1082

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
neked is ugyanúgy jár a bünti akkor! -
...annyit megért of kósz ;) -
Szeretetném vagy bezáratni vagy átküldeni a gumiba ezt a MIÉRT HAZUDNAK A NŐK? topicot mert egy két embernek köszönhetően eldurvultak a dolgok valamint az alattam hozzászóló embernek egy BÜNTIT kérni ugyanis a nemiszervét szeretné ingereltetni velem......:)DE AZ UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT LEGALÁBBIS TÖRÖLNI......
köszi!
ui:olvasd el a topic utolsó pár hozzászólását indoklásképp.... -
-
d:S_D:D:S_D:_SD:_WSD:_DSD::D:D_D:
hát ilyet még nem láttam :DS:D:D:D:DD
és még ték is (y) -
Takezó #107 ööö, csak az a gáz, hogy a gumis stílusért bünti meg ilyesmi, de ez a "sajátos" (értsd: saját fórumok) stílus - azaz szpemmeljünk ezerrel a kevésről (semmiről esetleg), meg semmivel nem jár, és ugyanúgy tönkretesz topikokat. Nem beszélve arról, hogy ezenkívül rorr mókuska meg erősen flémkeltően állt hozzá... -
Még meggondolom!
Azért köszi!De ott rendet kell rakni.... -
Azonban ha a SAJÁTban nyitsz egy témát, s ott folytatjátok, akkor kérned sem kell, mert a SAJÁTban minden topiknyitó alapból házigazda... -
Köszi!Kérek! -
Hát ily kései órán ameddig csak visszaolvastam, nemigen találtam ontopik hozzászólást...és jóllehet a "Fiúk-lányokban" kissé lazább a fegyelem, de az a topik erősen kezd gumiba hajlani!
Próbáljon mindenki békésen (khm, jobbanmondva kissé békésebben...) tobzódni...
Igazság szerint már annyi hasonló témájú topik van ebben a fórumrészlegben, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, s hol itt - hol ott lendül meg az élet...
@rorr: házigazda jogot mailben kell kérni, mert erről nem a mezei moderátorok döntenek! -
Kérném a nem ide illő hozzászólások törlését.....
KÖSZÖNÖM!!! -
Az miért flém ,hogy nem hagyom magunkat? Mert nem csak nekem szólogattok be hanem aki idejár pár hete annak is..... -
Szeretnék házigazda jogot kérni a ½Miért hazudnak a nők½ topicba.
Köszönöm! -
Takezó #99 kérlek, legalább itt ne kelts flémet... -
Semmi gond nem volt itt amig egy-két sz** házi meg nem jelent....Kell még bünti? -
Takezó #97 rendet rakna valaki itt? Rorr gyerek nemtom minek kelt flémt? :C -
Köszi! -
Kedves moderátorok ! Megkérlek titeket ,hogy a lányok poénjai című fórumot töröljétek mert a F*sz öcsém(13 éves)(mindjárt halott) a nevemen csinált egy idióta fórumot aminek még ö maga se látja az értelmét! Megértéseteket köszönöm;) -
Milyen témájúak ezek a fotók, és hova szeretnéd felrakni? -
bobey #93 Sziasztok. Néhány saját készítésű fotót szeretnék felrakni. Hogyan kell?
-
Vlala #92 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120581485
a "vényony"-t átírnátok vékony-ra, vagy ez direkte ilyen? :-) -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969&order=reverse&index=2#7987
mivel senki se foglalkozott vele, gondoltam utánajárok :) -
Totál más, az egyik nem is magyar szolgáltatós, de miért is érdekes ez? -
az itt lévő #3-as és #4-es hozzászólások IP-jét hasonlítsa össze egy moderátor, és tájékoztasson pls, hogy ugyan az-e, vagy nem :) -
Mit döntsünk el??? :)
Átkerült a sajátba: KATT (rakd be a kedvencek közé ha érdekel, s akkor akármelyik fórumrészlegbe kerül is, neked a kedvencek között marad...) -
Most akkor hova a fenébe lett a szexes topik?Döntsétek már el. -
Na jó...inkább mégsem
Töröltem amit kellett :D
Köcce -
Szeretném zárolni a fórumot.
Köszönöm. -
Halihó!!!
Szeretnék házigazdaságot kérni a saját topicomban :)
Topic név: SZEX, tabuk nélkül! :) -
vizvar #83 hi -
Még szerencse, hogy erős a gyomrom...épp evés közben futottam bele basszus... :( -
Takezó #81 ezt pls töröljétek, és büntipontot neki :( -
Ide házigazda jogot plz -
ide házigazda jogot plz -
Diocles #78
-
és még egy kérdés, ez a topik miben tér el a sajátban lévő Veszett jóóóóó csaj!!-tol? -
me tele van puncikával -
természetesen nem -
Itt lehet puncikát linkelni? -
Nem lehetne kicsit laposabbat? Könyörgöm: ez nem banner, hanem egy sima kép! Közelítsünk a 760x150-hez légyszives!