59
Mely számokat kérnéd szívesen egy clubban? Mely számok azok, amire a legjobban tombolsz, vagy amik szerinted mostanában a legnagyobb slágerek? Írd ide!
-
#59 Armand Van Helden - Into Your Eyes -
#58 Global Deejays Introducing Jet Set - In the name of Love -
#57 de ha ülsz a wc-n azér mégis csak az a legfontosabb :D -
neuro #56 Fontos dolog az újrahasznosítás :) -
#55 Fémet is átvesznek :DDD -
neuro #54 mi van még? :) -
Bence01 #53 nem csak papír van!!!! -
#52 Kaledoscopio - MEu Sohno
ezt ismeri vki??? nem ebbe a topicba való de érdemes meghallgatni
(DnB - szlovák popzene keverék :D); hozzáteszem ez az első DnB szám ami tetszik... -
#51 MAX GRAHAM&YES-Owner Of A Lonely Heart(Club Mix)
2SMALL DJ'S-I Only Wanna Be With You
POTATOHEADZ-Narcotic(Royal Gigolos Rmx) -
#50 nem is mondtam h discoban:D CLUBokban :p -
neuro #49 mijazabrékbít? aztat nem jáccák a diszkóban -
#48 hol játszol legközelebb? -
#47 mondd ki hogy BREAKBEAT-et pörgetö lemezlovas vagy! -
neuro #46 Hát engem még nem büntettek meg, és szerintem nem is fognak - igaz nem a kommersz diszkó szcénában utazok, így kikerülök az "ellenőrök látóköréből". -
#45 mégis megbüntetnek ha nincs -
neuro #44 Ez olyan mintha azt mondaná valaki, hogy csak akkor lehetek festő ha előtte leteszek egy vizsgát kockológiából és anatómiából.
Ha valaki rossz/jó abban amit csinál a közönség úgyis a tudomására hozza, nem kell egy kókler vizsgabizottság, hogy ezt eldöntse. -
#43 ugyan nekem még nincs dj vizsgám mert csak 15 vagyok... de énis úgy hallottam h azt már szinte bárki megkaphatja... -
#42 igaz -
neuro #41 Ez a dj vizsga a legnagyobb lenyúlás a világon... -
#40 DJ vizsgája lehet mindenkinek. Tudása már nem biztos ;) -
OPM #39 milyen gyakran lépsz fel és hol? -
neuro #38 "hivatalosan Dj vagyok"
ez vicces
nehogy már egy papyrtól legyél dj... -
Bence01 #37 a jött ment Dj-k azért nem mindig annyira gagyik de nekem Dj vizsgám is van és papír is róla hogy hivatalosan Dj vagyok -
#36 azért köszi, így, h nem is ismersz... amúgy direkt kiemeltem h nem nevezném magam annak... de mind1... te idősebb vagy és okosabb. ennyi -
#35 Mennyi kis új dj palánta lett, legalább lesz utánpótlása a Spigentálernek, meg annak az Erős gyereknek, mennyire szánalmas már, hogy minden kis jött ment dj-nek hiszi magát, nagyon tudom őket sajnálni. -
#34 nekem most megint előjött :) -
OPM #33 a toplistád első helye nálam is nagy kedvenc volt, amikor kijött a Prydz album -
#32 Én szoktam kérni zenét és általában le is adják -
Bence01 #31 szewasztok szerintem a Dj-k nem mindig csinálnak konkrét tervet én is járok lemezeket pörgetni egyik hawerommal bakelitról nyomjuk és nem mindig csinálunk tervet persze általában meg van határozva milyen klubb-be megyünk és milyen zenéket szeretnének de csak ha valami középiskolai bált csinálunk akkor hangulatfüggő milyen zenét játszunk jah és mindig hagyjuk ha kérnek valamit csak nem játszuk le :-)
Hungária - Ciao Marina (Spy the Ghost remix)
MÁTÉ PÉTER - ELMEGYEK 2005 (ERŐS VS. SPIGIBOY REMIX)
már new szám -
#30 nem azt írtam h kéred-e...kérnéd... igen tudom h így van hiszen énis vmien szinten már djskedem ha lehet ezt mondani (még nem, inkább zenélek...). ÉS énse szeretem amikor az elején odajön vki h adjam le monnyuk a balatoni nyár című számot... ugyanis ez teljesen igaz én úgy megyek el h naggyából tom h fog felépülni az egész, és kigondolom mien számok után mi illik. ez így van. ezeket a számokat meg azért írtam, mert azért hoztam létre ezt a topicot, h legyen egy ahol ien slágerek vannak (sokan félreértettek és ien hülyeségeket írtak...), habár yoomagam se ezeket szeretem a legjobban. ennyi -
#29 Ha az alcímre utalva írtad ezeket a számokat, hát én egyet se kérnék belőlük egy klubban sem, másrészt már nem is szokás zenét kérni, sőt a legnagyobb baromság, ugyanis a jobb dj-k már tudják hogy mit fognak játszani, kész programmal mennek be egy klubba. (Ezt tegnap este hallottam valami műsorban) :D -
#28 Dee Dee - Forever (Megara vs Dj Lee Rmx) 6:22 TRANCE 10/10
Mysterio - Innocent 4:07 CLUB 9.5/10
Klubbingman feat. Trixi Delgado - We Call It Revolution (Mike Nero Remix)
Sash - Equador (Dj Lhasa Rmx)
Dj Lawless feat Hypeman - Here We Are (Whoomp) (Club Mix) 6:39 CLUB 9/10
Montego Bay- Let The Rhythm Move Ya (Club Mix) 7:17 CLUB 9/10 -
Bence01 #27 Csuta , My Cream , Bunyós Pityu és Postás Józsi a legjobb előadók ezután Zlad
-
#26 léjdíz eni dzsentölmen, let mí introgyúsz jú dö bítboksz mászter, dö polifónix szóund, ó jesz! SZINTIBOY!!!
Zsázsézsá! -
#25 Schnappi - Das Kleine Krokodil
Béla Spears - Krézi
Dévényi Tibor - A Lemezlovas Dala (beszteszt)
Szintiboy - A füredi annabálon -
#24 Fekete Pákó-Kislány vigyázz...jót fogtok szórakozni! -
#23 az brutalisan jo zene!!!!! -
#22 system of a down - radio video :))))) -
#21 Carolina Marquez - The Killer's Song [Radio Edit] -
ugot2know #20 Az a Balázs Pali szám,ami megy a Vektorban is!