Z modeler

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

süni96
pls 1 regisztrált zmodellert linkeljen vki<#szomoru1>

Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

EYKE
Szasztok,én még teljessen új vagyok ha valaki megtudna enegem tanítani modellezni vagyen fel msn re:[email protected] elõre is köszönöm...

Máté12
Sziasztok.Nem tudnátok valami oktató leírást, vagy videót, vagy pdf. formátumú leírást?Még most kezdtem ezért szükségem lenne rá!Kösz elõre is a segítséget!

Logitech G25 tulajos!!

Adna vki egy serial-t ?

DEXTER92
Mostmár indul ;)

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
1. Nem értem milyen modera :S :)
2. De nekem ez kell, mert ez kell :D

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ngcsnet
1. modera.
2. sokan mondták h a zmodeler2 szar, ezért én is a zmodeler 1.07c-t használom

DEXTER92
Nem tudjátok mi a szaros kisgatyáért tesz fel nekem egy kérdést vagy mit, beállítást a zmodeler2, 3 bejelölhetõ rublikával, hogy szofver, hardwer, mixed, és akármelyikre kattintok, kiírja ezt a geciüzenetet:

Én videókártyára tippelek, mert az nem nagyon müxik, és ha jól tudom akkor köze van hozzá, mer van igénye.

ngcsnet
ngcsnet
3dsmax-ot állítólag nagyon nehéz használni...

Beniboy
zmodellertben én se tok textúrázni azt 3ds maxba jó csinálni vagyis ott tudom :D
(basta itt is ittvagy :D )
basta002
vagy vannak tutorialok... de szerintem ha bemész 3ds max fórumba, ott is kaphatsz segítséget

..::S::L::M::..

bertino
vagy maya topikban... biztos van aki tud segíteni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pyx
trackmaniahoz kell? szvsz itt nem sok segítséget kapsz, olvass supportfórumot, biztos volt másnak is ilyen problémája

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Rafaelo
:O

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

ngcsnet
help! kis problémám akadt egy kocsi modellezése közben...nem tudok textúrázni..aki tud segítsen