A pofonok földje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty
Na, akkor ma megnézzük.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Loál János
Ez inkább szomorú. <#gonosz3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

😄

Ez a behalós kategória 😄

Davidus
Aze durva hogy KETTEN néztük a filmet a moziban😛

V9ykn8_TZL0

PetruZ
Ez az a film, amit Tarantino csak szeretett volna megvalósítani a Kill Bill-lel. Hiába, távol-keleti filmekbõl élvezhetõ paródiát csak távol-keletiek tudnak csinálni. 😊 Ez is egy baromi jó film, szétröhögtem magam rajta. 😊
wizy
Van benne valami <#vigyor>

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Loál János
Igen? Az mondjuk tényleg gáz.
Biztos az amcsik szponzorálják a túlzott reklámhadjáratot, hogy eleve megutáltassák az európai közönséggel a filmet, és így nem fenyegeti majd veszély a hálivúdi foskazalságok trónját. <#gonosz1>

wizy
lehet hogy jó, de már nagyon szivesen elküldeném melegebb éghajlatra azt, aki a CoolTV összes reklámjába kétszer is beleteszi az elõzetest.........

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Loál János

Nagyon jo a film. A karakterek, a profi kepi vilag, az eltalalt poenok. A kis musical resz az elejen.. Meg sorolhatnam az erenyeit napestig, de nem teszem, nezze meg mindenki 😊

Az elso hozzaszolas vmi mozimusorbol lett kopizva, baromsag, nem is az a sztori.
Az amcsi filmkritikus szovege viszont talalo.
Laky
kedvencek 😉

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

SASboy
Nekem bejött a film.

nice legs. what time to open?

fifi
no én vagyok akkora buMkó, hogy rühellem Tarantino /ál/mûvészetét, de ez a film nagyon-nagyon tetszett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hát erre mindent lehet mondani, de azt nem hogy unalmas 😉

Taranov
Nekem elég volt a számtalan dögunalmas Jackie Chan és Bud Spencer film 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Alapfilm, fõleg Tarantinó örülteknek!

Laky
Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg õket néhány kegyetlen bandita. A Szutyok köziek addig csupán a házinéni önkényeskedését, üvöltözését és csúf hajcsavaróit voltak kénytelenek elviselni, de mert a házbérfizetést úgyis mindig ellógták, ezekért sem haragudtak rá.

A Baltás banda felbukkanása azonban már más eset: egész Hongkong tõlük fél: ha õk védelmi pénzt követelnek, csak a nagyhatalmú kung-fu mesterek vagy a komplett bolondok szállnának szembe velük. Szerencsére mindkettõbõl akad erre néhány.

A Baltás banda tagjai hozzászoktak a gyors sikerhez – és most a legváratlanabb helyzetekben kénytelenek megtanulni, milyen a kudarc íze. A banda újabb és újabb, egyre különlegesebb képességû harcost, bérgyilkost és vak zenészt küld a Szutyok köz lakói ellen, ám mindegyik verve távozik.

A fõbalta ekkor szerzõdteti Szinget, a kisstílû tolvajt, aki már úgyis nagyon régen szeretne hivatásos bérgyilkossá elõlépni. Hátha neki sikerül, ami a többieknek. És természetesen...neki sem sikerül.

Képzeljenek el egy vígjátékot, amelyben Jackie Chan és Buster Keaton találkozik Quentin Tarantinóval és Tapsi hapsival – írta a filmrõl a legtekintélyesebb amerikai filmkritikus, Roger Ebert.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M