15
Ki milyet használ?
-
#15 Maxthon!
Egyébként mail-hez még mindig a jó öreg (három éves... :) ) TheBat 1.61-et használom, a világon semmi baja (több vascserét és rendszerátrendezést is túlélt már, kis másolgatás és profil update után akárhonnan újraindul és minden régi levelet visszaállít) és mindent tud, ami nekem kell.
-
#14 Ez a böngésző téma kicsit eltér a tárgytól, de az alternatív linuxos program vs. Microsoftos programhoz azért kapcsolódik :) -
#13 Én meg firefoxot, de sajnos azt kell mondjam, hogy nem igazán vált be.
Kipróbálom még a Mozillát, ha az sem, akkor sajnos (és hangsúlyozom, hogy sajnos :) vissza kell térnem az Internet Explorerre, mert a Firefoxot nem nagyon támogatják a weboldalak, sok webshoptól, Java programtól és Flashtől zavarodik meg/lassul be. -
#12 Szerintem sem ugatunk le. Viszont a Thunderbirdnek is megvannak a maga előnyei, pl van benne beépített spamszűrő, ami Outlook Expressben tudomásom szerint nincs (csak az Outlook 2003-ban). Amit egyelőre nem tud, az a mobiltelefonokkal való szinkronizálás lehetősége (most még csak Palm OS-re van ilyen lehetőség). -
#11 nem fog senki leugatni,hogyha értelmesen áll hozzá egy "vitához"
speciel énis thunderbirdöt használok... :) -
#10 Vau -
#9 Szerintem az Outlook Express épp elég jó, de a Firefox-Thunderbird fanek mindjárt leugatnak :) -
#8 Az Operának van Symbian-os verziója, abban nincs benne az Opera Mail? -
Mihail #7 a fő célom az, h találjak egy olyan mail klienset ami jöl együtt tud működni symbian rendszerű telókkel(6600) -
Mihail #6 már kínomban ezzel szenvedek:
http://www.broobles.com/imapsize/th2outlook.php -
Mihail #5 tudja normálisan importálni a thunderbirdös üzeneteket? -
blackgamer #4 Eudora? bár vannak idegesítő dolgai -
Mihail #3 nem érdekel a topikja meg akarok ettől a szartól szabadulni!
nem lehet a leveleket átexportálni ms outlookba se :( -
#2 akkor itt a topikja :D -
Mihail #1 Én mozilla thunderbirdöt használok, de a tököm tele van már ezzel a szarral.
Tud vki vmilyen jobbat?