3 Doors Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Duck and Run is jó :)
jó kis zenekar ez :D
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
jó kis zenekar ez :D
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Már a nickelbackot is meguntam, ami szntem hasonlít a 3 doors downra.
Meg ez az új lemezük elég nyálas lett. Csak az 1. szám ami jó róla.
elõre is kösz
http://video.google.com/videoplay?docid=1500571761427031476&q=love+story
Nekem a Better life album a kedvencem, a többi már kicsit monotonabb v nemtom:/ Deh a kedvenc számom viszont a When I'm gone (az meg ugye nem azon van:P)
Ööö én azt érzem rajtuk, h némileg szövegközpontúak, ami nem gond, csak néha a többi rovására megy:) Deh attól még kedvenckéim maradnak:D
>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)
Amúgy valóban egész kellemes zenét játszanak, amolyan tini poprock, szerintem messze a fogyasztható kategória.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Íme egy kis infó róluk:
3 Albumuk jelent csak még meg.
2000-ben alakult meg a banda.
Nekem a 2. az Away from the sun teccik a legjobban.
Az elsõ: The better life, és ami most jelent meg: Seventeen days.
Ez a legújabb annyira nem jóh.
Jó számaik(Saját ízlés szerint): When i gone, Ticket to heaven, Here without you, Changes, Goind down in flames, Kryptonite, Loser stb.
Ennyi