16
Z modeler
-
#16 pls 1 regisztrált zmodellert linkeljen vki -
#15 Szasztok,én még teljessen új vagyok ha valaki megtudna enegem tanítani modellezni vagyen fel msn re:[email protected] előre is köszönöm... -
#14 Sziasztok.Nem tudnátok valami oktató leírást, vagy videót, vagy pdf. formátumú leírást?Még most kezdtem ezért szükségem lenne rá!Kösz előre is a segítséget! -
Szabi1991 #13 Adna vki egy serial-t ? -
#12 Mostmár indul ;) -
#11 1. Nem értem milyen modera :S :)
2. De nekem ez kell, mert ez kell :D -
#10 1. modera.
2. sokan mondták h a zmodeler2 szar, ezért én is a zmodeler 1.07c-t használom -
#9 Nem tudjátok mi a szaros kisgatyáért tesz fel nekem egy kérdést vagy mit, beállítást a zmodeler2, 3 bejelölhető rublikával, hogy szofver, hardwer, mixed, és akármelyikre kattintok, kiírja ezt a geciüzenetet:
Én videókártyára tippelek, mert az nem nagyon müxik, és ha jól tudom akkor köze van hozzá, mer van igénye. -
#8 ez lehet segít -
#7 3dsmax-ot állítólag nagyon nehéz használni... -
#6 zmodellertben én se tok textúrázni azt 3ds maxba jó csinálni vagyis ott tudom :D
(basta itt is ittvagy :D ) -
#5 vagy vannak tutorialok... de szerintem ha bemész 3ds max fórumba, ott is kaphatsz segítséget -
#4 vagy maya topikban... biztos van aki tud segíteni -
#3 trackmaniahoz kell? szvsz itt nem sok segítséget kapsz, olvass supportfórumot, biztos volt másnak is ilyen problémája -
#2 :O -
#1 help! kis problémám akadt egy kocsi modellezése közben...nem tudok textúrázni..aki tud segítsen