72
  • Zrasf
    Központilag kéne korlátozni az ilyen nagyképű gyökerek hozzászólását... kellemesebb lenne olvasgatni a cikkeket meg a kommenteket. Mert ugye emberi stílusban is lehetNE írkálni.
  • smv
    Éljen az Opera. :)
  • melondinnye
    Mivel a két site (astalavista.com, astalavista.box.sk) teljesen különbözik
  • dez
    A hiányzó featúrákat meg gondolom hozzáképzeled...
  • arschsg
    de a kedvedért megneztem a te oldalat is. mintha regen ez a 2 ua lett volna ugy emlekszem. de nalam a kedvencekben a box.sk-s volt. Kicsit megvaltozott:) de sebaj nekem:)
  • arschsg
    Jaj, te kisgyerek:) astalavista.box.sk, nem baj ha en itt szoktam keresgelni?:) (Mellesleg jo kis "picsa" az a pirosruhas csaj, de nem kene mar lecsereleniük? Mar hónapok ota az van ott.. lehet mar eve is van ;) )
  • stratoman
    Én annak idején Avant-ról tértem át a Maxthon-ra.
    Szerintem a Maxthon sokkal jobb mint az Avant. Pluginnokkal lehet bővíteni, a reklámblokkolója sokkal jobb mint az Avant-é.

Ironmaiden üzenetére pedig, amikor a Firefox-ot megpróbáltam kiterjesztésekkel bővíteni, nálam is sokszor csinált furcsaságokat.

Ja és tulajdonképpen ezen a Secunia teszten minek kell történnie? Nálam a Maxthon alatt ha rákattintok a linkre megjelenik a Google oldala, de semmi más.
  • ironmaiden
    Én sem tudtam a Maxthon-ról átszokni, de nem azért mert ez vagy az nem ott van, hanem mert alapból nagyon sok minden nem volt a Firefox-ban.
    Amikor meg felraktam kiterjesztéseket, hogy tudjon olyanokat amit a Maxthon-ban használtam akkor meg állandóan valami baja volt, vagy el sem indult vagy lefagyott stb.
  • arty
    látogass el a www.astalavista.com -ra és böngészd az ottani linkeket egy tiz percet ...

aztán majd este beszélünk, mire ujraraktad a windozered az sp2vel :))
  • arty
    nekem is nehéz volt, amig ugy álltam a firefoxhoz az avantbrowser után, h "ff-ben ez sem ott van, ez sem ugy müködik, stb" ... bosszantó.

szemléletváltásra van szükség: el kel fogadni, hogy az nem ugy/ott van, és hozzá kell szokni. ez pár/nap hét után megtörténik, SOHA nem sirod vissza az IE korszakot utána :)
  • arschsg
    Amúgy 1 szó, mint 100000, aki nem ért hozzá az sír és szopik (ti), aki ért hozzá, az tudja használni IE-t is mindenféle szívások nélkül (én). És ez megcáfolhatatlan tény. :)
  • arschsg
    Akkor, HA XP-t használsz SP2 nélkül használd és tűzfal nálkül! gg
  • arschsg
    Minek? Ha neked sem használt:D
  • Axon
    Mindig van egy ilyen selejt...
  • stratoman
    "Ha IE-t KELL használnom, az akkor szivás."

Valaki kényszerít arra, hogy sima IE-t használj?

Léteznek IE-re épülő böngészők is pl. a Maxthon, én néhányszor megpróbáltam áttérni róla a Firefox-ra, de még sose sikerült.
    Itt van néhány böngésző, mind magyarul is elérhető:

Böngészők
  • Caro
    Mióta én firefoxot használok, alapból minden gépre azt rakok. Ha IE-t kell használnom, az akkor szivás. Főleg az SG böngészésére, mert itt sok oldalt szoktam egyszerre megnyitni.
  • Zoldalma
    Mit varsz tole, a logoja magaert beszel :D
  • [HUN]PAStheLoD
    Tombol az idiotizmus, keresd fel kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet. Ajánlott egy ciánkúra..
  • maozedong
    IE mire jó?
    nincs alapból tabbed browse
    és sokkal könnyebben elkapsz vele spywareket.

ez nekem elég indok hogy amikor tehetem elkerülöm.
  • fie
    "A vállalat szerint az otthoni felhasználók legfontosabb teendője a Windows XP második javítócsomagjának feltelepítése, illetve a beépített tűzfal bekapcsolása..."
    MegaLOL! Mintha ezek érnének valamit.
    -És Magyarország akkor is a vas és acél országa! A narancs és a citrom megterem, gyapotot is lehet itt termeszteni.
  • arschsg
    Látod milyen hülyeséget beszelsz.. Azt se tudod mirol volt szo. birom az olyan index.hu lama cikkeket is. Es nem csak IE volt erintett hanem FF-is, és az index.hu az Xp-re fogta egyrészt.

Másrészt KAMU volt, mert én kipróbáltam azt az állítólagols html-t, és érdekes mód nem akasztotta ki IE-t. Szal ennyi vagy...
  • Inquisitor
    Hah, mióta kiderült, hogy egy egysoros HTML kiakszthatja az IE-t, ha túlméretes képre mutat, már nem hatnak meg az apróbb hibák :)
  • Hege15
    Nekem a IE nem vált be viszont ez a firefox elég jó
  • arschsg
    Nos, kedves "barátaim"...

Alaposan leteszteltem ezt a "hibát" IE-vel, és kiderült, hogy ha a Pop-up Blokkolás BE van kapcsolva és "magas fokon", akkor ez a "hiba" nem jelentkezik.

Internet Explorer
  • bertino
    Úristen, mekkora LOL
  • arschsg
    sose mondtam, hogy "soha"
    jah, vagy nem is nekem? :)
  • Yossarian
    sohase mondd, hogy soha!
  • arschsg
    Én SOSE szívtam meg és nem is fogom!

Aki meg szív, az szívni fog mással is FF, Op. Nets. stb...

Ostoba az, aki azt hiszi, hogy mással nem szívhat... :)

Internet Explorer
  • irkab1rka
    Ez egy ostoba hozzaszolas volt. Gondolom, ha te szivod meg, akkor majd atallsz a masik taborba, de addig nem bovul a latokorod.
  • pascal
    LOL
    Ez nem feature, az Operában is megnyílik az ablak, tehát nem korlátoz semmilyen funkciót, pusztán a védett böngészőkbe láthatod ki nyitotta valójában az popupot és a kamucímet látod.
  • arschsg
    Igaza van MS-nek. Ennyi erővel minden lehet kijavíthatatlanul biztonsági hibás: "Kérem adja meg bankkártyájának számát, érvényességi idejét, tulajdonos nevét, PIN kodjat" ide kuldje: fakemail@nincsisilyenmailcím.hu

kösz.

Na ezt a "hibát" javítsok ki..

(A hiba a felhasználóban van. )
  • Dzson
    Opera 8,1 rulez. :) Bár még mindig inkompatibilis pár oldallal. :)