5
  • Garfield
    #5
    Egyébként az írót pedig sitteljék csak le, szórakozzon az anyjával.
  • Garfield
    #4
    (fie-nek is)

    Látom, a közlési kényszer megint felülkerekedett a hozzáértésen és a tények ismeretén.

    Akkor szólnék, hogy a MS április 14-én jelezte a biztonsági hiányosságot, közzétéve a szükséges frissítést. A Sasser a Symantec weboldala szerint április 30-án jelent meg. A kettő közt eltelt bő két hét, amihez csak annyit fűznék hozzá: aki hülye, haljon meg.
  • icespeakyy
    #3
    Én lecsukatnám egy jó időre a gyereket....ülje le az öt évet(én többet adnék neki),majd miután keresőképes lesz,fizessen havi x eurót egy pár évig(tízévig)..Ezt nem értem..hogy miért jó a kis b*zi 17éves sz*ros kölöknek ha több millióembernek károkat csinál?olyat kellene csinálni az ilyen kis csecsszopókkal,hogy bebörtönzni pár évre..ha fiatalkorú,akkor javítóintézet,majd onnan egy börtön,vagy az amerikaiak úgyis kitalálnának vmit..és elég keményem fizettetnia pénzt velük!!DE NEM ASZÜLEIKKEL!!mert a szülő nem tehet róla hogy gyereke ily elmezavarodott,és kritikálisan hülye...ÉS utána nem azt mondom ,hogy megszünne de visszafogottabb lenne a vírusterjesztés,ha minden kis hülyét lecsuknának és stb...
    Vesszenek a Vírusgyártók!!
  • pemga
    #2
    Hmm. Mint már tudjuk, a a p2p hálózatokat kifejlesztő és üzemeltető vállalatok felelősek a felhasználók által elkövetett jogsértésekért. Tehát akár az MS is lehetne felelős ezért... Sőt, a viccet fokozva:

    A Verdeni Államügyészség vádirata szerint az okozott kár 130 ezer euró ... a Microsoft 250 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak a személynek, aki a hatóságok kezére adja a Sasser készítőjét.

    A kár a perben 130 k€ = 156 kUSD < 250 ezer dolláros fejpénz.

    Lehetne olyanokat is mondani, hogy ebből a pénzből inkább a hibát javítanák ki, vagy írnák meg rendesen, mint egy kiscsókát hurcolásznak meg, de inkább nem kiabálok a pusztába... Végülis ebből nem tudnak olyan sok fejlesztőt megfizetni :)).
  • fie
    #1
    "...olyan vírust készített, ami kihasználta a Windows 2000 és Windows XP operációs rendszerek biztonsági hiányosságait, ... így a Delta Airlines nevű amerikai légitársaság kénytelen volt egy teljes hétvégén az összes járatát törölni, és megbénultak az Európai Bizottság számítógépes rendszerei is."
    LOL!
    Nem akarok egy flame-et indítani, de ez önmagáért beszél.