Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most talán lenyugszik.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A figyelmeztetéseim ellenére is.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
és megvárni még mindenki szavaz
pl kz nem is szavazott.
plusz ez egy régi banner, akkro se lett betéve, vagy vissza lett cserélve! most látom anno az alsora szavaztam, igy ha mindenképpen a kettõ közül kéne választani, az alsó lenne az, de sztem maradjon a mostani, már hozzászoktunk!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
/inaktív/
/inaktív/
Egyébként eddig sem banner-ral volt bajom.
És még mindig tartom, hogy hogy a pedofil hajlamokat nem itt kéne kitölteni.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1217424322&order=reverse&index=10 #498
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1217424322&order=reverse&index=8 #692
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját.)
Feladó: Red Bull
Elküldve: 2008. 07. 31. 22:37
Tárgy: tudom hogy te vagy
tudom hogy te vagy shadow, nem kéne szórakozni...
Te Sedó...páran azt hiszik, hogy te vagyok én.<#hehe>#hehe>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Þór vígi þessi rúnar
senki nem tagadja, hogy jobb lenne a hangulat az utálkozó közbeszólásai nélkül. Az ilyen gyûlöletkeltõ emberkéket kéne figyelmeztetni, mert mindenkinek felmegy tõle az agyvize :|
be lehet fejezni a flémkeltést.
De ha ilyen ingered van, tudok linkelni neked pár oldalt, ahol láthatsz pucér nõket, mert gondolom egyedül erre képtelen vagy, hogy ilyet találj.
mi 18+?
az egy dolog, hogy szúrja a szemed a topig egy ideje, de valami értelmes érvet hozz fel, vagy húzd be a nyakad végre :|