TrojanDownloader: Win32/Delf.FN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Spread De Love!
Ha igen mivel?
Mert nálam is ez van!!!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem vagy 3honapja megvan keci 😄DDDDD áÁHJ HD?DDD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Belépek a gépbe, 5 perc alatt behozza a dolgokat a windows, aztán megjelenik egy kép, hogy explorer.exe hiba, ha mégsét nyomok, akkor 2-3 mp múlva újra bejön és így tovább. Hibajelentést küldtem, ott ezt mondták: TrojanDownloader:Win32/Delf.FN ez a hiba. Na most a vírusirtóm nem tudja kiírtani, a másik gépem meg nem találja a vinyót.
Hogy lehet segíteni a problémámon?
Spread De Love!