Email klinesek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mail-hez még mindig a jó öreg (három éves... 😊 ) TheBat 1.61-et használom, a világon semmi baja (több vascserét és rendszerátrendezést is túlélt már, kis másolgatás és profil update után akárhonnan újraindul és minden régi levelet visszaállít) és mindent tud, ami nekem kell.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kipróbálom még a Mozillát, ha az sem, akkor sajnos (és hangsúlyozom, hogy sajnos 😊 vissza kell térnem az Internet Explorerre, mert a Firefoxot nem nagyon támogatják a weboldalak, sok webshoptól, Java programtól és Flashtõl zavarodik meg/lassul be.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
These are my friends, see how they glisten...
speciel énis thunderbirdöt használok... 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
These are my friends, see how they glisten...
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
http://www.broobles.com/imapsize/th2outlook.php
nem lehet a leveleket átexportálni ms outlookba se 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tud vki vmilyen jobbat?