Tesztelő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
biztos csaltál. >:]

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Rage47
én optimista lettem hurrá😊)
maozedong
akkor vegyél könyvet :! FDFDSFDES

Resurrection!

SRobert
az

hen-tes

tökéletes vagyok

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Cyrus, komolyan, fejezd már be.
Ha szar a topik, majd elsüllyed, nem értem, miért vadászol mindegyik újra. Nincs jobb szórakozásod?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

gabber_saviola
:ASD:SAS😄SDASS😄ASADS😄SD:ASA:SAS:AD:AS:ADDSD:A

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Mióta megvetted a keresd magad degeszre címû könyvet, látszik, hogy sokkal tisztábban látsz!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

látod ezért vagy pesszimista

... got nothin to share with you...

mert fasz vagyok 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

rezsofiz
Most mét baszod le ? 😮

sazl : c

gabber_saviola
gyáááááááááááááááááááááááááááááááááá :ASDASD:ASD😄S😄SA:ASD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

SRobert
ja, az automata 😄

gumiszoba <#eljen>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Köszike!

gabber_saviola
gyááááááááááááá

0Fritz0
Hmm, itt nem kell könyvet venni?
Akkor megyek is... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gabber_saviola
vagy a gumiszoba? 😄DDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
vmi gém nem érdekel?

Majd próbálkozom! 😄

gabber_saviola
dehogy nehéz....csak érdekel valmi megkezdett téma itt az esgén

Fa. : cyrus

Cimz. : Garoj.

maozedong
ok embernek lenne szüksége arra a túláradó életerõre, amit tõled megkaphat, ha hajlandó vagy segíteni, és személyiséged értékeit társaid javára fordítani.
Mindebben segítségedre lehetnek például az Optimista Klub munkatársai, akikkel levélben 1384 Budapest., Pf. 755., illetve e-mailben fordulhatsz [email protected]. Akár névtelenül is írhatsz nekik, leveledre, kérdéseidre minden alkalommal ugyanaz a segítõ fog válaszolni, így a rendszeres levélváltásnak köszönhetõen egy megértõ új barátra is szert tehetsz.
<#fogmosas><#miaz>

Resurrection!

Pyx
szerintem ma már töröltek egy ilyen topikot :o

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tégy érte, hogy ne így legyen! <#vigyor4>

Mielõtt azt hinné bárki is, hogy direkt járatom le magamat, szeretném tisztázni, hogy engem ezek a témák valamelyest érdekelnek illetve érintenek!

én egy totál borúlátó búskomor krapek vagyok

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

minek kell befolyni ?

Aminek van is értelme<#felkialtas>

Ez rendben is van, de akkor milyet csináljak? Befolyni meg 1000 hozzászólásos topikokba igen nehéz..

SRobert
Én pesszimista vagyok és ehhez nem kell teszt.
De azért kitöltöttem.
szerintem nesze semmi fogd meg jól.
de csak azért mondom, mert pesszimista vagyok.

Akkor ne csinálj ilyen szarokat!😊

Jó lenne már egy olyan témát eltalálnom, ami érdekel is vkit! 😞(

Köszi! 😉

gabber_saviola
ehh 😄DDDDDDDDDD

egyre jobb és jobb topikokat nyitogatsz....

Itt az alkalom, hogy megtudd mennyire vagy optimista ill. pesszimista. Amennyiben kiváncsi vagy erre, töltsd ki a kérdõivet: http://optimistaklub.hu/teszt.php