18
Elképesztően vicces és izgalmas akciókomédia onnan, ahol minden pofon ered, vagyis Hongkongból, és egyben tiszteletadás az olyan nagyok előtt, mint Bruce Lee és Charlie Chaplin!
-
#18 Na, akkor ma megnézzük.
-
#17 Ez inkább szomorú. -
Cat #16 :D -
flashX #15 Ez a behalós kategória :D -
#14 Aze durva hogy KETTEN néztük a filmet a moziban:P -
#13 Ez az a film, amit Tarantino csak szeretett volna megvalósítani a Kill Bill-lel. Hiába, távol-keleti filmekből élvezhető paródiát csak távol-keletiek tudnak csinálni. :) Ez is egy baromi jó film, szétröhögtem magam rajta. :)
-
#12 Van benne valami -
#11 Igen? Az mondjuk tényleg gáz.
Biztos az amcsik szponzorálják a túlzott reklámhadjáratot, hogy eleve megutáltassák az európai közönséggel a filmet, és így nem fenyegeti majd veszély a hálivúdi foskazalságok trónját. -
#10 lehet hogy jó, de már nagyon szivesen elküldeném melegebb éghajlatra azt, aki a CoolTV összes reklámjába kétszer is beleteszi az előzetest......... -
#9 -
Zsoldos #8 Nagyon jo a film. A karakterek, a profi kepi vilag, az eltalalt poenok. A kis musical resz az elejen.. Meg sorolhatnam az erenyeit napestig, de nem teszem, nezze meg mindenki :)
Az elso hozzaszolas vmi mozimusorbol lett kopizva, baromsag, nem is az a sztori.
Az amcsi filmkritikus szovege viszont talalo. -
#7 kedvencek ;) -
#6 Nekem bejött a film. -
#5 no én vagyok akkora buMkó, hogy rühellem Tarantino /ál/művészetét, de ez a film nagyon-nagyon tetszett... -
Cat #4 hát erre mindent lehet mondani, de azt nem hogy unalmas ;) -
#3 Nekem elég volt a számtalan dögunalmas Jackie Chan és Bud Spencer film :) -
greg5 #2 Alapfilm, főleg Tarantinó örülteknek! -
#1 Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg őket néhány kegyetlen bandita. A Szutyok köziek addig csupán a házinéni önkényeskedését, üvöltözését és csúf hajcsavaróit voltak kénytelenek elviselni, de mert a házbérfizetést úgyis mindig ellógták, ezekért sem haragudtak rá.
A Baltás banda felbukkanása azonban már más eset: egész Hongkong tőlük fél: ha ők védelmi pénzt követelnek, csak a nagyhatalmú kung-fu mesterek vagy a komplett bolondok szállnának szembe velük. Szerencsére mindkettőből akad erre néhány.
A Baltás banda tagjai hozzászoktak a gyors sikerhez – és most a legváratlanabb helyzetekben kénytelenek megtanulni, milyen a kudarc íze. A banda újabb és újabb, egyre különlegesebb képességű harcost, bérgyilkost és vak zenészt küld a Szutyok köz lakói ellen, ám mindegyik verve távozik.
A főbalta ekkor szerződteti Szinget, a kisstílű tolvajt, aki már úgyis nagyon régen szeretne hivatásos bérgyilkossá előlépni. Hátha neki sikerül, ami a többieknek. És természetesen...neki sem sikerül.
Képzeljenek el egy vígjátékot, amelyben Jackie Chan és Buster Keaton találkozik Quentin Tarantinóval és Tapsi hapsival – írta a filmről a legtekintélyesebb amerikai filmkritikus, Roger Ebert.