom megint: Snoopdogg & Natedogg - Lay Low(2000-es) -
#17 igen,ezzel full egyetértek!
a 90-es éveknben csinaált nagyon jó zenét,de ez a mostani(Ups & Downs,Signs) nagyon más... -
#16 Hát ez (sajnos) sok más raperre is igaz... -
DePreSsZYo #15 jólvan én is rájöttem közben :D -
Csesza #14 mert az sg-n nemsok a rappos arc lásd hol van a 2pacos,hiphop,rap topig - a süllyeszőbe vannak nemnaon jár oda senki csak én meg 1-2 ember és ennyi...
örülnék ha nemígy lenne dehát...
az emberek többsége sajna elítéli a rappereket legalábbis én ezt szűrtem le (saját tapasztalat) -
#13 "nemsokáig lesz ez a topic sajna..." miért? -
#12 nézőpont kérdése -
Garfield #11 OFF: ha láthatná, akkor nem forogna a sírjában, mivel azt jelenti, hogy él. Szóval max. "2pac forog a sírjában". -
#10 erre mondják az, hogy változnak az idők... öregednek és kell a pénz, ergo --> popposodni kell, eladhatóvá kell tenni magukat 15 év után is...
lásd: feat Justin Timberlake -
MrTressy #9 naja :) -
Csesza #8 adom! valaki megértette -
DePreSsZYo #7 Ha 2Pac látná , mi lett a nagy westside-os barátjából most forogna a sírjában. -
#6 osztom a véleményt, sajna Snoop már nem a régi..... -
blackgamer #5 neki volt a kaméleonja a Starsky és Hutch filmben, ugye? -
Csesza #4 reégebben amikor az un. Westside körökben mozgot, a régebbi albumai/számai nagyon tetszett állandóan azt hallgattam ,de az új albumok/számok annyire elgagyultak hoz az már számora sértő volt... én régebben naon szeretem dogg-ot de most már egyáltalán nem hallgatok snoop-t! mára már átkerült at Eastside körökbe
ennyierővel Dr.Dre sokkal jobban megérdemelne 1 topicot...
nemsokáig lesz ez a topic sajna... -
#3 És tettszik h sok játékban ott van a zenéje pl. nfsu2,true crime,gta:sa.... -
#2 jah..fasza....... -
#1 Nem találtam még ilyen témát és szerintem megérdemel egy saját topicot.
Nekem nagyon bejön a zenéje!
weboldal:http://snoopdogg.com/