404
Peter Jackson féle
  • 5w0rdf15h
    Ez nem a költségvetéses, rossz-jó film... topic szal nem kéne szétflémelni
  • I.C.ram
    Szvsz a kisköltségvetésű filmeknél sokkal nagyobb az esély arra, hogy jót hozzanak ki a pénzből. Ugyebár nincs nagyon marketing, vagy szinte semmi, max poszterek, ahhoz hogy sikeres legyen, nagyon megkell dolgozniuk a készítőknek a pénzért, nincs az a lazulás, mint a nagy költségvetésnél, hogy "fogom ezt a filmet, jól feldolgozom, kicsi belerakok, ezt meg azt, aztán fogok pár felkapottab szinészt, a maradékot meg rábízom a marketingesekere" kb így mennek ezek a "szuperprodukciók".
  • ZsZso
    Jaja ... milyen igaz.

Sajna még nem láttam filmet, így véleményt nem tudok mondani. Remélem hogy a film nem attól lesz kasszasiker, mert több ember hullik el benne 10 perc alatt, mint a második világháborúban ... összesen.

OFF:
    Szvsz az a jó film, ami után ha kijössz a moziból, más ember leszel ... bár lehet ezek túl nagy szavak. Ha nem vagy képes felkelni a székből, mikor elindult a film végén a stáblista, akkor az szerintem már jó jel.

Kis költségvetés, nagy költségvetés - mostanában az Open Water c. film ragadt meg legjobban a fejemben. Iszonyat kis költségvetés, és átütő érzelmek jellemzik a filmet. Számomra ott van a nagyok közt.
  • fistin
    jaj... be lett nézve.. de egy tag egy king kong os játék topicban beírta, hogy már van ilyen, és ezt a linket rakta be... nem is vettem észre
    oké, oké, nem is szóltam
  • fifi

állítólag elsőben, de legkésőbb másodikban már megtanulnak a kölykök olvasni... te hány éves vagy csillagharcos???
  • fistin
    EMBEREK!!!!
    el lehet indítani fizikális lehúzogatás nélkül? avagy sem?
  • I.C.ram
    Engem egyik sem érdekel igazan, viszont leírtam mindkettőről a véleményem, ami közel azonos, tehát, hogy ennyi pénzből nem lehet deficites filmet csinálni. Csak ha direkt erre utaznak a készítők. Ezeket a filmeket soha nem a szinészek "játéka" fogja eladni, soha nem a forgatókönyv, soha nem a rendezés, hanem az effektek, a 14.6 hangok, és a tömény marketing.
  • fifi
    engem ez a film őszintén szólva nem igazán érdekel :)
    meg fogom nézni biztosan, de nem fogom áldani, mert ez nagyon nem az én stílusom. Akkor inkább a Gyűrűk ura...
  • fifi

ne terelj! a szar rendező- jó rendező, sok pénz- kevés pénz, bukó- nem bukó stb... című kis nüanszról volt szó
  • I.C.ram
    Most a King Kongról volt szó!

na mindegy hagyjuk... Neked ez a film maga a mámor, nekem egy egyszer nézhető popcornos tucatfilm nagyon sok pénzből.
  • fifi
    ez pontosan jó válasz volt drága barátom, ugyanis ezzel már elvitáztunk egyszer, amikor te voltál ezzel az ökörséggel az egyik oldalon és mi a másikon, de úgy látszik nem tudtnuk meggyőzni.../horror b topik/

ennyit a válasz kaliberéről... és ajánlom a memóriád csiszolását az elhamarkodott beszólás helyet!

sry
  • I.C.ram
    Nekem akartam senkinek beletaposni az ízlésébe. De nekem egyszerűen ezek az új 500-600 millió+ költségvetésű filmek semmi újat nem hoznak, csak egyszerű kikapcsolódás, semmi töb. Nem valószínű, hogy bármelyiket is 1nél többször megnézném. Én már csak ilyen konzervatív vagyok.
  • I.C.ram
    Mondjál nekem olyat, ami hasonló kaliberű projekt volt, és nem hozott egy árva centet sem, mégha egy rakás szar is volt.
  • Iori
    "egyszerűen ennyi pénzből nem lehet bukást csinálni"
    kapásbol feltudnék neked sorolni 5-6 filmet(az utóbbi pár évből) ami 100millio+ költségvetésből készült és nagy bukás lett...
  • I.C.ram
    Ez aztán egy nagy kaliberu válasz volt.
  • fifi
    bocs, de amit ide leírtál az loál...
  • I.C.ram
    Megnézni megfogom, de nem várok semmit PJtől a GYU után. Szerintem PJ se rendezőnek született. Ennyi pénzből akármelyik, minimális tapasztalattal rendelkező, épelméjű tud sikeres (sikeres nem egyenlő jó filmmel) filmet csinálni. Nem is láttam még olyan filmet, ami nagyon sok pénzből készült ,és nagyon nagy bukás lett, egyszerűen ennyi pénzből nem lehet bukást csinálni, hála a sok hypenak és marketingnek. PJ számomra George Lucas-szal egy kategória, aki szintén tök átlagos rendező, de vannak nagyon ütős ötletei. Röviden ez a véleményem a filmről, és hátteréről. PJ egy meglévő "márkanévből próbált nagyot alkotni megint", semmi újat nem fog felhozni ez a film, a csilivili CGI-n kívül. PJ Maradt volna a B-kat horrorfilmek mellett, azok legalább ütősek voltak, nem úgy mint ez, ami két év múlva a retek klubon fogja végezni.
  • fifi
    TV2 Most!!!
  • Super Mario
    Milyen a film? Érdemes megnézni?
  • Szolnokboy
    én printökön megyek
  • SASboy
    ma van a prömier
  • STREEX
    Mozinetes kritika.
  • desigo
    azért mert még nem láttak élőben és megilyedtek
  • Iori
    it iz, szóval nem tudom mért csodálkoznak annyian hogy van benne T-Rex
  • B0B0
    Ez várható volt a Gyűrűk ura után! :)
    Kéne szólni neki, hogy mekkora erőfeszítést jelentene-e neki egy 90 perces film elkészítése :DD
  • B0B0
    Szerinte melyik az ős King-Kong? Hát nem is a 78-as, hanem a 30 évekbeli, amibe igenis feltűnik egy dinó!
  • Iori
    tyűűűűha, mit nem mondasz
  • Crazy Mate
    A DVD-n lesz felirat,biztosan.....
  • Iori
    a HPt a westendben most is adják feliratosan
    abban reménykedem hogy a westendben majd feliratosan is adják a Kongot
  • winnie
    miért ameirka érdekel? miért nem magyarország?
  • vg
    Talán a duna plázában, de már a Harry Potter-t sem lehetett megnézni sehol felíratosan... Szégyen bazzz
  • Iori
    Adják majd vhol feliratosan?
  • Iori
    aki a trailer alatt beszél, szörnyű volt...
  • Serpa
    narrátor?

aki bekonferálja Kongot?
  • Iori
    most volt a viasaton egy tv spot, szörnyű volt a narrátor hangja :S
  • grebber
    A game az nagyon király lett remélem a film is frankó lesz!!
  • Loál János #45
    Ejnye, nem néztétek meg a Bad Taste című filmjét? Abban volt vagy 60 kiló. :)
  • grizzly21
    már várom én is
  • zaki
    :DDDDDD

sztem itt volt vagy 120kg.

30-40kg-t biztos leadott. na ennyi PJ-ról, várom a filmet ezerrel :D

• Serpa
    az ő volt egyáltalán?
    nem a kisöccse?