23
  • 1m2m3m4m5m
    BYS4-BEF3-CAD2-WAD9-9965
    DUN7-RUG3-WUB7-GYN2-6964
    LEJ9-GYS9-XAG4-DUL7-5588
  • szollosiszabi
    TIMESHIFT SERIAL-JA VAN E
  • bere
    Nekem is elindult serial nélkül. (Egyébként nekem sincs serial-om).
    A trükk, ami nálam bejött: a védett file-t (mds-t) kell bemountolni a telepítés után (DT4.03-ba). Tehát nem a cue-t, ami a második cd és bennmarad a telepítés után a DT-ben. Ezzel valóban kér serial-t.

Az mds file bemountolása és indítás után a védelmi ellenőrzés gyorsan lefut, és kód nélkül elindult nekem, a DT4.03 + SFNightmare technikával (Nem kellett lehúzni az optikai drive-okat).

Az én verzióm: itw-nrha.mds és itw-nrhb.cue
  • caprine #20
    Serial-ja kinek van????
  • abonyitomz
    indítás pofon egyszerű:

lehúzod az összes cd/dvd meghajtót , mount daemon tools 4be a játék és play
  • Gerisone
    kell egy starforce nightmare -> disable CD disable NODE primary slave off (nálam persze) oszt maunt dameon 4 ! de mindenek előtt szedd le a kábelt nekem ment de egy rakás kaksi a játék szerintem
  • feri22
    Légy szives küldj egy serial-t, illetve azt, hogy miképp lehet elinditani...
    Köszi!
  • Gerisone
    na elindult! Ez egy kaka
  • Gerisone
    adjon valaki egy serialt
  • Gerisone
    Valaki?
  • Gerisone
    hogyan kell elindítani? nekem sehogy sem megy! valaki leírná?
  • Sgtfathi
    Akkor dobj be 1-2 képet + véleméyt mert türelmetlenül várom (várjuk)!!!
  • abonyitomz
    ELINDULT!!!!!!!

grafika király! holnapra csinálok képeket!!!!!
  • abonyitomz
    próbálta már valaki ?
  • mucsácsó
    jaja :DDDD én ottvagyok mindenhol :DD
    ahol game van ^^
    nameg néha más is :P
  • Newfronter
    Látom mucsácsó te mindenhol ott figyelsz :D:D:D
  • mucsácsó
    Hellgate: London klón :P
  • mucsácsó
    nadehogyezmijez... :D
  • Newfronter
    2005-11-21 PC Game ISOs Neuro Hunter (c) Deep Silver *CLONE* ITWINS 2 CDs

Aki szereti ezt a műfajt, az szeresse! :)) Starforce 3.6-os
  • ddfg
    Rossz a grafikaja, tehat gagyi jatek?! Nem ertek ezzel egyet. A leirtak alapjan ugyanugy lehet jo jatek, mint rossz... Az, hogy nem a csillogas-villogas a legnagyobb elonye, hat nalam nem hatrany, ha normalis jatekelmenyt nyujt. Csak olcsobb csillogo grafikat csinalni, mint irni egy normalis, elvezheto tortenetet.
  • LowEnd
    nekem teccett a deus ex 1-2
    de jó volt az ősöreg system shock is

Szerintem hálás műfaj. Én legalábbis hálás vagyok ha kijön egy új....
  • lazsi
    Anno a Deus Ex-et(Az eredetiről beszélek és nem a hányadtatott sorsú invisible warról ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket) sem a grafikájáért imádtuk. Legyen jó a játékmenet, és a történet, és akkor a szememben akár az év játéka is lehet. Egyszerűen szánalmas, h manapság mindenkit csak a grafika érdekel, és a játék tartalma nem. JObbnál jobb grafikájú játékokkal játszok, hl2, d3, fc, stb, de egyik sem fogott még meg annyira mint a deus ex.
    Ez a sci-fi fps-rpg keverék a kedvenc műfajom! Csak sajna 4-5 évet kell várni itt egy jó alkotásra.
  • jefferson83
    Szerintem ha a szerepjáték filingre koncentrálnak akkor nem biztos,hogy rossz lesz. A grafika ekkor másodlagos, persze egy szintet azért meg kell ütnie. A képek egyáltalán nem vészesek.