Maglite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Most még csak azt mondják "statiszta" munka, aztán azon fogod magad kapni a végén hogy könyékig benneleszel egy prímadonnában 😊
hallottam már a statisztálásról.. feladat: oda kell verni a faszodat hogy több gecinek látszódjon ...
Resurrection!
Sok szeretettel, legnagyobb rajongómnak Taranovnak! DanielT
😄D
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Érted, ez most olyan, mintha lenne a V8-as amcsi kocsim, amiben tönkrement egy alkatrész. Most vegyek iknább egy hyundai-t ahelyett hogy kicseréljem benne az alkatrészt? 😊))))))))
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Persze ami engem elsõsorban érdekel az a nem LED gyári izzó.
OFF:
Volt egy szerepem egy filmben 2 hónapja, ott engem is Greg nek hívtak 😄
Egyébként természetesen nem használtam intenzíven 4 évig, évente 1x-2x volt bekapcsolva huzamosabb ideig.
De nem akarok kiadni 5000 hufot még1 minimaglite-ra, ha az izzót megúszom olcsón. (HA azért ott van, gõzöm sincs mennyibe kerül 1 új izzó)
(Ez itt a reklám helye😊
Nagyon strapabíró amcsi zseblámpa. Nekem már 4 éve van AA-s minimagletom, most mondta fel benne a szolgálatot az izzó. A hozzáadott pótizzóval már helyettesítettem, csak most fogok indulni egy 1 hetes biciklitúrára, és a biztonság kedvéért vinni akarok magammal "vészhelyzetre".
Szóval: Tudja valaki, hogy mo.-on lehet -e kapni LED izzót minimaglite-ba?
Az is érdekelne hogy sima gyári izzót hol lehet venni. Mindenhol csak komplett lámpát lehet kapni, izzót eddig nem találtam sehol...