4874
-
#2216 Még nem, de készül. -
Hoppacska8 #2215 Hello!
Jelent már meg a játékhoz magyarítás? Ha igen, honnan tölthető le?
Hoppacska -
#2214 Nincs semmi értelme, pusztán a "hangulat". -
#2213 Hányszor mondjuk el hogy SEMMI JELENTŐSÉGE NINCS!!! EGY ÚJ FÍLING ÉS KÉSZ!!!
Betüzzem? -
#2212 Miért jó az ha konvojba haladok? van valami előnye? -
#2211 Nekem olyan történt hogy mentem az autópályán láttam egy fölüljárót a távolban, el is értem addig, kb 100 méterre a fölüljáró aljáig, láttam hogy a felüljáróról "kilő" egy kocsi a magasba. ELSZÁLT. hogy mitől a fene sem tudja -
Medwyn #2210 ...gyakran látom ezt a "mi értelme"-dolgot... nem tudom, játszottatok-e valaha szerepjátékot... aki tényleg JÁTSZIK, az nem a lehetöségek maximumát tolja (pl. jöjjön már vki, hogy jól szájbaverjem az új kardommal), hanem visz némi beleélést a dologba... pl. ÁTÉLI, ahogy történnek az események, az is fontos lesz, hogyan csillan meg a napfény a kard élén, nemcsak az, mekkorát sebez...
ami engem illet, a negatívumok nem tünnek ennyire drámainak... én pl, sosem fullgázzal indítok, hanem csak lassan, mert egy kamion inkább indul így, mint 0-100-ra 4 sec alatt...
szóval ha tudtok igazán és élvezetesen JÁTSZANI, a játékkal eltelt idö minöségét keresni, nem pedig a belezsúfolható ingermennyiség maximumát, akkor élvezni fogjátok Ti is... :)
-
Desert #2209 Én már megbántam hogy letöltettem a 18 Wos Convoy full-t. Igaz még nem írtam ki, de nem is fogom az hót ziher. Mikor időre vittem egy fuvart 00:01 másodpercem maradt miután leadtam; igaz ehez az is kellett hogy a lámpáknál nem álltam meg és nyomtam a pedált csak a rendőrhöz közeledve fékeztem egy nagyot de az rám se baszott így téptem tovább... Egyenlőre a kamionszimulátort elhagyom és más szimulátoros game-mel tolom(Silent Hunter 3) -
#2208 Természetesen igazat adok én is, a játék tele van idegesítő hibákkal. De összeségében szerintem jobb mint az eddigiek, amik ugyanígy televoltak hibákkal, ha nem is ennyivel.
Valószínűleg, közrejátszik a dologban az is, hogy a játékot nem éppen hozzáértők készítik. +még az scs úgy táncol, ahogy a valusoft fütyül. A valusoft kitűz egy dátumot, akkor ennek addigra készen kell lenni. Csak azt nem értem, miért nem váltanak kiadót. Bár így, hogy nem egy tucatjáték, meg még jól el is kapkodják, nem igen találnának másikat....
Pedig ez a kamionszimulátor téma szerintem sok embert érdekelne, csak egyik komolyabb játékfejlesztő csapat sem mer vele kockáztatni - kár... -
#2207 sok igazság van benne... sajnos:( -
#2206 Hy. Soorry, de még nem jöttem rá h mi értelme van a játéknak?! Az irányítás nulla, tolja a gép az elejét, nem bicskázik be soha, végig tudsz menni az autópályákon (néha máshol is) full gázzal - semmi forgalmi akadály, kanyar nem lassít! Ki az a hülye, aki ott ül és nyomja órákig a semmiért??? Csak a jeges uton csúszik ki a pót nagyobb kanyarnál! Nem reális a gép mozgása! Nah meg mikor truckot veszek...semmi adat róluk, egy b.zi showroom az egész. Nincs tükör a kinti nézetben (sztem), nincs a tolatásra hátraforduló kameranézet + mikor csak az orrát látom! Belső nézetben cool h van müködő tükör de miért nem tudom azt csinálni, h kinézek rá és visszajön középre??? Va..eg és a tankolás + javítás...milyen cool volt mikor annyit tankoltam + javítottam, amennyit én akartam és nem ilyen b.zi h fullra megcsinálja magától és közbe érdekes hangokat ad... nincs rádió... a rendőr csak van... tudok felvenni sofőröket, de minek?, minyen géppel mennek?, hol vannak? nem lehet menteni fuvar közben unalmas nem fárad el a sofőr...már a f.szom ki van néha mikor tolom órák ota és csak kanyar, a tályak és a verdák voltoznak, de én full gázzal tépek...de ő még bírja mint már említettétek: az utak felett átívelő hidakon mennek át a kamionok, de a pótjuk mindig leesik az autópályára vagy rád, és "összezuzza" a pótot! Nem lehet beszélni a többiekkel, de lehet dudálni :), ami kb egy 4 évesnek még cool, de nekem... Pót felkapcsolásnál, ha jól nyomom, kiírja h cool volt! - Minek???, Még tapsolnak is, kik??? Miért nem volt jó a régi? minek ez a zöld jeles f.szság? - mikor ott voltak a pótok és arar álltál rá, amelyikre te akartál, és nem kiválasztottad egy listából, h melyiket! Itt a baj, ha olyan emberek csinálják a gamet, akik azt sem tudják, h mi az a kamion, vagy csak láttak olyat... Vagy ha tudják, akkor... :( Nem tudom a kormányt beállítani... Most ennyi jutott eszembe! Az itt leírtak a saját észrevételeim, ha valami nem így van: sorry! Sztem az össze eddigi game jobb, mint ez a sz.r!!! -
Sumi70 #2205 Ha a csíkod közel felébe megy és rendőr mellet haladsz el, megbüntetnek. Nekem már sikerült elérnem. -
#2204 ott a pont :)
Egyépként én is jártam hasonlóképpen, a felüljárón leszakadt egy kamion pótja, ott is maradt a helyén, azzal nem volt gond, csak mikor át akartam menni a felüljáró alatt, nekimentem a pótnak.... -
ssolitude #2203 Ja és hajrá Schwarz!!! -
ssolitude #2202 Sajnos:
-nincs rádió ebben a tetves kamionban,dögunalom így fuvarozni,főleg hogy az óriásplakátokról vigyorog rám a rinya,hogy tekerjek az efemmittoménmennyire...
-a rendőrök(amerikaiak!)valószínű dísznek vannak az útszélen,vagy a fánkzabálástól rosszul vannak,mikor 90-el forgalommal szemben elhúzok mellettük 20 centire...Minimum át kell gázolni rajtuk egy ejnye-bejnyéért.
-ha 80-al "hasítok"(km/h!),akkor gyakorlatilag a nagy büdös amerikai autópályán nincs ellenfelem,hacsak nem a néha megjelenő száguldozó kis kék sportautó,aki viszont mindenkinél minimum 3x gyorsabban megy...
-nem tudom bug-e:egy felüljáró alatt haladtam el,amikor egy felépítmény leszakadt egy fenn haladó kamionról,és amugy hollywoodosan ott billegett a szalagkorláton.Egy másik alkalommal Washington bevezetőn az autópályán keresztbe volt fordulva egy pót,mondanom sem kell,gép sehol.Biztos megunta....
Szerencsére:
-egészen elfogadható grafika,mondhatni szép,a napszakok ötletesen megszerkesztve(narancs és lila ég:-)biztos van ilyen)az eső,villámlás,dörgés sem rossz.Víz olyan amilyen,nem lényeg.
-viszonylag reálisan lemodellezett környezet,kiemelve a hely jellegzetességeit,az átvezető utak sem sivárak.Kérdés,hogy miután ötödször szelem át az USA minden utját,érdekelni fog-e ez.
-a járművek és felépítmények túlnyomórésze króm és króm,az viszont szépen csillog,meg kell hagyni.
-eddig ugy néz ki tuningolni is érdemes lesz,kikerekedhet belőle valami...
Szerintem:mindenképp élvezetesebb,szebb,érdekesebb mint az eddigi WOS gémek. -
#2201 na, haladez...
- 1 -
-
#2200 -
#2199 na, meg is oldottam :-)
azt a csúnya szöveget a játék elején, hogy nem támogatott módosítás... blblabla kiszedem, nem kell az nekünk :-))) -
#2198 aham, nem fix... akkor tökölök vele... -
#2197 sztem meg jó. és sokkal jobb lesz, amikor európai verdák lesznek benne
btw. convoyban mentem egy kamionnal, ő ment előttem, aztán vmiért hirtelen lefékezett és megállt, émmeg szépen nekimentem (fékezés nélkül :P). erre kielőztem, ilyen majom nehogy má előttem menjen ugye, pár másodperc múlva meg elszáguldott mellettem jobbról, és nem tudtam utolérni. hiába nyomtam a gázt és vágtam le a kanyarokat, a hüje' lehagyott.
ja és helyette mások bűnhődtek : ) -
Valahogy nem lehet megbuherálni a gépet, hogy gyorsabban menjen? Mert engem is idegesít, hogy ilyen tetű lassúak. -
ssolitude #2195 Kösz.Nagy feeling 50-el baktatni konvojban:-) -
#2194 Hihihi. Bocsi, hogy mertem válaszolni.
A konvoyba menésnek semmi jelentősége NINCS!!! Sajnos... De miért?? Valami bónuszt vagy valamit igazán kaphatnánk.... :-) -
#2193 kérdés: a 911 rescue mindenkinek 1890 dolcsiba kerül? nézzétek már meg plz, mert ha fix az összeg akkor nem tökölök vele :-)
köszke -
#2192 Szvsz. teljesen mindegy hogyan közlekedsz. Az csak egy kiegészítés, hogy konvojba mehetsz(filing). -
ssolitude #2191 Ez mind rendben van.De van-e valami jelentősége annak,hogy konvojban mész?Ha már egyszer Konvoj az alcíme a játéknak.Tehát a játékmenet szempontjából van e lényege,vagy teljesen mindegy,hogyan közlekedek?
(Kedves Mafia:nem az a bajom,hogy miért NEM jelzi a többi autót,hanem hogy a kamionokat miért jelzi?Ha nem értesz egy mondatot,javaslom,olvasd el többször!!Építő jellegű hozzászólásodat ezuton is köszönöm...) -
#2190 jaja. IKCS :D -
#2189 az scs oldala legaláb annyira működik, mint a játék :-)
nna, és nem is fikáztam.... megyek magyarosítani...
-
#2188 Az a két(de lehet több is) kis kamion azt jelzi, hogy konvojba haldsz.A térképen azért jelzi a kamionokat, hogy tudd hol mehetsz konvojba és mennyien vannak.(szerintem) -
#2187 Ezt mér tőünk kérded? Ha te hiányolod, hogy nem jelzi a többi kocsit, az a te egyéni szoc. problémád. Engem személy szerintem nem zavar, hogy nincsenek rajta a kocsik... -
#2186 kár hogy nem a fülke hanem a kamion mozog..pont ez a baj...a kotr-ba a kamion is meg a fülke is billeget..az volt az igazi... -
#2185 nekem az hiányzik, hogy nem lehet egérrel kanyarodni :( -
#2184 ez az, még lehet, hogy pont úgy kúrják el mint a Driv3r-t, ki tudja? -
ssolitude #2183 Ha beállok egy kamion mögé és vele megyek,akkor a képernyő tetején megjelenik két kis kamion-embléma.Van ennek valami jelentősége?Idetartozik még,hogy vajon miért jelöli narancssárga nyilakkal a többi kamiont(más járművet nem!)?Lényeges ez?vagy teljesen elhanyagolható? -
#2182 Először szólsz hozzám gumikacsa mióta láttalak :D Na jó meg még kétszer de az nem esett jól -
#2181 "Nagyon is igaza van a srácnak." :D -
K.András #2180 Ez nem tetszés kérdése!Tudod te hányan vannak akik külön pedált használnak?Sokan, na nekem nem kezeli, hallottál már ilyet?Kb olyan ez mintha lánc nélküli biciglivel akarnál turára menni... -
#2179 én a normális belsőnézetet hiányolom és az index hangját:) -
#2178 Nagyon is igaza van a srácnak. Akinek nemtetszik, az ne játszon.
Szerintem is, sokkal nagyobb fílingje van, mint az eddigi részeknek (azért a king of the road-tól még bőven elmarad), főleg egy S.F. - N.Y. fuvarnak.
A zenét én úgy oldom meg, hogy elindítom a winampot, és úgy indítom a játékot.
A játéknak csak a gépigény, és az ezernyi bug a gondja. (én eddig csak a textúravillogással találkoztam, de az inkább hardvergond. A kissebb-nagyobb bugok nagy része javítva lesz, sőt azon sem lepődnék meg, ha a javítócsomagok tartalmaznák a különböző belsőtereket. (Ha nem, akkor majd a modderek megoldják, előbb utóbb. -
K.András #2177 Szerintem kérdezd meg a kezelöorvosod gyógyszerészed...