23
A Sorozat és midnen vele kapcsolatban
-
Renata100 #23 "Nicsak, ki beszél" első filmek között volt, amit láttam az életemben. Nyugodjék békében! :( -
Kepek #22 Kirstie Alley élete képekben -
#21 mostanában elkaptam a Story-n... meg anno mikor az M1-en ment nagyon bírtam...
az első 4 évad szedhető:
http://sorozatokingyen.org/node/533 -
blackgamer #20 full évadok jó minőségben nincs meg valakinek magyarul? esetleg lelőhely?
lehet ráfanyalodok az angolra, angol felirattal -
winnie #19 nálunk nem hinném, hogy kijönne - angolul meg majd minden évad már megjelent, meg lehet venni. -
blackgamer #18 szinkronos kellene, azt nem találtam
amúgy dvd-n mikor jön ki végre? meg akarom venni -
winnie #17 rákresel, letöltöd. ennyi. -
blackgamer #16 valakinek nincs véletlen digitalizáltan a gépén?
úgy megnéznék pár részt -
Pemack #15 igen jó lenne dvd-re csak az a gond hogy a régi szinkronszínészek márnem hiszhem hogy újra leszinkronizálnák az egészet, mert amit a Cool-n adtak az sztem elég régi, de nem tom -
#14 Kár volt keresgélni, ha előbb jövök már szóltam volna, hogy nincs magyar kiadás:))
Angol viszont van, ha jól emlékszem a 3. vagy 5. évad jön ki most. Így megvan az esély a magyar kiadásra is, sztem a DVD-re jobban megérné a petíció mint hogy újra adják, már ha valaki hisz ebben a dologban:) -
#13 front page:) -
Pemack #12 találtam egy oldalt ahol egész sok minden van igaz angolul de legalábbb van
katt -
#11 jó kis sorozat :) én is néztem mindig! nemrég lett vége a cool-on bár nem tudom, hogy újra kezdik e még valamikor:( -
ricky #10 info
Magyarul nem jött ki, legalábbis egyik magyar dvd rendelő honlapon sem találtam, pedig ott elvileg minden megvan ami megjelent... -
Pemack #9 küldeni kéne emailt, de sokaat a coolnak és akkorcsak csinálnának valamit -
#8 jó sorozat volt!régen a humor1-en ment!szerettem én is!carlat nagyon birtam benne!mondjuk le is lehetne tölteni nem? -
Pemack #7 és Carla is na meg persze Woody :)
-
Pemack #6 Rebekka rules
(ezt elfelejtettem) :) -
Pemack #5 indítsunk petíciót hogy adják le az elejétől újra valamelyik tv-n :)
vagy leaglább egy honlapot kéne csinálni
én annyit tudnék a honlapért tenni hogy alapszinten html-t tudok, aki tud php-ben vagy jobbat az jelezze pls :) -
#4 Norm!!! -
blackgamer #3 ha valakinek nem ugrik be melyik sorozat: -
blackgamer #2 én is szerettem a sorozatot, addig volt a legjobb, amíg a szőke csaj is benne volt
kijött magyarul dvd-n? nem tudok róla... -
Pemack #1 aki tud bármit is arról hoyg hol lehet megvásárolni Magyarországon a sorozatot azonnal küldjön nekem meilt az [email protected] -ra!
Egyébként bármi ami idekapcsolódik az jöhet ezerrel :)