1082
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Punker
    neked is ugyanúgy jár a bünti akkor!
  • ÁjjLe BoBBi
    ...annyit megért of kósz ;)
  • rorr
    Szeretetném vagy bezáratni vagy átküldeni a gumiba ezt a MIÉRT HAZUDNAK A NŐK? topicot mert egy két embernek köszönhetően eldurvultak a dolgok valamint az alattam hozzászóló embernek egy BÜNTIT kérni ugyanis a nemiszervét szeretné ingereltetni velem......:)DE AZ UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT LEGALÁBBIS TÖRÖLNI......
    köszi!
    ui:olvasd el a topic utolsó pár hozzászólását indoklásképp....
  • ÁjjLe BoBBi
  • franc0
    d:S_D:D:S_D:_SD:_WSD:_DSD::D:D_D:

hát ilyet még nem láttam :DS:D:D:D:DD

és még ték is (y)
  • Takezó
    ööö, csak az a gáz, hogy a gumis stílusért bünti meg ilyesmi, de ez a "sajátos" (értsd: saját fórumok) stílus - azaz szpemmeljünk ezerrel a kevésről (semmiről esetleg), meg semmivel nem jár, és ugyanúgy tönkretesz topikokat. Nem beszélve arról, hogy ezenkívül rorr mókuska meg erősen flémkeltően állt hozzá...
  • rorr
    Még meggondolom!
    Azért köszi!De ott rendet kell rakni....
  • hykao
    Azonban ha a SAJÁTban nyitsz egy témát, s ott folytatjátok, akkor kérned sem kell, mert a SAJÁTban minden topiknyitó alapból házigazda...
  • rorr
    Köszi!Kérek!
  • hykao
    Hát ily kései órán ameddig csak visszaolvastam, nemigen találtam ontopik hozzászólást...és jóllehet a "Fiúk-lányokban" kissé lazább a fegyelem, de az a topik erősen kezd gumiba hajlani!
    Próbáljon mindenki békésen (khm, jobbanmondva kissé békésebben...) tobzódni...
    Igazság szerint már annyi hasonló témájú topik van ebben a fórumrészlegben, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, s hol itt - hol ott lendül meg az élet...

@rorr: házigazda jogot mailben kell kérni, mert erről nem a mezei moderátorok döntenek!
  • rorr
    Kérném a nem ide illő hozzászólások törlését.....
    KÖSZÖNÖM!!!
  • rorr
    Az miért flém ,hogy nem hagyom magunkat? Mert nem csak nekem szólogattok be hanem aki idejár pár hete annak is.....
  • rorr
    Szeretnék házigazda jogot kérni a ½Miért hazudnak a nők½ topicba.
    Köszönöm!
  • Takezó
    kérlek, legalább itt ne kelts flémet...
  • rorr
    Semmi gond nem volt itt amig egy-két sz** házi meg nem jelent....Kell még bünti?
  • Takezó
    rendet rakna valaki itt? Rorr gyerek nemtom minek kelt flémt? :C
  • Timbo
    Köszi!
  • Timbo
    Kedves moderátorok ! Megkérlek titeket ,hogy a lányok poénjai című fórumot töröljétek mert a F*sz öcsém(13 éves)(mindjárt halott) a nevemen csinált egy idióta fórumot aminek még ö maga se látja az értelmét! Megértéseteket köszönöm;)
  • hykao
    Milyen témájúak ezek a fotók, és hova szeretnéd felrakni?
  • bobey
    Sziasztok. Néhány saját készítésű fotót szeretnék felrakni. Hogyan kell?
  • Vlala #92
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120581485
    a "vényony"-t átírnátok vékony-ra, vagy ez direkte ilyen? :-)
  • Laky
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969&order=reverse&index=2#7987
    mivel senki se foglalkozott vele, gondoltam utánajárok :)
  • hykao
    Totál más, az egyik nem is magyar szolgáltatós, de miért is érdekes ez?
  • Laky
    az itt lévő #3-as és #4-es hozzászólások IP-jét hasonlítsa össze egy moderátor, és tájékoztasson pls, hogy ugyan az-e, vagy nem :)
  • hykao
    Mit döntsünk el??? :)

Átkerült a sajátba: KATT (rakd be a kedvencek közé ha érdekel, s akkor akármelyik fórumrészlegbe kerül is, neked a kedvencek között marad...)
  • Dynamic
    Most akkor hova a fenébe lett a szexes topik?Döntsétek már el.
  • Sné Zsuzsa
    Na jó...inkább mégsem

Töröltem amit kellett :D

Köcce
  • Sné Zsuzsa
    Szeretném zárolni a fórumot.

Köszönöm.
  • Sné Zsuzsa
    Halihó!!!

Szeretnék házigazdaságot kérni a saját topicomban :)

Topic név: SZEX, tabuk nélkül! :)
  • vizvar
    hi
  • hykao
    Még szerencse, hogy erős a gyomrom...épp evés közben futottam bele basszus... :(
  • Takezó
    ezt pls töröljétek, és büntipontot neki :(
  • Sland
    Ide házigazda jogot plz
  • SpecTator
    ide házigazda jogot plz
  • Diocles
  • gabber_saviola
    és még egy kérdés, ez a topik miben tér el a sajátban lévő Veszett jóóóóó csaj!!-tol?
  • gabber_saviola
    me tele van puncikával
  • Punker
    természetesen nem
  • gabber_saviola
    Itt lehet puncikát linkelni?
  • hykao
    Nem lehetne kicsit laposabbat? Könyörgöm: ez nem banner, hanem egy sima kép! Közelítsünk a 760x150-hez légyszives!