342

-
bakker nem találok semilyen moderátor topicot!
most vagy vak vagyok vagy hülye de tény h jojózik a szemem mert reggeltől gép előtt vagyok :DDD -
azé egy ilyen is dukáll hozzá :DDDDD -
-
thx -
kérjé meg egy modit ....
moderátor topic -
na de hogy tegyem be? -
ehh .DDDDDDDDDDDDDDD -
hát jah no legyen a tied a nyerő! :DDD -
-
az a jó :DDD szeretettel várunk -
na én ilyet csináltam siettembe de gondolom gabber mesteré jobb lesz :DDDD -
_Vegeta_ #9 Szimpatikus topikk. :D -
AZ elverte:D -
oksi én is csináltam de egy banner mestertől szivesen elfogaom :DDDD -
grat a topikért, mingyá kapsz hozzá egy bannert tőlem :DDDDDDD -
én most az fm 2005ben nyomom velük... Forlan és Riquelme csodálatosak!!! -
Grusi #4 CM 01/02-ben velük nyertem BL-t :) Alan Shearer volt a csatárom :D -
Beníteznek kell Reina...
A Liverpool menedzsere Rafa Benítez bejelentette, hogy valóban szeretnék megszerezni José Reinát a Villarrealtól. A korábban az FC Barcelonánál is szerepelt kapus ázsiója az elmúlt két évben jelentősen megemelkedett, és a BL selejtezőre készülő sárga-kék spanyol klub most jó áron tudná őt eladni. A Bajnokok Ligáját megnyerő klub keretében Jerzy Dudek és Scott Carson mellett ott van még Chris Kirkland is, az angol válogatott keretében már többször meghívott, ám az utóbbi időben egyre többet sérült hálóőr minden bizonnyal a West Bromwich-nál folytatja majd pályafutását. -
Mindjárt egy jó hír...
Juan Roman Riquelme újabb négy évre szóló szerződést kötött a spanyol bajnoki bronzérmes Villarreallal.
A jelenleg a Konföderációs Kupán szereplő argentin középpályás az elmúlt két évben is a Villarrealt erősítette, igaz, akkor még a Barcelona kölcsönjátékosaként futballozott itt. Most majdnem teljes egészében a Villarreal tulajdonába került, a katalánok 25%-ban birtokolják csak.
Riquelme, aki ezt a szezont 15 góllal zárta, 2002-ben érkezett a Boca Juniorstól Spanyolországba, ahol első, barcelonai évében még nem ment neki a futball, ám miután átkerült a Villarrealba, egészen megújult, s a csapat húzóembere lett. (nso.hu)
-
nagyon szimpatikus kiscsapat...
gondoltam nekik is kijár egy topic!!!