1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#901 A Póker topikban egy kedves felhasználót (kismelasz), már többször figyelmeztettem reklámozásért. Úgy látom nem igazán ért belőle.
Bent hagytam a legutolsó post-ját (#11941), a többi a ti dolgotok.
Köszönöm. -
Doktor Lucsok #900 Jogos! Sajnos a srác az agyamra megy. -
#899 ITT elkélne egy kis rendrakás -
Monoton #898 Nem nincs :) -
#897 Szükségünk van erre? -
#896 Köszönöm. :) -
Monoton #895 Meg lett értetve vele :D -
#894 Értessétek meg a sráccal hogy ne reklámozza tovább a linkjét. Köszönöm. -
#893 Rendben. Nem vagyok még eléggé képben ennek a menetével. Legközelebb bent hagyom. Thx. -
Monoton #892 Nemlátom a kommentet, gondolom kitörölted. Csak akkor tudok adni ha látom a hsz-t és annak mértékével büntetem. Máskor hagyd meg majd törlöm utólag. -
#891 akela91 nevű kollega a poker topikban akar gyűjteni magának plusz dollárokat. Egy figyelmeztetés nem ártana neki.
-
#890 köszönöm -
Monoton #889 rendben, kész -
#888 Hali!
Ebben a topicban a banner linkjét tegyétek át plz erre, mert ahova most fel van töltve az sokszor offline.
köszi -
#887 Kedves KeveriArmand kollegával kellene kezdeni valamit, reklámoz a topikokban, többek között a Póker topikban is.
Sajnos a bűnjelet töröltem, de nézzetek rá a srácra légyszives.
Köszönöm. -
#886 Topikrombolás, már nem először. -
Monoton #885 Majd most pihennek egy hetet. -
#884 újra kezdi Jefferson a flémet .. -
Monoton #883 Most már lenyugszanak, flém jellegű kommenteket töröltem. -
#882 valamit a skate00 és asszem Jeferson nevezetű sráccal csináljatok , mert nem haggyák abba a veszekedést , hiába szólunk nekik oltják tovább egymást :||| -
Monoton #881 Törölve, am van már ilyen topik.
-
#880 hali...véletlen ide nyitottam egy topikot ami a tv,mozi hoz akartam valaki törölje! pls...köszi!
ezt!! -
Monoton #879 Beszéljétek meg ki lenne a legalkalmasabb HG-nak, majd az illető írjon a [email protected] e-mail címre. -
#878 Köszönöm a gyors közbenjárást.
Lassan szerintem elkéne egy házigazda ide. Elég megnézni azt amit az elmúlt 5 hozzászólásában Carloska művelt.
Itt -
#877 Monoton, bocs, hogy csak most, de köszönöm, de őgy látszik nem tanult az előzőből. Valami keményebb büntetés kellene, mert folytatja, ahogy a példa is mutatja.
Köszi előre is. -
Monoton #876 elintezve -
#875 A Póker forumban irogat, már nem először. Ráadsául nem is mind igaz, és saját referral kódos linkek vannak az oldalán, így csak ő jár jól. Kicsit reklászagú a dolog, és elég sokszor beírta.
Itt a link -
#874 Wow, ez gyors volt! Köszönjük. =) -
Monoton #873 OKés -
#872 Üdvözlet! Kérnék egy moderátort, ráérős idejében ezen topic címét egyfelől módosítsa "Íjászat"-ra ("Vadászkodás" sem nagyon van ugye, hanem "Vadászat", ugyanígy nem nagyon korrekt a jelenlegi "Íjászkodás", pláne azzal a két ponttal utána), másfelől az "íjjak" szót az alcímben javítsa "íjak"-ra, ne maradjunk nyelvtanilag igénytelenek. =) Köszönöm! -
#871 Szeretnék kérni egy bant ide saviornak, fölöslegesen beleszarik a topikba és nem ez az első eset -_- -
Monoton #870 Bent, de máskor ami Labdarúgással kapcsolatos azt pls. ide. -
#869 ide kellene:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224356131
ez a kép bannerba:
-
Randy Orton #868 kussolj faszkalap -
#867 szintén modor -
Randy Orton #866 Hé rugjátok ki Sanyixot mert buzi -
#865 nem tanul a 2db büntiéből :/ -
Monoton #864 törölve -
#863 valaki törölje ki a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1225404477]#4[/URL]es hsz-t, őszintén megbántam tettemet-.-
kösziejóéjt -
#861 kérhetnék itt valami féle moderálást??
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1212596704#pirosvonal