A Google előnyét szeretné behozni a Microsoft

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi Whir és Steve Ballmer, feldobtátok a napomat rendesen!
"egy nehany szaz (ezer?) fos microsoft dolgozo elott..." Néhány száz fõs vagy száz fos microsoft dolgózó elõtt, ez nem derük ki, mivel végig ékezet nélkül írtál. DEVELOPERS!!! DEVELOPERS!!! És ilyen emberek kezében vannak dollármilliárdok! Beszarok!!! 😊)))
nekem is mindig ez ugrik be róla 😊))

Megnéztem a videót, beszartam a röhögéstõl! Ez a Steve Ballmer egy állat!!! 😊))))

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

szacsi
Fakk, buzerga MS. Mindehol uralkodni akarnak. Ez nemjóak ):

:-O http://www.ashes.hu O-:

Eddig is volt konkurencia. Eddig normálisan versenyeztek és fejlõdtek közben. Most itt is kezdõdik az erõltetett iszapbirkózás.

Miért?
Minek?
Az már baj, ha nem minden területen egyeduralkodó egy cég?
Elõször a metro formátum, most meg ez.
Aztán ki tudja mi lesz a következõ?
De netes keresõ ellen nincs esélye. Ezt nem tudja beépíteni az operációs rendszerbe, ezért nem fogják sokan használni.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

arschsg
Van konkurencia, az a jó, nem? Ez a mi érdekeinket szolgálja😊(Legalábbis ezt hangoztattátok, amikor MS "ellen" készült valami).

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

És mégis hogy gondolják ezt?

A Google maximálisan megfelel arra, amire használni akarja az ember. Miért térnék át az M$-os keresõre?

Vagy ha ott keresek, adnak majd nekem egy Windows XP N-t, úgysem fogy..<#action>
Gazdag ember az akinek elég amilye van<#ejnye1>szegény microsoft<#sir>

Macc
de lehetoleg valami sokkal szarabb, es hasznalhatatlanabb dologgal!!!

Jólvan, szorítsuk ki a Google-t is...

Hedgehunter
Egy klipben ezt a fickot lattam egy csurom vizes ingben uvoltozve hogy: "DEVELOPERS, DEVELOPERS....!!" egy nehany szaz (ezer?) fos microsoft dolgozo elott... Vagy 3 percet lattam belole, addig vegig ugralt meg uvoltott....<#guluszem1>
← ElőzőOldal 2 / 2