25
Hogyan ndítsunk illetve működtessünk winamp rádió-t
-
n3whous3 #25 Hetek óta nem ad nálam találatot RAP stílusra a winamp rádiószűrője. Arra az 1-2 rádióra, amire emlékszem, megtalálom névkeresővel, de... De össz-vissz 1 nevére emlékszem...
Tudjátok miért? Pedig még 1-2 hete jó volt... -
#24 AudioJack -
Mikilaci #23 helló ! Már egy ideje csak 30 állmosát fog be a winamp internet rádióm:( Miért van és hogy lehet átállítani ? -
#22 hy!
a legújabb winampokon miért nincs rádió??? -
#21 "Hol lehet allitani a maximalis meretet?"
Jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences manűpont/Plug-ins/Input/Nullsoft MPEG.../Streaming fűl/Streaming data buffer mező -
Bassboy #20 Sziasztok!
Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?
kosz -
hano2 #19 Sziasztok!A Winamp(5.112)SHOUTcast Radio ezt írja ki (pár napja):UPGRADE NEEDED!Please ask your software authors to upgrade their SHOUTcast directory support!Please Upgrade-Megmondaná valaki,pontosan mit jelent ez?(Korábban müködöt-most a SOUTcast TV sem reagál) -
Tom911 #18 Nekem egy olyan gondom lenne, hogy feltettem ezt a plugint de hiába állítok be mindent nem tudnak rá csatlakozni, csak néhány embernek menne a rádió és nem lenne publikus, de hiába csatlakoznak ip alapján a bufferelésen nem jutnak túl, mit tegyek, hogy működjön? Ja és amikor rányomok a connectre akkor nem connectál semmire. Van esetleg egy részletes "hogyan állítsam be és működtessem" leírás valahol, esetleg magyarul? -
tkacs #17 Nekem fennvolt az ie7 beta2 abab gondolom nem volt benne plug-in ami kellett shotcasthoz, aztán visszaraktam ie6- ot azzal faszán működik. -
#16 Amse! Media Libary -> Online Services -> Shoutcast Radio
Valaki tudna nekem ajánlani egy működő streamert, amivel feltudnék venni a winamp rádióból zenét? -
Doma #15 Valaki meg tudja mondani miért csak 1000 db rádióállomást látok winampban?
SHOUTcast Radio beállításnál hiába rakom nagyobb értékre a streamet akkor sem lesz töb.... -
#14 5.2-ben hova tűnt a media library-ból a rádió? :O -
#13 Azt felejtettétek el hogy amennyiben ha nálad fut a szerver is, az igez h egy 112kbit/s -os zenénél kb 15k a feltöltés, viszont hallghatónként! -
#12 majd azt is ilyen gyorsan megoldjuk ;):D -
SyneT #11 tőlem!
:)
deh mért akarod törölni hátha kell még valakinek -
#10 az jo... törölhető a topic ? -
SyneT #9 40kbyte az upload : ) -
#8 96kbit nem minőség :|
128 minimum kell és az 12-15 kb upload... -
#7 96 kbit azér nem akkor nagy sávszél.. -
#6 kell hozzá sok sávszél, mellette ne menjen semmi ! -
SyneT #5 thanks! -
SyneT #4 nem tudod honnan szeggyme leh vagy cska google azt csáh?
és segítenél beconfigolni?
A másik hogy nincs serverem szal saját gépről futna a cumó és csak a haverom hallgatná! -
#3 http://www.shoutcast.com/download/ -
#2 Winamp SHOUTcast Plugin
egy serverre, meg a többi kliensnek asszem ! -
SyneT #1 Hi all!
Annyi lenne a kérdésem hogy hogyan csinálok rádiót a gépemről és hogyan tudnak hozzá csatlakozni a többiek? és ez csak állandóra lehet vagy a rádiót ki is lehet nyomin hogyha nem akarom hogy halgassák? és mien progi kell a rádióhoz és minden velejárója! Aki tudja lécci írjon!
Thanks előre is!