72
-
Központilag kéne korlátozni az ilyen nagyképű gyökerek hozzászólását... kellemesebb lenne olvasgatni a cikkeket meg a kommenteket. Mert ugye emberi stílusban is lehetNE írkálni. -
Éljen az Opera. :) -
melondinnye #30 Mivel a két site (astalavista.com, astalavista.box.sk) teljesen különbözik
-
dez #29 A hiányzó featúrákat meg gondolom hozzáképzeled...
-
de a kedvedért megneztem a te oldalat is. mintha regen ez a 2 ua lett volna ugy emlekszem. de nalam a kedvencekben a box.sk-s volt. Kicsit megvaltozott:) de sebaj nekem:) -
Jaj, te kisgyerek:) astalavista.box.sk, nem baj ha en itt szoktam keresgelni?:) (Mellesleg jo kis "picsa" az a pirosruhas csaj, de nem kene mar lecsereleniük? Mar hónapok ota az van ott.. lehet mar eve is van ;) ) -
Én annak idején Avant-ról tértem át a Maxthon-ra.
Szerintem a Maxthon sokkal jobb mint az Avant. Pluginnokkal lehet bővíteni, a reklámblokkolója sokkal jobb mint az Avant-é.
Ironmaiden üzenetére pedig, amikor a Firefox-ot megpróbáltam kiterjesztésekkel bővíteni, nálam is sokszor csinált furcsaságokat.
Ja és tulajdonképpen ezen a Secunia teszten minek kell történnie? Nálam a Maxthon alatt ha rákattintok a linkre megjelenik a Google oldala, de semmi más.
-
Én sem tudtam a Maxthon-ról átszokni, de nem azért mert ez vagy az nem ott van, hanem mert alapból nagyon sok minden nem volt a Firefox-ban.
Amikor meg felraktam kiterjesztéseket, hogy tudjon olyanokat amit a Maxthon-ban használtam akkor meg állandóan valami baja volt, vagy el sem indult vagy lefagyott stb.
-
látogass el a www.astalavista.com -ra és böngészd az ottani linkeket egy tiz percet ...
aztán majd este beszélünk, mire ujraraktad a windozered az sp2vel :)) -
nekem is nehéz volt, amig ugy álltam a firefoxhoz az avantbrowser után, h "ff-ben ez sem ott van, ez sem ugy müködik, stb" ... bosszantó.
szemléletváltásra van szükség: el kel fogadni, hogy az nem ugy/ott van, és hozzá kell szokni. ez pár/nap hét után megtörténik, SOHA nem sirod vissza az IE korszakot utána :) -
Amúgy 1 szó, mint 100000, aki nem ért hozzá az sír és szopik (ti), aki ért hozzá, az tudja használni IE-t is mindenféle szívások nélkül (én). És ez megcáfolhatatlan tény. :) -
Akkor, HA XP-t használsz SP2 nélkül használd és tűzfal nálkül! gg -
Minek? Ha neked sem használt:D -
Mindig van egy ilyen selejt... -
"Ha IE-t KELL használnom, az akkor szivás."
Valaki kényszerít arra, hogy sima IE-t használj?
Léteznek IE-re épülő böngészők is pl. a Maxthon, én néhányszor megpróbáltam áttérni róla a Firefox-ra, de még sose sikerült.
Itt van néhány böngésző, mind magyarul is elérhető:
Böngészők
-
Caro #17 Mióta én firefoxot használok, alapból minden gépre azt rakok. Ha IE-t kell használnom, az akkor szivás. Főleg az SG böngészésére, mert itt sok oldalt szoktam egyszerre megnyitni. -
Zoldalma #16 Mit varsz tole, a logoja magaert beszel :D -
Tombol az idiotizmus, keresd fel kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet. Ajánlott egy ciánkúra.. -
IE mire jó?
nincs alapból tabbed browse
és sokkal könnyebben elkapsz vele spywareket.
ez nekem elég indok hogy amikor tehetem elkerülöm. -
"A vállalat szerint az otthoni felhasználók legfontosabb teendője a Windows XP második javítócsomagjának feltelepítése, illetve a beépített tűzfal bekapcsolása..."
MegaLOL! Mintha ezek érnének valamit.
-És Magyarország akkor is a vas és acél országa! A narancs és a citrom megterem, gyapotot is lehet itt termeszteni.
-
Látod milyen hülyeséget beszelsz.. Azt se tudod mirol volt szo. birom az olyan index.hu lama cikkeket is. Es nem csak IE volt erintett hanem FF-is, és az index.hu az Xp-re fogta egyrészt.
Másrészt KAMU volt, mert én kipróbáltam azt az állítólagols html-t, és érdekes mód nem akasztotta ki IE-t. Szal ennyi vagy... -
Inquisitor #11 Hah, mióta kiderült, hogy egy egysoros HTML kiakszthatja az IE-t, ha túlméretes képre mutat, már nem hatnak meg az apróbb hibák :) -
Hege15 #10 Nekem a IE nem vált be viszont ez a firefox elég jó -
Nos, kedves "barátaim"...
Alaposan leteszteltem ezt a "hibát" IE-vel, és kiderült, hogy ha a Pop-up Blokkolás BE van kapcsolva és "magas fokon", akkor ez a "hiba" nem jelentkezik.
Internet Explorer
-
Úristen, mekkora LOL 

-
sose mondtam, hogy "soha"
jah, vagy nem is nekem? :) -
sohase mondd, hogy soha! -
Én SOSE szívtam meg és nem is fogom!
Aki meg szív, az szívni fog mással is FF, Op. Nets. stb...
Ostoba az, aki azt hiszi, hogy mással nem szívhat... :)
Internet Explorer
-
irkab1rka #4 Ez egy ostoba hozzaszolas volt. Gondolom, ha te szivod meg, akkor majd atallsz a masik taborba, de addig nem bovul a latokorod.
-
LOL
Ez nem feature, az Operában is megnyílik az ablak, tehát nem korlátoz semmilyen funkciót, pusztán a védett böngészőkbe láthatod ki nyitotta valójában az popupot és a kamucímet látod. -
Igaza van MS-nek. Ennyi erővel minden lehet kijavíthatatlanul biztonsági hibás: "Kérem adja meg bankkártyájának számát, érvényességi idejét, tulajdonos nevét, PIN kodjat" ide kuldje: fakemail@nincsisilyenmailcím.hu
kösz.
Na ezt a "hibát" javítsok ki..
(A hiba a felhasználóban van. ) -
Opera 8,1 rulez. :) Bár még mindig inkompatibilis pár oldallal. :)