1082
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • utgyuru
    innen
    a #115-ös hsz-t törölje vki plz.
  • SHADOWEYES7
    nincs
    még 1x elmondom írott honlapcím volt
  • SHADOWEYES7
    nem a képen volt a link,hanem a hozzászólás tartalmazta
  • gabber_saviola
    Sedópapesz szerint is reklám, szal nem hiszem
  • Nandusz
    Tudom. De azért igazam van igaz?:D
  • gabber_saviola
    Szia Nanduszpajtás, bocsi de én a moderátort kérdeztem, azért írtam a "MODERÁTOROK FIGYELMÉBE" topikba
  • Nandusz
    Nem.
    Mivel az összes belinkelt képen ott van az adott közösségi oldal logója, mint egyfajta védjegy, így ezzel az erővel az összes reklám lenne (myVIP, iwiw, stb.).
    Az hogy ennek a végére oda írták magát az oldalt is, az indifferens, mert a 'myBT' (ami a képeken van) szavacska beírása a googleba az első oldalként dobja ki azt amit beírtak a hsz végére.
  • SHADOWEYES7
    de
  • gabber_saviola
    az ilyen az nem reklámozás? :O
  • bertino
    jaja, köszi még egyszer.
  • SHADOWEYES7
    Jó így?
  • Nandusz
    Kérem ITT a #4892 saját hsz-emet kitörölni, mert véletlenül el lett küldve a hsz, úgymond 'félkészen'
  • bertino
    ööö ha nem nagy probléma belinkelnéd innen ?

pirateclub bazi lassu :D
    thx és sry.
  • SimaSuna #660
    kiütöttél :/

Köszönjük!
  • bertino
    köszi szépen.
  • SHADOWEYES7
    ok
  • bertino
    valaki légyszíves ide tegye be ezt bannernak.

thx.
  • avengir
    Pls töröljétek innen a pedos képeket. Thx
  • gabber_saviola
    nincs mit modibácsi :P
  • SHADOWEYES7
    Kössz.
  • gabber_saviola
    REKLÁM
  • gabber_saviola
    REKLÁM
  • gabber_saviola
    okés nanduszhaver, bocsika. teljesen véletlenül akadtam rá.
  • Nandusz
    gabber haver, kérlek ne feketíts hatalmadat felhasználva.
  • gabber_saviola
    Hát azért ez csúnya volt, hogy Nandusz 2 reggel operált Ritus ex-topikjában :(
  • SHADOWEYES7
    kövi hsz ban lesz
  • NessieGraf
    Ha ezt nekem szántad jó irányba tartottam a tükröt.
  • skatulya bácsi
    te grafológus mindig kimondod azt ami a szíveden van? mert eddig rühellet keményen alulmúlod önmagad. és ahogy olvasom itt a korábbi hsz.aidat, mindez mégnygaobb ellenszenved épít ki bennem. De tudod mit, takarodj te is a retkes kurva anyádba XDDDDDDD
  • NessieGraf
    Tudod nem hiszem, hogy a falon ami a szemed előtt van áthatolhat a fény. Azt sem, hogy a másikon, ami a füled előtt van átjutnak a hangok. Mikor ráébredsz, ki az, aki téged szívat igazából, ráérsz sírni. Addig örülhetsz a semminek.
  • hykao
    Gyerekek kezd a dolog unalmas lenni... Nem akarom elhinni, hogy képtelenek vagytok békében meglenni egy topikban... Ha nem megy, foglalkozzatok más dolgokkal bazz...de ez már hihetetlen, hogy milyen cirkusz megy itt... Ennyi szabadidőtök van? Ennyire nem tudjátok mással elfoglalni magatokat? Hihetetlen...
  • salsoul
    Ettől most mi lett jobb?
  • Rita79
    Ez betalált!
  • NessieGraf
    Hogy én a nap melyik szakában mit csinálok, hogyan kerülök ide, végképp nem tartozik rád. Viszont ha most hallgattál volna, bölcsebb maradhattál volna.
  • Rita79
    Égetni te égeted magad folyton.
    Nekem nem az életem az sg, hogy hajnal 3-ig kockuljak minden éjjel, mint te!
  • soulhunter
    én még 1x sem másoltam be pü-ket, mint ah te is tetted anno...

és ezennel befejeztem veled mindennemü kommunikáciot
  • Rita79
    Hogyhogy még nem vagy modi, ha ilyen bölcs vagy és tisztességes?
    Jelentkezz!
  • NessieGraf
    Most tényleg ezt az ovit játsszátok mégegy plattformon? Minek azon vitázni, hogy egy hg leégette magát és hős lovagjai kifejezetten ebben támogatták?

Mert ha Ritát tisztelték, becsülték volna, nem úgy kommunikálnak a topikjában, mintha a kocsma előtt állnának. Én Rita helyében nagyon szomorú lennék ha olyanok támogatnának akik mélységesen lenéznek és semmibe vesznek.
  • Rita79
    Az előző mocskos hsz-eidet meg csak azért nem látni, mert azt még ki tudtam törölni.
  • soulhunter
    megjegyezném, h az ujranyitás ota 1etlen olyan hszem sincs, ami törlést igényelne, ughy a viselkedésemmel nincs baj

hát, nevezhettek uri gellernek, mert a bemásolt PÜ-kben csak megjosoltam a jövöt :)

apropo, ha jol emléxem, modik is irták: PÜ-ket nem másolgatunk befelé a topicba, mert offolásként, rombolásként, flémként kerül elkönyvelésre :)

itt

ehhh... mostantol lottozok, mer sejtettem, h max 1600-ig megint káosz lesz...
  • Nandusz
    Oké, igazad van, csak hagyd már a háborút