25
Hogyan ndítsunk illetve működtessünk winamp rádió-t
  • n3whous3
    Hetek óta nem ad nálam találatot RAP stílusra a winamp rádiószűrője. Arra az 1-2 rádióra, amire emlékszem, megtalálom névkeresővel, de... De össz-vissz 1 nevére emlékszem...

Tudjátok miért? Pedig még 1-2 hete jó volt...
  • dester
    AudioJack
  • Mikilaci
    helló ! Már egy ideje csak 30 állmosát fog be a winamp internet rádióm:( Miért van és hogy lehet átállítani ?
  • Vviikkttoorr
    hy!
    a legújabb winampokon miért nincs rádió???
  • Dj Faustus #21
    "Hol lehet allitani a maximalis meretet?"
    Jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences manűpont/Plug-ins/Input/Nullsoft MPEG.../Streaming fűl/Streaming data buffer mező
  • Bassboy
    Sziasztok!
    Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
    Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
    Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?

kosz
  • hano2
    Sziasztok!A Winamp(5.112)SHOUTcast Radio ezt írja ki (pár napja):UPGRADE NEEDED!Please ask your software authors to upgrade their SHOUTcast directory support!Please Upgrade-Megmondaná valaki,pontosan mit jelent ez?(Korábban müködöt-most a SOUTcast TV sem reagál)
  • Tom911
    Nekem egy olyan gondom lenne, hogy feltettem ezt a plugint de hiába állítok be mindent nem tudnak rá csatlakozni, csak néhány embernek menne a rádió és nem lenne publikus, de hiába csatlakoznak ip alapján a bufferelésen nem jutnak túl, mit tegyek, hogy működjön? Ja és amikor rányomok a connectre akkor nem connectál semmire. Van esetleg egy részletes "hogyan állítsam be és működtessem" leírás valahol, esetleg magyarul?
  • tkacs
    Nekem fennvolt az ie7 beta2 abab gondolom nem volt benne plug-in ami kellett shotcasthoz, aztán visszaraktam ie6- ot azzal faszán működik.
  • nesto
    Amse! Media Libary -> Online Services -> Shoutcast Radio

Valaki tudna nekem ajánlani egy működő streamert, amivel feltudnék venni a winamp rádióból zenét?
  • Doma #15
    Valaki meg tudja mondani miért csak 1000 db rádióállomást látok winampban?
    SHOUTcast Radio beállításnál hiába rakom nagyobb értékre a streamet akkor sem lesz töb....
  • Amse
    5.2-ben hova tűnt a media library-ból a rádió? :O
  • MerlinW
    Azt felejtettétek el hogy amennyiben ha nálad fut a szerver is, az igez h egy 112kbit/s -os zenénél kb 15k a feltöltés, viszont hallghatónként!
  • PResident Evil
    majd azt is ilyen gyorsan megoldjuk ;):D
  • SyneT
    tőlem!
    :)

deh mért akarod törölni hátha kell még valakinek
  • PResident Evil
    az jo... törölhető a topic ?
  • SyneT
    40kbyte az upload : )
  • PResident Evil
    96kbit nem minőség :|

128 minimum kell és az 12-15 kb upload...
  • maozedong
    96 kbit azér nem akkor nagy sávszél..
  • PResident Evil
    kell hozzá sok sávszél, mellette ne menjen semmi !
  • SyneT
    thanks!
  • SyneT
    nem tudod honnan szeggyme leh vagy cska google azt csáh?
    és segítenél beconfigolni?
    A másik hogy nincs serverem szal saját gépről futna a cumó és csak a haverom hallgatná!
  • Pyx #3
    http://www.shoutcast.com/download/
  • PResident Evil
    Winamp SHOUTcast Plugin

egy serverre, meg a többi kliensnek asszem !
  • SyneT
    Hi all!

Annyi lenne a kérdésem hogy hogyan csinálok rádiót a gépemről és hogyan tudnak hozzá csatlakozni a többiek? és ez csak állandóra lehet vagy a rádiót ki is lehet nyomin hogyha nem akarom hogy halgassák? és mien progi kell a rádióhoz és minden velejárója! Aki tudja lécci írjon!

Thanks előre is!