Realisztikus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy matrix3-at? ugyanaz...😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A fegyveres vitához=
Pár hete a Discovery csatornán volt egy mûsor,amiben pont ezt tesztelték.
Tehát,hogy mennyire túlzóak a filmekben látott hatalmas esések,repülések amit a találatok okoznak.
Egy kb. fenött ember súlyu disznót (persze már nem élõt) kötöttek fel egy horogra.A cél persze,hogy leessen a horogról.
Emlékeim szerint a fegyerek a következõk voltak=
9mm-es M9 Beretta,MP-5,M4,12-es Remington(-nak tünõ) sörétes puska.
Beretta= találat,áthatol,disznó meg sem mozdúl.
Mp5= ugyanez
M4 (5.56 kaliber)= nagy sebességgel áthatol,kárt tesz a disznó mögötti fában,de a disznó épphogy megmozdúl,de lehet,hogy csak a szél fújta. 😊
Shotgun= na ettõl rögtön leesett,de ne hidjétek,hogy métereket repült,vagy ilyesmi.
De ezen semmi csodálkozni való nincs,a fegyvert nem "reptetésre" tervezik,hanem ölésre.
Ha már lõttél pisztollyal/puskával akkor érezheted, hogy mekkorát rúg vissza az adott fegyver, ennek az energiának egy része jut el a célhoz a távolságtól függõen.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Végülis lehet valóságos, mert ha az ember épp fulladozik és minden izmát megfeszíti, akkor elpattannak a szemben meg arcban lévõ hajszálerek, bár így az arcának is be kellett volna véreznie. De a Végsõ állomás filmek mindig túloznak, pl mint amikor az üveglaptól a kiscsávó paradicsomként lapul össze... :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Vonat teteje csizmábõl lõnek
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Mé, micsináljon? Hátraszaltót cukaharával, és közben szavaljon?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Azért nyitottam ezt a topikot, mert kíváncsi vagyok a többi ember véleményére ebben a témában.
A lényege a topiknak, hogy vki megemlít egy közismert(v. nem) jelenetet egy filmbõl és mindenki elmondhatja a vélemnyét és valszeg lesz olyan vki aki tudna mesélni róla, hogy mennyire realisztikus is az a dolog.
Pl: gondolok it lövésekre, robbanásokra, és ezek mind hogy hatnak az emberre. Ill. az emberi szervezet reakciói.
-Mátrix1: Trinity közvetlen közelrõl fejbe lõ egy embert, az meg csak eldõl..hát nekem kicsit sántít..
De lehet pl. haláloskatona 15-bõl is robbantási jelenetet mondani, bármit..