34
.Net keretrendszer, mert persze mindig kell vmi, hogy elrontson mindent
-
#34 a kollégám válltig állítja, hogy a .net "konfigurálható" VPN-típusú kapcsolat létrehozására... hm... vajon mennyi ebben az igaszság??? -
#33 Na, jól van, akkor eléggé mellé ment.
Én kérek elnézést. -
Inquisitor #32 És ez a 3.0-ás NetFX mennyire van készen? -
#31 http://hu.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework -
#30 Ha jól tudom valami server oldali xml programozási nyelv, amit egyébként előszeretettel használnak struktúrált adatprogramozáshoz is.
De majd letagadom, hogy ezt mondtam, ha mégsem. -
#29 Hi! Amúgy mi ez a .NET FrameWork? Mire való vagy mire használják? Nekem is fent van mert kell az ATI Driverhez, de szerencsére semmi gond nincs vele. -
#28 De, csak ahhoz kell.
Mondjuk megvagyok a .NET rendszer nélkül egyelőre, még nem kell benne fejlesztenem semmit. Csak úgy rávilágítottam, hogy csak óvatosan vele! -
#27 Na, akkor itt van neked a kontrolpaneles verzió:
A CP - 24.1 megást kell letölteni. Ez az eredeti driver - nincs belematatva, csak a CP van beletéve :-)
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=18 -
#26 "Na, éljen! Az új ATi Catalyst 6.7 már csak a .NET Framework 2.0-val hajlandó elindulni."
Nemcsak a Catalyst Control Center igényli csak a .NET-et véletlenűl? A driver is? -
#25 Na, éljen! Az új ATi Catalyst 6.7 már csak a .NET Framework 2.0-val hajlandó elindulni. Az egyetlen apróbb hiba a dologban csak az, hogy a 2.0 hazavágta a rendszeremet. 1-2 percenként lefagy a rendszer fullra 15-20mp-re. CPU 100%-on, egér, billentyűzet nem reagál, kép kimerevedik, hálókártyaforgalom 0-ra esik, és teljes síri csend. Javítással vagy anélkül. Önmagában vagy az 1.1-gyel maga mellett. Nagy vicc volt. Egy jó móka, még rájöttem, hogy ő a hunyó. -
#24 Pl. a Microsoft honlapjáról.
2.0 verzió
vagy
1.1 verzió -
TomBond #23 Honnan lehet letölteni ezt a .NET keretrendszert? Nem akarok programozni nekem is az ATI driverhez kell. -
#22 http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/faq.html#3 -
#21 http://www.techspot.com/vb/all/windows/t-15157-ATI-Catalyst-Control-Center-released.html -
#20 sajnos nem segítek, nekem GeForce kártyám van, próbáltál FAQ-ot olvasni? -
#19 Igen! Az nem működött nekem, hiába fent volt a keretrendszer és nem tudom milyen okból! -
Garfield #18 Catalyst Control Center? -
#17 bocs, de mi az a CCC? -
#16 Sziasztok! Annak mi lehet az oka, hogy nekem fent volt a .Net FrameWorks és amikor feltettem a CCC-t, az nem működött? Elindítottam dupla klikkel, de semmi reakció, nem indult! Frissítve is volt a FrameWorks! És egyébként akkor valóban nem jelenik meg már a bejelentkező ablak! A segítséget előre is köszönöm! -
#15 nekem a Sony Vegas 6-ot es a Sony Sound Forge 8-at nem akarta a gep beinstallalni a .NET Framework nelkul. Neha ez a .NET Framework nelkulozhetetlen... -
#14 Nem ártana updatelni és a javítás javítása után nem lesz bejelentkező képernyő.
Mán ha értöd a célzást. -
#13 a javítás javítását is leszedted? :) -
#12 Automatikus bejelentkezés visszaállítása. -
neuro #11 eltartott egy ideig, amíg rájöttem miről is van szó :)
nem tudsz valami térképet adni hogy hol lesz a party? Infected leírta ugyan de azon nem nagyon tudok elmenni :)) -
#10 // off
mar csak 2nap jo lesz remelem. -
neuro #9 5.6-hoz is van CCC nélküli verzió, ezért is kérdeztem, hogy milyen driverről van szó:
http://www2.ati.com/drivers/5-6_xp-2k_dd_cp_wdm_23864.exe -
Garfield #8 Akkor te valamit roppant mód félrenéztél. -
szaja #7 A legújabb 5.6-hoz. Nem találtam már Control Paneles verziót, és olvastam online hírújságoknál, hogy ezentúl csak Contol Centeres meghajtó lesz, ahhoz meg kell. Amúgy Köszönöm. -
Garfield #6 Jelenleg még két változatban jön ki (.Net-es és sima), szeptembertől már csak a .Net-est lehet letölteni, szóval onnantól kezdve minden ATI-tulajnak muszáj lesz felrakni, ha drivert akar frissíteni. -
#5 TweakUI XP. Microsoft honlapról letölthető. Telepíted, futtatod és lesz egy olyan menüpont, hogy auto login. Ott beírod felhasználónevet, jelszót, leokézod. -
neuro #4 Vezérlőpult - Felhasználói fiókok - majd kapcsold ki az összes fiókot a sajátodon kívül
Egyébként melyik az az ATI driver amihez .net kell? -
Garfield #3 A felhasználói fiókoknál törlöd az ASP-s júzert.
Mellesleg mi az a csomó minden, amit megváltoztatott? Mert nekem anno nem tünt fel semmi a fiókos dolgon kívül.
Mellesleg vígan elfért volna az XP-s topikban a kérdés, mivel ha jól sejtem, a topik még cirka 5-10 értelmes hozzászólást él meg és utána kifullad. -
#2 uninstall .net -
szaja #1 Sziasztok! Feltettem a .Net keretrendszert, mert ugye az ATI csak olyan meghajtóprogramokat fog ezentúl kiadni, amihez kell. Namost ez a @#*¨" megváltoztatott 1 csomó mindent, de ami a legjobban zavar, hogy amikor bekapcsolom a képet, megjelenik a fiókválasztó képernyő úgy, mintha több felhasználó lenne, vagy le lenne jelszavazva a felhasználói fiók, pedig nincs, és csak 1 felhasználó van. Ha valaki tudna segíteni abban, hogy tudom visszaállítani az automatikus bejelentkezést, nagyon megköszönném. Én nem találtam meg.