Újságírói jogokat kapnának a blogerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jók azok a blogok valamire -mégha nem is szeretem túl-nagyon-, ha már az EB-nek is állást kell foglalnia! Minél több fórumon beszélhetjük meg a dolgokat, annál nagyobb a "szólásszabadságunk". 😊
Nem ez a lényeg, hanem hogy az internetet nem lehet cenzúrázni.
Nemrég volt itt cikk a dvd decrypterrõl, hogy a németek betiltanak minden olyan oldalt, ahonnan link mutat rá...
Na ennyit a sajtószabadságról kb.
A blogokat én se szeretem.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

De elõfordulnak és ez a lényeg.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Hát szerintem ez az egész bloggerkedés egy éppen nagy divatját élõ faszság!
Most mindenki internetes naplót ír,ha kell ha nem,persze valódi értékek csak a legritkább esetekben fordulnak elõ...
Ez nagyon helyes álláspont!
Végre egy értelmes nyilatkozat az EB-tõl!

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Hmm, ennek ugye semmi köze ahhoz, hogy az Apple cuccokról híreket adó bloggert nem tekintették újságírónak, és kötelez(ni akar)ták arra, hogy adja ki a belsõs hírforrását. 😊