Magyar rock

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
demjén ferenc - szeress úgy, ahogy én c. dalt feltudná nekem tölteni valaki? megköszönném!
Az énekesetek hangja erõsen hajaz torres daniéra: XD..de jó értelemben persze,van benne dög,,szeressük az iet😄

OssianFan
Szevasztok!

Van egy eladó Ossian-packem, akit érdekel:
http://www.boltamarson.com/TopNProduct.aspx?ProductID=5617

Üdv!

Cundra zenekarban tolom (aki tudja a jelentést jár a csoki) most rukkoltunk elõ kétszámos demóval + bemutatkozóvidivel, mindez csekkolható itt:
http://www.myspace.com/cundra
óder
http://www.cundra.extra.hu/
Egy kis grunge-hardrock-metal egyveleg két teljesen különbözõ stílusú énekessel.
És tudom hogy már fáj de mi is itt vagyunk, ha tetszik a mûsor katt egyet:
http://www.bandland.hu/Band.aspx?ID=528

De ami nagyon kell, az a feedback, szal várom a véleményeteket.
nem tudom valaki nem ismeri véletlen a De Factót van 1 száma ami qrwára tetszik de sehol sem találtam =( kérem aki ismeri és tudja honnan tudok letölteni az irja le (amúgy a szám címe Meghalni a mennyben)
hello
tigeroo
hát már mindegy leszedtem ujra, már megvannak a címek😛 azért köszönöm!
Esetleg átküldheted txt-ben, és teljes címre írogatom õket, ha gondolod. 😉

tigeroo
1979–1983 (Új Skorpió)
Melyik 2 albumról van szó ?

legnagyobb az Ozirisz - Élvezet c. dal😊.na ki ismeri?

Thy Catafalque kibaszott jó. Honnan lehet szerezni? 1 albumuk van még vmi random oldalról... esetleg cd-t lehet kapni boltban?

tigeroo
sziasztok! bakelitrõl bedigizve kaptam 2 új skorpiók albumot (tudjátok, Frenreisz Károly bandája)

na az a baj hogy a számok címe csak töredékben van meg! Valakinek nincs trekklistája a címekrõl?
Zolcsi01
nagyon nagy király! Köszi!!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 Nézzétek meg köszi
McGrady

Kuss!-magyarázta.

gercse
tudom hogy nem pont rock zene(inkább rock and roll szerû) a Supernem, de nem tudok még ehhez hasonló stílusú magyar zenekarokat?

repvez
Nem tudja valaki hogy magyarul melyik együttes játsza és mi a szám cime ennek: Twisted Sister - We're Not Gonna Take It
Tehát a fenti szám magyar változatát keresem.
McGrady
lol 😄D
a gitárosnak kicsit alpári feje van, de kurvajól játszik 😄DD

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Bár Pohl Misi lezúgott egyik szám közbe a színpadról 😄 de visszarakták😄

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

McGrady
eszméletlenek élõbe...
a Zeffer András segélykoncerten õk voltak egyedül, akik hiba nélkül lenyomatták a számaikat...na meg persze a Bikini Sipos Petivel és Lukács Petával 😊)

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Bár annyira nem ismerem a Lordot Sitkén kurva jó koncertet adtak legalábbis nekem nagyon teccet!

McGrady
én akartam, Lordra mindenképp, de pont akkor megyünk síelni...pedig tök jó lett volna 😞

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Valaki megy a RockArénába??? Febr.2-3 Biztos jó lesz.

AlFipapa
in memorian Radics Béla <#worship>

-- AlFi --

McGrady
2005. AUGUSZTUS 21.

EMLÉKEZZÜNK !

Emlékezzünk egy nagyszerû zenészre, egy jó barátra, példaképre, tanítóra!

Gyorsan elrepült az elmúlt egy esztendõ, visszanézve csak néhány napnak tûnik , hogy elment és utolsó útjára kisértük Õt !

Ki is volt Cserháti Pityi István ?

Melyikünk mondhatja el, hogy ismerte Õt valójában ?

Néha magunk önismeretével is bizonytalanságban vagyunk .

Egy olyan ember volt , aki szeretett adni.

Kedves Barátunk Pityi!

Köszönjük szépen, hogy sok generáció nött fel a Te munkásságodon, a Te zenéden.

Az általad vezetett P.BOX stúdió sok fiatal zenészt és zenekart segített elindulni a rockzene rögös útján.
Hammond orgona játékod megfûszerezte azt a zenei stilust, amelyet képviseltél a 70-es évektõl fogva, és sok zenekar merít a mai napig is ezekbõl az ötletekbõl.

Szívedben a szeretet fáklyája égett, bár már egy ÉGI ZENEKAR-ban muzsikálsz egy éve, de a fáklya nem hunyt ki. Nekünk szeretteidnek, barátaidnak itthagytad a szeretet és emlékezés égõ tüzét.

A szeretet minden határt és akadályt legyõz, nem fél a haláltól, maga az élet.
Az igaz szeretet szimbóluma a szív.

Szervezeteden elhatalmasodott betegséged minden részedet megtámadta, egyedül a szíveddel nem bírt.
.
Szerettünk volna többet segíteni abban a nehéz idõszakban, de a betegséged erõsebb volt.

Magához szólított az Úr.

Nem feledünk , mert szívünkben megõrizzük emlékedet.

Drága Pityi !

" Legyen az álmod szép! "

Pandora's BOX " A ZENE MINDENEK FELETT "

Kuss!-magyarázta.

zakika
majd megegyezunk, nekem is van sok minden uj

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

McGrady
ha kell valami, szólj és kiírom újra

Kuss!-magyarázta.

zakika
csak annak apropojan irtam, kulonben nem gond. tegnap probaltam halgatni es nem ismeri fel 😞

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

McGrady
az sosegond, bármikor el tudom küldeni.
de Zefi nem fog bármikor felépülni

Kuss!-magyarázta.

zakika
tonkrement a DVD amit kultel a sok mobillal <#csodalk>

McGrady
ZEFFER ANDRÁS HIRTELEN JÖTT , SÚLYOS , ÉLETVESZÉLYES BETEGSÉGE MIATT A ROCKBAND A KÖZELJÖVÕBEN NEM AD KONCERTET .
ZEFI JÚLIUS 14.-TÕL KÓRHÁZI KEZELÉSBEN RÉSZESÜL .
GONDOLJATOK RÁ SZERETETTEL ÉS AKI TUD , IMÁDKOZZON ÉRTE. (www.rockband.hu)
Zeffer András mind a mai napig a magyar rockzene meghatározó alakja, a P.Mobilban már megismerkedhettünk tehetségével, kiváló dalaival, késõbb a 90-es évek végén a Tunyogi Rock Bandben írt gyönyörû dalokat, és mostanság a the Rock Bandben tevékenykedik frontemberként és billentyûsként. (a rockband klasszikus rockot játszik, mai köntösbe, profi munka, aki hallotta, tudja)
És úgy áll a dolog, hogy ez az ember életveszélyesen beteg, 3 napja kórházban van. szeretnék biztatni mindenkit, hogy legalább egy kis fohászt mormoljon el az egészségéért, így talán meggyógyul, és folytathatja nem mindennapi munkásságát.
köszönöm.

Kuss!-magyarázta.

zakika
tobbi regebbi, talan azert nem szereted. majd ha idosebb leszel. abban a korban es in mainstreemet halgattam ami abbol az idobol meg ma is egyik kedvencem

Stark
A republicot szeretem, de mindenki aztmongya megváltozott, d én nemjöttem rá miben. A pokolgépet elallgatom, a többit meg nemszeretem.
Talán még a Tanksapka

hópihe

zakika
Balazs Feco. Kicsit regi iskola vagyok, de mas is a hetvenes nyolcvanas evekbol - Omega, P. box, Karhago, Solaris, Pokolgep, Edda, Republic amit halgatok. Vagyis meg sok masat is. Az ujak kozul semmi nem tudot megfogni. A republic is mar csak arnyeka onmaganak ami 10 eve volt, Pokolgep szinten, bar neha jol eltalaljak (regi jobb volt), Tankcsapda meg valahogy nem a stilusom.

Stark
nemtudom, szeritem sokkal jobb mint pl a Depresszió😊
akkor igy magyarok közül ki a kedvenced?

hópihe

zakika
nem pont a stilusom. vagyis meg nem fogot meg semi toluk ugy hogy vegighalgassak egy egesz albumot, pedig metalt is halgatok nehanapjan

Stark
hmmm, nemtudom az Akelát itt szereti e valaki😊

hópihe

zakika
problad itt
www.nowa.ru
a omega topic altaltozot magyar rock topikka, hatha valakinek megvan.

hello
Nem tudna nekem segítnei valaki h honnan lehet leszedni régi magya rock együttesek albumait? Azonbelül is MHV-tól az Ébreszfõ album érdekelen.
Köszu elõre is

McGrady
Bencsik Sándor és Lukács Péter a kedvencem.
A legnagyobb Bencsik, sok szerepe volt a magyar rock virágzásában, meg zseniális zeneszerzõ-gitáros volt, Peta pedig azért kedvenc, mert egyszerûen zseniális amit tud, a külföldi nagyokat is alázza 😊

Kuss!-magyarázta.

zakika
akkor probalok lopni egy tapicot a Queen tapicbol
ki a kedvenc magyar gitarosod resp. ki a legnagyob magyar gitaros.

zakika
pont egy eve inditottam. nem sok sikerrel.
kihalt volna a magyar rock. pedig a hetvenes evekben szepen viragzott. vagy azok haltak ki aki ezt halgattak akkor. jol lecsokkent a rockerek elettartama...

zakika
hat itt megalt az elet, de egy orosz forumon jol el lehet beszelgetni volt szovjet tagallamok beliekkel a magyar rockrol. sot egypar link is van ott

http://www.nowa.ru/showthread.php?t=16391

McGrady
igen, ismerem.
régen sokat hallgattuk, amikor kocsival mentünk valahova 😊)

Kuss!-magyarázta.

zakika
amit mostanaban felfedeztem az a bergendi
dupla valogatas es nagyon jo - bar nem az a kemeny P. mobilos hangzas, de azert a magyar rockzene resze es jodalok vannak toluk

McGrady
engem érdekel!! 😊

Kuss!-magyarázta.

zakika
Mi az, mar senkit nem erdekel a magyar rock?

zakika
tegnap hoztam egy havertol omega DVDt az 1994 szeptemberi koncertet - az evezred bulijat. kicsit fura a hangzasa, persze nem DVDre volt tervezve

McGrady
majd meglátom, van-e fater gyûjteményében 😊

Kuss!-magyarázta.

Oldal 1 / 4Következő →