29
Hogyan tudok vhsről átmásolni egy filmet dvdre vagy aviba?
  • II Rocky II
    na hali,olyat szeretnék kérdezni,hogy movie makerben hol lehet beállitani azt, hogy egyből dvdre irja ki a felvett filet.mert nekem a vhsrol rögzitek akkor wmw be rögziti.:Svki egy kis infot dobjon már legyen oly szíves. :)amit nagyon szépen megköszönök.
  • argonath
    VHS anyagok átírása DVD-re, CD-re, érdeklődni email-en.
    Üdv
    Argonath
  • Vándorsólyom
    nem szeretnék megsérteni senkit, de fogadjátok meg a tanácsomat.

normális minőségben akkor fogsz tudni dolgozni, ha veszed az energiát és azt a kurva kib. nyelvtudást, ami nélkül ma meghalsz. Veszed ezeket, és utánaolvaosl, és gyakorolsz, és kisérletezel, és próbálgatsz. Senki, értitek, SENKI nem fogja a szádba magyarázni, hacsaknem jó ismerőse vagy az illetőnek. Ezesetben viszont egyszer elmagyarázza, aztán hhirtelen semmit nem értesz, és rájössz, hogy kár volt végig bután bólogatni. Aztn ha picit is másképp kell valamit cisnálni, mert más film van, akkor már biztos, hogy megáll a tudomány.

Miből hiszitek, hogy mindenből van magyar nyelvű? Ha nincs, akkor nincs. Egyszerű az oka: senki nem érezte szükségesnek magyarul is megírni eddig.
    Ez csak ebben a buzi mai világban válik szokássá, hogy mindneki azt hiszi, neki minden kijár, mert szabad polgárok vagyunk. Rohadtuzl nem vagy az, ha nem tudsz angolul, és nincs egy kis válalkozókedved, akkor felejtsd el a multimédiás felhasználását a pc-nek.

amúgy: http://www.videohelp.com/ és www.doom9.org ezen a két honlapon meg fogsz tanulni videokkal bánni.

Ja bocs, egy szükséges dolgot még kihagytam. Úgy 1 év szopás, több kártyacsere, sok kudarc, és elrontott lemezek. Ha ezek is megvannak, akor már közel jársz.

Aki tényleg érteni is akarja, amit csinál, annak javasalom, kezdjen el a google-ban az interlace és progresszív szavak után keresni. érdemes...

bocs a hangnemért, de gyakran felháborodok ilyenekért
  • Mike
    pl. ADS DVD Xpress
  • Roland16F
    Nekem is ez kéne!

Van egy VHS kazim teli rajzfilmekkel és szeretném átvenni számítógépre...csak nem tudom hogy kell.
  • Haamtahk
    Szerintem dvd-re! Ja és még a médium kiválasztása se mindegy. Talán, (biztos) a legjobbak a Taio Yuden cégtől, nálunk Verbatim - PastelDisc név alatt árulják.
  • Youppie
    Én egy firewire kártya és egy Sony digitális kamera segítségével (ebben van egy analóg-digital átalakító) csináltam meg. De ezek a cuccok már megvoltak, nem konkrétan erre a feladatra vettem.
  • homokhat
    az nincs
  • mucs1
    Én meg fradista vagyok, de gratulálok a Debrecen bajnoki címéhez! De ettől még eltért a fórum a tárgytól, vagyis a vhsről dvdre való átalakitás módszeréről!szóval inkább egy magyar nyelvű használati utasitást adnátok erről, lokisták!
  • Nadi
    Hát én is lenni debreceni
  • homokhat
    azazaz
  • Nadi
    Wyrfarkasok
  • homokhat
    Böör Zoli Felfog lépni a Vekerin méghozzá Dombival
  • Nadi
    Egyetértek!
  • homokhat
    "j"
  • homokhat
    J ez kimaradt
  • homokhat
    egyébként H A R Á L O K I !
  • homokhat
    gratulálok
  • Nadi
    Nekem van tv tuner kártyám!
  • mucs1
    Igazad van, de amugy rákerestem, beirtam, hogy dvd-vhs vagy valami ilyesmi, és ezt az oldalt tuti nem adta ki!
  • mucs1
    Thank you very much, de nincs egy magyar nyelvű véletlenül valahol?
  • Garfield
    De még jobb lett volna, hogy ha a topiknyitáskor az arcába robbanó figyelmeztetést megfogadva rákeres a témára fórumon.
  • blackgamer
    Digitalizálási útmutató
  • mucs1
    Igazából nincs semmi ilyesmi felszerelésem, sőt, ha nem is teljesen, de azért elég hülye vagyok ehhez a dologhoz! lehet, hogy tényleg oda kellett volna, mindegy mostmár!
  • alph4
    Jobb lett volna ha a témát a hardware részlegbe rakod!
  • alph4
    Tv-tunered van ? Vagy Vivo-s kártyád?
  • mucs1
    Hát, akkor már ketten vagyunk, igy már csak nem szüntetik meg ezta topicot a modik!:)
  • Nadi
    Ezt én is szeretném tudni!!
  • mucs1
    Sziasztok!

van otthon 1-2 családi videó, meg 1-2 jobbfajta, a 80-as évek nagy videókorszakában rögzített filmem,(tudjátok, amikor még nem voltak reklámok meg nem látszik a tv logója a jobb felső sarokban) amit jó lenne az örökkévalóságnak is megmutatni, de nem tudom, milyen módszerrel lehetne átmásolni a videókazettáról dvd-re!? Nincs otthon asztali-dvdfelvevőm, csak egy 2 fejes videómagnó, és egy számítógép dvdíróval!Tudtok valami megoldást hozzá??