20
Great Invasions
-
Larvin #20 Nem lehet megoldani, hogy egy népet irányíthassak benne az elejétől? -
#19 Csatát a program automatikusan lejátssza? Még annyi lehetőség sincs csatázni mint a Centurio-ban? -
#18 igen!
lehet lenni "Magyars"-okkal!
szal végig lehet portyázni európát))
már szövetséget kötöttem bizáncal és itáliában kalandozok 935-ben.
magyarítás viszont ráférne a sok összefüggés megértése miatt! -
#17 én meg azt néztem, és kivert a veríték((((
nagy csalódás! -
aiguo #16 Ahhh...,akkor valszeg kifogom hagyni.Az elozo 'Pax Romana' jatekuk sem sikerult nekik.
akkor maradt a Crown of Glory nekunk -
#15 én is leszedtem de nem naon jövök rá hogy kellene vele játszani, kár h nincs egy magyar fan oldal vagy vmi... :D :P -
#14 kalandozás,portyázás hogy van megoldva? magyarok? -
#13 Tegnap leszedtem. Mit ne mondjak a paradoxos kiválló játékok iszonyat gyenge utánzata. másfél óra alatt háromszor lépett ki a játék. Felejtős... -
aiguo #12 Great.Invasions-RELOADED
[476MB] -
Dansky #11 Amúgy a gazdasági dolgok megoldása egyszerű: egy népnek a státusza három féle lehet: barbár, királyság, birodalom. Barbárok nem adóztatnak, és nem építhetnek semmit, a katonai egységek is automatikus "szaporulatból" jönnek. Királyságnak és birodalomnak már van gazdasága, ebből épülnek az egységek, fejlesztéséhez pedig épületeket lehet építgetni. -
Dansky #10 Szerintem az módfelett fake az emulon. :)
A HoI2-höz nem nagyon hasonlítanám, inkább az Europa Universalis 2-höz. Annál kicsit részletesebb, de nem HOI szintű wargame.
Total Warhoz meg abszolút és egyáltalán nem hasonlít. :)
Fontos különbség EU2-höz képest, hogy egyszerre töb népet irányítasz. A játék eredetileg táblás formában létezett, azért van ez. Elég összetett, de nagyrészt a felszín alatt (egyszóval módfelett olyan, mint az EU) -
#9 HOI2ben is lehet magyarokkal nyomulni :) én csináltam benne nagy magyar birodalmat :DDD -
#8 pontosabban amitől érdekes a kalandozások korában játszódik, erről szól, így minket magyarokat is érint... -
#7 Ez olyan mint a Hearts of Iron 2, csak a középkorban.... -
#6 utóbbit remélem nem fake az emule-ről -
#5 játszható demó van,vagy a warezt húzod? -
#4 már szedem az emuléről, majd mondom milyen...
a grafika szerintem pont találó, olyan ikon féle mint arra az időszakra jellemző volt...
engem inkább az izgat hogy oldják meg a gazdaságot meg a civ fejlődést hiszen elég rövid időszakról van szó, és nem hiszem hogy a hunok vagy normanok a kereskedelemre alapozták volna a vagyonukat))))) -
#3 ez olyan mint a Shogun csak a képek alaján kissé "mókásabb"(nem akarom azt mondani hogy bugyutább, a végén még meglincselnek :) ) grafikával. -
#2 érdekes -
#1 Egy érdekes stratégia a 375-ös hun invázió, és a 1066-ból a normann hódítások időszakából. Azaz végre MAGYAROK is lesznek/leszünk!!!!
GREAT INVASIONS