Z modeler
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls 1 regisztrált zmodellert linkeljen vki<#szomoru1>#szomoru1>
Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Szasztok,én még teljessen új vagyok ha valaki megtudna enegem tanítani modellezni vagyen fel msn re:[email protected] elõre is köszönöm...
Sziasztok.Nem tudnátok valami oktató leírást, vagy videót, vagy pdf. formátumú leírást?Még most kezdtem ezért szükségem lenne rá!Kösz elõre is a segítséget!
Logitech G25 tulajos!!
Adna vki egy serial-t ?
Mostmár indul ;)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
1. Nem értem milyen modera :S :)
2. De nekem ez kell, mert ez kell :D
2. De nekem ez kell, mert ez kell :D
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Nem tudjátok mi a szaros kisgatyáért tesz fel nekem egy kérdést vagy mit, beállítást a zmodeler2, 3 bejelölhetõ rublikával, hogy szofver, hardwer, mixed, és akármelyikre kattintok, kiírja ezt a geciüzenetet:
Én videókártyára tippelek, mert az nem nagyon müxik, és ha jól tudom akkor köze van hozzá, mer van igénye.
Én videókártyára tippelek, mert az nem nagyon müxik, és ha jól tudom akkor köze van hozzá, mer van igénye.
zmodellertben én se tok textúrázni azt 3ds maxba jó csinálni vagyis ott tudom :D
(basta itt is ittvagy :D )
(basta itt is ittvagy :D )
SLM MSN: [email protected]
vagy vannak tutorialok... de szerintem ha bemész 3ds max fórumba, ott is kaphatsz segítséget
..::S::L::M::..
vagy maya topikban... biztos van aki tud segíteni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
trackmaniahoz kell? szvsz itt nem sok segítséget kapsz, olvass supportfórumot, biztos volt másnak is ilyen problémája
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
help! kis problémám akadt egy kocsi modellezése közben...nem tudok textúrázni..aki tud segítsen