Winamp rádió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Hetek óta nem ad nálam találatot RAP stílusra a winamp rádiószûrõje. Arra az 1-2 rádióra, amire emlékszem, megtalálom névkeresõvel, de... De össz-vissz 1 nevére emlékszem...

Tudjátok miért? Pedig még 1-2 hete jó volt...

púúúúú

dester
helló ! Már egy ideje csak 30 állmosát fog be a winamp internet rádióm😞 Miért van és hogy lehet átállítani ?

Vviikkttoorr
hy!
a legújabb winampokon miért nincs rádió???

Dj Faustus
"Hol lehet allitani a maximalis meretet?"
Jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences manûpont/Plug-ins/Input/Nullsoft MPEG.../Streaming fûl/Streaming data buffer mezõ

Sziasztok!
Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?

kosz

Sziasztok!A Winamp(5.112)SHOUTcast Radio ezt írja ki (pár napja):UPGRADE NEEDED!Please ask your software authors to upgrade their SHOUTcast directory support!Please Upgrade-Megmondaná valaki,pontosan mit jelent ez?(Korábban müködöt-most a SOUTcast TV sem reagál)
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy feltettem ezt a plugint de hiába állítok be mindent nem tudnak rá csatlakozni, csak néhány embernek menne a rádió és nem lenne publikus, de hiába csatlakoznak ip alapján a bufferelésen nem jutnak túl, mit tegyek, hogy mûködjön? Ja és amikor rányomok a connectre akkor nem connectál semmire. Van esetleg egy részletes "hogyan állítsam be és mûködtessem" leírás valahol, esetleg magyarul?

Nekem fennvolt az ie7 beta2 abab gondolom nem volt benne plug-in ami kellett shotcasthoz, aztán visszaraktam ie6- ot azzal faszán mûködik.
nesto
Amse! Media Libary -> Online Services -> Shoutcast Radio

Valaki tudna nekem ajánlani egy mûködõ streamert, amivel feltudnék venni a winamp rádióból zenét?

Valaki meg tudja mondani miért csak 1000 db rádióállomást látok winampban?
SHOUTcast Radio beállításnál hiába rakom nagyobb értékre a streamet akkor sem lesz töb.... <#falbav>

Amse
5.2-ben hova tûnt a media library-ból a rádió? 😮

MerlinW
Azt felejtettétek el hogy amennyiben ha nálad fut a szerver is, az igez h egy 112kbit/s -os zenénél kb 15k a feltöltés, viszont hallghatónként!

[merlinw.org]

PResident Evil
majd azt is ilyen gyorsan megoldjuk 😉😄

tõlem!
😊

deh mért akarod törölni hátha kell még valakinek
PResident Evil
az jo... törölhetõ a topic ? <#wink>

40kbyte az upload : )
PResident Evil
96kbit nem minõség :|

128 minimum kell és az 12-15 kb upload...

maozedong
96 kbit azér nem akkor nagy sávszél..

Resurrection!

PResident Evil
kell hozzá sok sávszél, mellette ne menjen semmi !

thanks!
nem tudod honnan szeggyme leh vagy cska google azt csáh?
és segítenél beconfigolni?
A másik hogy nincs serverem szal saját géprõl futna a cumó és csak a haverom hallgatná!
Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PResident Evil
Winamp SHOUTcast Plugin

egy serverre, meg a többi kliensnek asszem !

Hi all!

Annyi lenne a kérdésem hogy hogyan csinálok rádiót a gépemrõl és hogyan tudnak hozzá csatlakozni a többiek? és ez csak állandóra lehet vagy a rádiót ki is lehet nyomin hogyha nem akarom hogy halgassák? és mien progi kell a rádióhoz és minden velejárója! Aki tudja lécci írjon!

Thanks elõre is!