Nem javítja ki a böngészőjét érintő hibát a Microsoft

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arschsg
Amúgy 1 szó, mint 100000, aki nem ért hozzá az sír és szopik (ti), aki ért hozzá, az tudja használni IE-t is mindenféle szívások nélkül (én). És ez megcáfolhatatlan tény. 😊

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

arschsg
Akkor, HA XP-t használsz SP2 nélkül használd és tûzfal nálkül! gg

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

arschsg
Minek? Ha neked sem használt😄

Axon
Mindig van egy ilyen selejt...

stratoman
"Ha IE-t KELL használnom, az akkor szivás."

Valaki kényszerít arra, hogy sima IE-t használj?

Léteznek IE-re épülõ böngészõk is pl. a Maxthon, én néhányszor megpróbáltam áttérni róla a Firefox-ra, de még sose sikerült.
Itt van néhány böngészõ, mind magyarul is elérhetõ:

Böngészõk

Mióta én firefoxot használok, alapból minden gépre azt rakok. Ha IE-t kell használnom, az akkor szivás. Fõleg az SG böngészésére, mert itt sok oldalt szoktam egyszerre megnyitni.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Mit varsz tole, a logoja magaert beszel 😄

[HUN]PAStheLoD
Tombol az idiotizmus, keresd fel kezelõorvosodat vagy gyógyszerészedet. Ajánlott egy ciánkúra..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

maozedong
IE mire jó?
nincs alapból tabbed browse
és sokkal könnyebben elkapsz vele spywareket.

ez nekem elég indok hogy amikor tehetem elkerülöm.

Resurrection!

fie
"A vállalat szerint az otthoni felhasználók legfontosabb teendõje a Windows XP második javítócsomagjának feltelepítése, illetve a beépített tûzfal bekapcsolása..."
MegaLOL! Mintha ezek érnének valamit.
-És Magyarország akkor is a vas és acél országa! A narancs és a citrom megterem, gyapotot is lehet itt termeszteni. <#falbav>

arschsg
Látod milyen hülyeséget beszelsz.. Azt se tudod mirol volt szo. birom az olyan index.hu lama cikkeket is. Es nem csak IE volt erintett hanem FF-is, és az index.hu az Xp-re fogta egyrészt.

Másrészt KAMU volt, mert én kipróbáltam azt az állítólagols html-t, és érdekes mód nem akasztotta ki IE-t. Szal ennyi vagy...

Hah, mióta kiderült, hogy egy egysoros HTML kiakszthatja az IE-t, ha túlméretes képre mutat, már nem hatnak meg az apróbb hibák 😊

Nekem a IE nem vált be viszont ez a firefox elég jó
arschsg
Nos, kedves "barátaim"...

Alaposan leteszteltem ezt a "hibát" IE-vel, és kiderült, hogy ha a Pop-up Blokkolás BE van kapcsolva és "magas fokon", akkor ez a "hiba" nem jelentkezik.

Internet Explorer <#eljen>

bertino
Úristen, mekkora LOL <#idiota><#idiota><#idiota><#lama><#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arschsg
sose mondtam, hogy "soha"
jah, vagy nem is nekem? 😊

Yossarian
sohase mondd, hogy soha!

Nieleen

arschsg
Én SOSE szívtam meg és nem is fogom!

Aki meg szív, az szívni fog mással is FF, Op. Nets. stb...

Ostoba az, aki azt hiszi, hogy mással nem szívhat... 😊

Internet Explorer <#eljen>

Ez egy ostoba hozzaszolas volt. Gondolom, ha te szivod meg, akkor majd atallsz a masik taborba, de addig nem bovul a latokorod.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

pascal
LOL
Ez nem feature, az Operában is megnyílik az ablak, tehát nem korlátoz semmilyen funkciót, pusztán a védett böngészõkbe láthatod ki nyitotta valójában az popupot és a kamucímet látod.

arschsg
Igaza van MS-nek. Ennyi erõvel minden lehet kijavíthatatlanul biztonsági hibás: "Kérem adja meg bankkártyájának számát, érvényességi idejét, tulajdonos nevét, PIN kodjat" ide kuldje: fakemail@nincsisilyenmailcím.hu

kösz.

Na ezt a "hibát" javítsok ki..

(A hiba a felhasználóban van. )

Dzson
Opera 8,1 rulez. 😊 Bár még mindig inkompatibilis pár oldallal. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

← ElőzőOldal 2 / 2