30
-
#30 ejnye xD
De ez a Sniper elite, vagy melyik gamma? -
Satufa #29 Itt is muszája szövetségesekkel lenni?
MERT AKKOR ORDÍTOK!!! -
#28 Nagyon várom! ;) -
#27 Képzeljétek milyen lehet az ha mindenki kempel!
Jó hossszú lenne egy meccs az már biztos. -
Sith #26 Most jöjjek azzal az elcsépelt hülyeséggel hogy az USA lakoságnak nagyrésze sokszor azt sem tudja hol van az az ország amit ép szétbombáznak? :)
Normandiáról legalább hallottak
Amire kiváncsi leszek az a realizmus teszem azt lesz ebben valamiféle rendes balisztika is? lövedék esése, szél...
kicsit off a jobb alsó képen nem láttok valami furcsát?
-
TommyGun #25 KIRÁLYSÁÁÁÁG !!
Sztálingrád romjai között kempelni ISTEN :D
Ellenség a kapuknál egyik kedvenc filmem, asszem ezt a gémet megveszem :D -
Bulamer #24 ktisztára elenség a kapuknál -
#23 Le van rágva abból a szempontból, hogy évente 2-3 új játékprogram legalább jön (mondhatni a csapból is II.vh játékok folynak a Wolfestein és a MOHAA óta), és elsöprő többségük erősen egy oldalú (nyugati európai hadszintér, szövetséges oldal).
Ugyanakkor számtalan legalább ennyire érdekes konfliktussal meg a kutya sem törődik. Hány Koreai háborús játék készült? Hány játék dolgozta fel mondjuk a Jóm Kippuri háborút? Vagy hány I.vh-s FPS játékról tudsz például? -
vg #22 Miért lenne már lerágva ez a téma????? Ennyi erőből mindenre rá lehet mondani, hogy le van rágva, az életre is... -
#21 Szerintem már nagyon lerágták ezt a 2. világháborús dolgot. De azért egy próbát megér. -
#20 Én a Black Hawk-ban játszottam mesterlövészeset. Higyjétek el, sokkal nehezebb, mint menni és hentelni. Meg kell keresned magadnak az ideális helyet, ahonnan nyugodtan lőhetsz. Amit ugye mindig meg is kell változtatni. Mert a jó mesterlövész mindig változtatja a helyét. Én is rájöttem, hogy ebben ténylegy van valami. Egy mesterlövéses játék sokkal taktikázósabb, és kifinomultabb érzékeket igényel, jobban leköti a játékost. -
Hege15 #19 De volt normandia a MOHAA -ba bár szerintem nem nyujtott akkora élményt mint ha mondjuk most csinálnák meg vagy ujra feldolgoznák. -
#18 végre a nyugdíjas kempelősökre is gondolt valaki, csak nehogy felszökjön a vérnyomás mikor mozdítani kell az egeret óránként 3x -
#17 normandia nem volt a MoHAA-ban? -
#16 jól mondod...már énis gondoltam arra hogy jó lenne olyan küldetés amikor koncentrációs tábort/táborokat kell fölszabadítani... -
Hege15 #15 Szerintem a grafika igenis türhető
és a játékélmény is biztos jó lesz
és a II. Világháborús játékok mindörökké fognak élni
Mert azok a legkirályabbak egyébként szerintem még egy ici pici bőrt se huztak le róluk hiába mondják
A második világháborúban rengeteg szörnyűség volt (sajnos) amit mi most játékélményként élünk meg.
De nekem lenne még rengeteg 5letelm azzal kapcsolatba hogy miket lehetne még csinálni.
Pl: Zsidók kiszabaditása haláltáborokból. És mondjuk milyen élményt nyujtana ha 200 haveroddal nyomulál 1944-ben normandiánál ?!
A II. világháborús játékokon van még eléb bőr!!!
:D
Egyébként szerintem ez a gém király lesz -
#14 grafika
de a játékélmény még jó lehet! -
malisa #13 -
#12 Hááá azé ki köll maj próbáni. Ecccé mer nagyon zsír a mesterlövészek élete, másrészt mert második világháborús. Há én bizti jáccok vele. -
Szike01 #11 Nem rosz nem rosz!
Végre egy mesterlövész játék!
Csak amikor kijön akkor már lehet hogy nem lesz nagy szám! -
#10 call of duty 2??? -
LowEnd #9 CS-nél igenis engednek kempelni, csak éretelmetlenül kezdőhelyen üldögelő sniperek kapnak anyázó beírásokat. Ha távcsövessel kempelni akarsz, állj be a rendőrök közé a legtöbb bombalerakós pályán megteheted, és még a csapatnak is jó. -
#8 Ha nem csal a memóriám, pont hogy a call of duty-ba volt sztálingrádos mesterlövészes feelinget szimuláló játékélmény... -
#7 én úgy terveztem, hogy az united offensive lesz az utolsó II. VH-s játék az életemben, és egy középmezőnybeli átlaggrafikás FPS miatt ezen nem fogok változtatni:P -
#6 II. VH-s játékok rulez...hiába monnyák hogy már minden bőrt lehúztak róla, nekem ezek teccenek a legjobban..... -
Black Penguin #5 I love mesterlövészpuska és nem szeressem pl a quake arenaban hogy kapok egy fegyvert és lövök csakmeghalvalaki... cs-t szeressem atéren hogy mvan mesterlövész ottmeg nemengednek kempelni...amint ez megjelenik megveszem és díszpáholyba teszem itthon :D -
sokadikgab #4 >Ellenség a kapuknál
nemcsak, hogy hasonlitani fog ra, de a foszereplo is o" - Vasilij Zajcev -
#3 nekem lehet bejönn...régóta várok egy ilyen lopakodós, sunyin távolról fejbelövös játékra...ahol nem a tömegben kell "hentelni"...remélem a megjelenésig a grafikán javítanak azért vmit... -
Drawain #2 Az sg.hu-n hírt kaphatunk az összes orosz fejlesztésről :D
A felhők szépek, de a grafika nem nagy szám, főleg jövőre... -
camo #1 Nem tudom, láttátok-e az Ellenség a kapuknál c. filmet. Szintén II.vh.-ús, és egy orosz csávó szedi a németeken tucatjára. Na ez a játék nekem erre hasonlít.