Winamp rádió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hetek óta nem ad nálam találatot RAP stílusra a winamp rádiószûrõje. Arra az 1-2 rádióra, amire emlékszem, megtalálom névkeresõvel, de... De össz-vissz 1 nevére emlékszem...
Tudjátok miért? Pedig még 1-2 hete jó volt...
Tudjátok miért? Pedig még 1-2 hete jó volt...
púúúúú
helló ! Már egy ideje csak 30 állmosát fog be a winamp internet rádióm😞 Miért van és hogy lehet átállítani ?
"Hol lehet allitani a maximalis meretet?"
Jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences manûpont/Plug-ins/Input/Nullsoft MPEG.../Streaming fûl/Streaming data buffer mezõ
Jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences manûpont/Plug-ins/Input/Nullsoft MPEG.../Streaming fûl/Streaming data buffer mezõ
Sziasztok!
Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?
kosz
Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?
kosz
Sziasztok!A Winamp(5.112)SHOUTcast Radio ezt írja ki (pár napja):UPGRADE NEEDED!Please ask your software authors to upgrade their SHOUTcast directory support!Please Upgrade-Megmondaná valaki,pontosan mit jelent ez?(Korábban müködöt-most a SOUTcast TV sem reagál)
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy feltettem ezt a plugint de hiába állítok be mindent nem tudnak rá csatlakozni, csak néhány embernek menne a rádió és nem lenne publikus, de hiába csatlakoznak ip alapján a bufferelésen nem jutnak túl, mit tegyek, hogy mûködjön? Ja és amikor rányomok a connectre akkor nem connectál semmire. Van esetleg egy részletes "hogyan állítsam be és mûködtessem" leírás valahol, esetleg magyarul?
Nekem fennvolt az ie7 beta2 abab gondolom nem volt benne plug-in ami kellett shotcasthoz, aztán visszaraktam ie6- ot azzal faszán mûködik.
Amse! Media Libary -> Online Services -> Shoutcast Radio
Valaki tudna nekem ajánlani egy mûködõ streamert, amivel feltudnék venni a winamp rádióból zenét?
Valaki tudna nekem ajánlani egy mûködõ streamert, amivel feltudnék venni a winamp rádióból zenét?
Valaki meg tudja mondani miért csak 1000 db rádióállomást látok winampban?
SHOUTcast Radio beállításnál hiába rakom nagyobb értékre a streamet akkor sem lesz töb.... <#falbav>#falbav>
SHOUTcast Radio beállításnál hiába rakom nagyobb értékre a streamet akkor sem lesz töb.... <#falbav>#falbav>
Azt felejtettétek el hogy amennyiben ha nálad fut a szerver is, az igez h egy 112kbit/s -os zenénél kb 15k a feltöltés, viszont hallghatónként!
[merlinw.org]
tõlem!
😊
deh mért akarod törölni hátha kell még valakinek
😊
deh mért akarod törölni hátha kell még valakinek
40kbyte az upload : )
thanks!
nem tudod honnan szeggyme leh vagy cska google azt csáh?
és segítenél beconfigolni?
A másik hogy nincs serverem szal saját géprõl futna a cumó és csak a haverom hallgatná!
és segítenél beconfigolni?
A másik hogy nincs serverem szal saját géprõl futna a cumó és csak a haverom hallgatná!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Hi all!
Annyi lenne a kérdésem hogy hogyan csinálok rádiót a gépemrõl és hogyan tudnak hozzá csatlakozni a többiek? és ez csak állandóra lehet vagy a rádiót ki is lehet nyomin hogyha nem akarom hogy halgassák? és mien progi kell a rádióhoz és minden velejárója! Aki tudja lécci írjon!
Thanks elõre is!
Annyi lenne a kérdésem hogy hogyan csinálok rádiót a gépemrõl és hogyan tudnak hozzá csatlakozni a többiek? és ez csak állandóra lehet vagy a rádiót ki is lehet nyomin hogyha nem akarom hogy halgassák? és mien progi kell a rádióhoz és minden velejárója! Aki tudja lécci írjon!
Thanks elõre is!