hauppage pvr-250
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És milyen típust használsz ? Én egyszer használtam egy Pinaccle Rave-et, de úgyemléxem az nem melegedett ennyire.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
TV kártyám chipje nekem is iszonyú meleg, pedig nálam még akadást sem írt ki, próbáltam több pci slotban is de ugyan az.
meg kell szokni :c
meg kell szokni :c
Resurrection!
ok. egyetertek! De miert melegszik a kartya ?😞 illetve azert megneztem a biosban hogy a feszultsegertekek, hogy valtoznak ha bentvan a gepben a digitalizalocard vagy nincs. Nem mutattot semmien feszcsokkenest a kartyaval...
meg 5let ? kizarhatjuk az amd-ati-nvidia_chipset inkompatibilitast ?
meg 5let ? kizarhatjuk az amd-ati-nvidia_chipset inkompatibilitast ?
Hát egy Codegen táppal nem is csodálkozok, arra csak rá van írva hogy 300 duplavé. 😊
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
hi!
A kartya gepbekapcs utan, mar par percel nagyon forro, nem a tuner resze, hanem a chipek + stb. Illetve installkor + neha inditaskor a 9800pro kartyam nemengedi a bootot, ugyanis aztmondja nincs benne az aux tapcsati... power loss es restart utan jo lesz(neha). A gep: athlon 2ghz es proci, 2 dvd egyseg, 1 vincsi nameg a 9800pro card. Sejtek a 300wos Codegen tapra, hogy mar nemnagyon birja, de nemertem akkor a nagy melegedest ?
5let vkinek ?
udv, uniu
A kartya gepbekapcs utan, mar par percel nagyon forro, nem a tuner resze, hanem a chipek + stb. Illetve installkor + neha inditaskor a 9800pro kartyam nemengedi a bootot, ugyanis aztmondja nincs benne az aux tapcsati... power loss es restart utan jo lesz(neha). A gep: athlon 2ghz es proci, 2 dvd egyseg, 1 vincsi nameg a 9800pro card. Sejtek a 300wos Codegen tapra, hogy mar nemnagyon birja, de nemertem akkor a nagy melegedest ?
5let vkinek ?
udv, uniu