59
Mely számokat kérnéd szívesen egy clubban? Mely számok azok, amire a legjobban tombolsz, vagy amik szerinted mostanában a legnagyobb slágerek? Írd ide!
  • akyyy
    Armand Van Helden - Into Your Eyes
  • akyyy
    Global Deejays Introducing Jet Set - In the name of Love
  • Narcotic Syntax
    de ha ülsz a wc-n azér mégis csak az a legfontosabb :D
  • neuro
    Fontos dolog az újrahasznosítás :)
  • VinylToy #55
    Fémet is átvesznek :DDD
  • neuro
    mi van még? :)
  • Bence01
    nem csak papír van!!!!
  • zolee90
    Kaledoscopio - MEu Sohno
    ezt ismeri vki??? nem ebbe a topicba való de érdemes meghallgatni
    (DnB - szlovák popzene keverék :D); hozzáteszem ez az első DnB szám ami tetszik...
  • zolee90
    MAX GRAHAM&YES-Owner Of A Lonely Heart(Club Mix)
    2SMALL DJ'S-I Only Wanna Be With You
    POTATOHEADZ-Narcotic(Royal Gigolos Rmx)
  • Narcotic Syntax
    nem is mondtam h discoban:D CLUBokban :p
  • neuro
    mijazabrékbít? aztat nem jáccák a diszkóban
  • zolee90
    hol játszol legközelebb?
  • Narcotic Syntax
    mondd ki hogy BREAKBEAT-et pörgetö lemezlovas vagy!
  • neuro
    Hát engem még nem büntettek meg, és szerintem nem is fognak - igaz nem a kommersz diszkó szcénában utazok, így kikerülök az "ellenőrök látóköréből".
  • zolee90
    mégis megbüntetnek ha nincs
  • neuro
    Ez olyan mintha azt mondaná valaki, hogy csak akkor lehetek festő ha előtte leteszek egy vizsgát kockológiából és anatómiából.
    Ha valaki rossz/jó abban amit csinál a közönség úgyis a tudomására hozza, nem kell egy kókler vizsgabizottság, hogy ezt eldöntse.
  • zolee90
    ugyan nekem még nincs dj vizsgám mert csak 15 vagyok... de énis úgy hallottam h azt már szinte bárki megkaphatja...
  • Tufa
    igaz
  • neuro
    Ez a dj vizsga a legnagyobb lenyúlás a világon...
  • Tufa
    DJ vizsgája lehet mindenkinek. Tudása már nem biztos ;)
  • OPM
    milyen gyakran lépsz fel és hol?
  • neuro
    "hivatalosan Dj vagyok"
    ez vicces
    nehogy már egy papyrtól legyél dj...
  • Bence01
    a jött ment Dj-k azért nem mindig annyira gagyik de nekem Dj vizsgám is van és papír is róla hogy hivatalosan Dj vagyok
  • zolee90
    azért köszi, így, h nem is ismersz... amúgy direkt kiemeltem h nem nevezném magam annak... de mind1... te idősebb vagy és okosabb. ennyi
  • VinylToy #35
    Mennyi kis új dj palánta lett, legalább lesz utánpótlása a Spigentálernek, meg annak az Erős gyereknek, mennyire szánalmas már, hogy minden kis jött ment dj-nek hiszi magát, nagyon tudom őket sajnálni.
  • zolee90
    nekem most megint előjött :)
  • OPM
    a toplistád első helye nálam is nagy kedvenc volt, amikor kijött a Prydz album
  • Alien
    Én szoktam kérni zenét és általában le is adják
  • Bence01
    szewasztok szerintem a Dj-k nem mindig csinálnak konkrét tervet én is járok lemezeket pörgetni egyik hawerommal bakelitról nyomjuk és nem mindig csinálunk tervet persze általában meg van határozva milyen klubb-be megyünk és milyen zenéket szeretnének de csak ha valami középiskolai bált csinálunk akkor hangulatfüggő milyen zenét játszunk jah és mindig hagyjuk ha kérnek valamit csak nem játszuk le :-)

Hungária - Ciao Marina (Spy the Ghost remix)
    MÁTÉ PÉTER - ELMEGYEK 2005 (ERŐS VS. SPIGIBOY REMIX)

már new szám
  • zolee90
    nem azt írtam h kéred-e...kérnéd... igen tudom h így van hiszen énis vmien szinten már djskedem ha lehet ezt mondani (még nem, inkább zenélek...). ÉS énse szeretem amikor az elején odajön vki h adjam le monnyuk a balatoni nyár című számot... ugyanis ez teljesen igaz én úgy megyek el h naggyából tom h fog felépülni az egész, és kigondolom mien számok után mi illik. ez így van. ezeket a számokat meg azért írtam, mert azért hoztam létre ezt a topicot, h legyen egy ahol ien slágerek vannak (sokan félreértettek és ien hülyeségeket írtak...), habár yoomagam se ezeket szeretem a legjobban. ennyi
  • VinylToy #29
    Ha az alcímre utalva írtad ezeket a számokat, hát én egyet se kérnék belőlük egy klubban sem, másrészt már nem is szokás zenét kérni, sőt a legnagyobb baromság, ugyanis a jobb dj-k már tudják hogy mit fognak játszani, kész programmal mennek be egy klubba. (Ezt tegnap este hallottam valami műsorban) :D
  • zolee90
    Dee Dee - Forever (Megara vs Dj Lee Rmx) 6:22 TRANCE 10/10
    Mysterio - Innocent 4:07 CLUB 9.5/10
    Klubbingman feat. Trixi Delgado - We Call It Revolution (Mike Nero Remix)
    Sash - Equador (Dj Lhasa Rmx)
    Dj Lawless feat Hypeman - Here We Are (Whoomp) (Club Mix) 6:39 CLUB 9/10
    Montego Bay- Let The Rhythm Move Ya (Club Mix) 7:17 CLUB 9/10
  • Bence01
    Csuta , My Cream , Bunyós Pityu és Postás Józsi a legjobb előadók ezután Zlad
  • cement
    léjdíz eni dzsentölmen, let mí introgyúsz jú dö bítboksz mászter, dö polifónix szóund, ó jesz! SZINTIBOY!!!
    Zsázsézsá!
  • cement
    Schnappi - Das Kleine Krokodil
    Béla Spears - Krézi
    Dévényi Tibor - A Lemezlovas Dala (beszteszt)
    Szintiboy - A füredi annabálon
  • LiPTON
    Fekete Pákó-Kislány vigyázz...jót fogtok szórakozni!
  • PeeTeR
    az brutalisan jo zene!!!!!
  • Match
    system of a down - radio video :)))))
  • zolee90
    Carolina Marquez - The Killer's Song [Radio Edit]
  • ugot2know
    Az a Balázs Pali szám,ami megy a Vektorban is!