Email klinesek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Maxthon!

Egyébként mail-hez még mindig a jó öreg (három éves... 😊 ) TheBat 1.61-et használom, a világon semmi baja (több vascserét és rendszerátrendezést is túlélt már, kis másolgatás és profil update után akárhonnan újraindul és minden régi levelet visszaállít) és mindent tud, ami nekem kell.
Taranov
Ez a böngészõ téma kicsit eltér a tárgytól, de az alternatív linuxos program vs. Microsoftos programhoz azért kapcsolódik 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én meg firefoxot, de sajnos azt kell mondjam, hogy nem igazán vált be.
Kipróbálom még a Mozillát, ha az sem, akkor sajnos (és hangsúlyozom, hogy sajnos 😊 vissza kell térnem az Internet Explorerre, mert a Firefoxot nem nagyon támogatják a weboldalak, sok webshoptól, Java programtól és Flashtõl zavarodik meg/lassul be.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sil78
Szerintem sem ugatunk le. Viszont a Thunderbirdnek is megvannak a maga elõnyei, pl van benne beépített spamszûrõ, ami Outlook Expressben tudomásom szerint nincs (csak az Outlook 2003-ban). Amit egyelõre nem tud, az a mobiltelefonokkal való szinkronizálás lehetõsége (most még csak Palm OS-re van ilyen lehetõség).

These are my friends, see how they glisten...

burkusdió
nem fog senki leugatni,hogyha értelmesen áll hozzá egy "vitához"
speciel énis thunderbirdöt használok... 😊

akyyy
Vau

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Taranov
Szerintem az Outlook Express épp elég jó, de a Firefox-Thunderbird fanek mindjárt leugatnak 😊

Sil78
Az Operának van Symbian-os verziója, abban nincs benne az Opera Mail?

These are my friends, see how they glisten...

a fõ célom az, h találjak egy olyan mail klienset ami jöl együtt tud mûködni symbian rendszerû telókkel(6600)

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

már kínomban ezzel szenvedek:
http://www.broobles.com/imapsize/th2outlook.php

tudja normálisan importálni a thunderbirdös üzeneteket?

Eudora? bár vannak idegesítõ dolgai

nem érdekel a topikja meg akarok ettõl a szartól szabadulni!
nem lehet a leveleket átexportálni ms outlookba se 😞

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én mozilla thunderbirdöt használok, de a tököm tele van már ezzel a szarral.
Tud vki vmilyen jobbat?