34
Jaws Unleashed
-
Samanoske #34 Itt a végigjátszás első része:
http://blogcuccok.uw.hu/jaws_unleashed.html -
seahawks #33 Hello amikor dobálják le a hordókat a hídról akkor mit kell csinálni előre is köszi. -
Okisz #32 De jó! Ennyire kihalt itt a téma... -
Okisz #31 Na, azóta már rájöttem! :)
Bazz, ez nekem nagyon bejön! Kint a nyílt vizen... Azt csinálok, amit akarok...
És még plusz küldetések is vannak...
Már csak arra kell rájönnöm, hogy mit érek vele, ha azokat is +csinálom... -
Okisz #30 Hali! Én ott vagyok, amikor kijutok a laborból, széttöröm lent az üveget, és kint vagyok a "szabadba"...
Rájöttem, h molót, amin az emberek vannak, azt szétkell törni, és azután! Ott mit csináljak?
Ja, meg még annyi, h ti is tök könnyen meghaltok?
-
hackerr #29 Még egy kérdés most ott vagyok amikor dobálják a hordókat a hidrol ott mit kell csinálni? Köszi -
hackerr #28 Király vagy Seth köszi -
#27 beuszol az épület alá, ott nem tud eltalálni. Aztán betöröd az üveget,onnan talán menni fog -
hackerr #26 Hali segitsetek nekem most ott vagyok a második pályán átmentem a kapun és ott egyböl lő rám jó pár csávó mi a trükkje ott a továbbjutásnak? Még egy kérdés játék közben lehet menteni? Elöre is köszi a segitséget! -
#25 Nem kell keresni semmilyen kártyát, mindegyik dokinál van. Elkapod az egyiket és a szádban tartva odaviszed vmelyik zölden világító panelhoz. -
Killerjani #24 Valaki tudna segíteni elakadtam kiirja hogy keresem meg a kártyát de nem találom sehol ez a traning után van mikor elkapnak és ki kell jutni egy labor szerüségböl -
#23 #12-es Hsz,klikkelj a linkre -
#22 Privibe megkapod.
Egyébként meg google... -
valami999 #21 :SOLIDUS:. mond már el hogy honann szedted le dicsekedsz vele!!
De másnak nem is mondanád el! ezért kérünk téged ozt meg ezt velünk is THX!
Gamers4ever legyen veletek! -
G Ridah #20 gépre van má vagy mivan??? honnan tudnám leszedni ezt a játékot mer mostanság sokszor ovk ideges és kicsit gyilkolásznék, a postal-lal is tök yoba voltam:D
-
Papesz #19 Baggins barátom elég jól kivesézi a játékot ebben a cikkben. -
kitti0207 #18 Aki tudja mondja már hol lehet a demo-t letölteni!!! -
#17 Egyébként néha annyira szar hogy már azért jó... :DDD
Szerintem ütös. -
#16 A túróst...Nagyon jó a játék!Ma 6 órát töltöttem a játékkal,nekem bejön. -
#15 vagy nagyon szar? :-) -
#14 nagyon lehuztak mindenhol... Tényleg jo? :-) -
fanatifo #13 Hát ez enyhénszólva egy értelmetlen hülye játék!!!! -
#12 Jaws Unleashed -
#11 Megvan(thx pufi)!Nagyon jó!A grafika nem az erőssége de ez abszolút nem zavarja azt aki csak vérengzeni akar! -
#10 Nagyon várom már... -
Kemény Husi #9 Wazz télleg eltoloták a megjelenést 2006-ra? -
Kemény Husi #8 éééértem -
#7 A playzone újságbó demo dvd ,mást egyelőre nem tudok ajánlani... -
Kemény Husi #6 Van demo? Hol? -
#5 Nagyon jó kis játéknak tűnik a demo alapján.Meg is szerzem.Tetszik ahogy pörögve szétrombolja az épület viz alatti pilléreit...Már úgy beleharapnék valakibe!Jó lesz nekem ez a gama... -
#4 PC-n is megjelent :) -
#3 még nem halottam róla -
#2 Cápa fps? Nem rossz. -
#1 PS2
lehet hogy a képek alapján az lesz az első benyomásotok, hogy nem foglalkoztak a grafikával annyit, de szerintem nem csak az a lényeg :)
a játék az 1975-ben levetített "Cápa" című film alapján készült...
többet nem is mondok ;)
[most szedi]
Képek