listázó progi kéne HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt olvastam elsõre, hogy 'istálló progi kéne help' <#wow3>#wow3><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
néztem is, ki lehet ez a lómániás 😄DDD
aludni kéne <#vigyor3>#vigyor3>
néztem is, ki lehet ez a lómániás 😄DDD
aludni kéne <#vigyor3>#vigyor3>
shit happens
nem kell ezt bonyolítani, gondolom total commander van a gépen.. 😊
beállítások / általános beállítások / vegyes / gyorsbillenytyûk beállítása
itt pl. megadod, hogy a
SHIFT+F4-re parancs: cm_CopyNamesToClip (copy filenames to clipboard)
SHIFT+F5-re parancs: cm_CopyFulNamesToClip (copy nams with full path)
Utána bármit ha kijelölsz total commander-ben, és a fenti 2 parancs valamelyikét használod, a fájl és/vagy könyvtár nevét (SHIFT+F4) illetve a fájl és/vagy könyvtár teljes útvonalát (pl: c:\mappaneve\fileneve.zip) (SHIFT+F5) kiteszi a vágólapra, majd rakhatod excel-be, honlapra vagy ahova tetszik. 😊
beállítások / általános beállítások
itt pl. megadod, hogy a
SHIFT+F4-re parancs: cm_CopyNamesToClip (copy filenames to clipboard)
SHIFT+F5-re parancs: cm_CopyFulNamesToClip (copy nams with full path)
Utána bármit ha kijelölsz total commander-ben, és a fenti 2 parancs valamelyikét használod, a fájl és/vagy könyvtár nevét (SHIFT+F4) illetve a fájl és/vagy könyvtár teljes útvonalát (pl: c:\mappaneve\fileneve.zip) (SHIFT+F5) kiteszi a vágólapra, majd rakhatod excel-be, honlapra vagy ahova tetszik. 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
ezért az írásért már ban járna <#nyes>#nyes>
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ls -a | grep .jpg > lista.txt <#fejvakaras>#fejvakaras>
ls -a | grep .jpg > lista.txt <#fejvakaras>#fejvakaras>
Resurrection!
Az alcímért megérdemelne egy Kazinczy-díjat a topiknyitó...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ezer+1 megoldás közül kettõ:
-TotalCommander, kijelölöd a fájlokat, majd Mark - Save selection to file
-Parancssorból a kívánt könyvtárban: dir /b >lista.txt
-TotalCommander, kijelölöd a fájlokat, majd Mark - Save selection to file
-Parancssorból a kívánt könyvtárban: dir /b >lista.txt
jolvan nem az én cégem (gondoltam nagyobb az érdeklödés) hanem az unoka tesomé😄 nah ugy hogy kijelölöm a filét és mintha átmásolnám a fájl de csak a nevét viszi át van ilyen?<#kerdes>#kerdes>
-
sziasztok
kéne egy progi hasonlo elven alapulo(nem file kezelo) hogy kijelölöm azt a filét amit akarok és azt megyjegyzi és át tudom helyezni excelbe mert egyesével nem akarom irkálni öket mert több száz van nah az a kérdésem hogy van e ilyen progi alapbola a windowsban vagy külön szerezzek be és mi a neve fontos lenne egy cégnél dolgozok nélkülözhetetlen
köszönöm
kéne egy progi hasonlo elven alapulo(nem file kezelo) hogy kijelölöm azt a filét amit akarok és azt megyjegyzi és át tudom helyezni excelbe mert egyesével nem akarom irkálni öket mert több száz van nah az a kérdésem hogy van e ilyen progi alapbola a windowsban vagy külön szerezzek be és mi a neve fontos lenne egy cégnél dolgozok nélkülözhetetlen
köszönöm
-