Lada - a ronda grafika nem segít
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A grafika akkor kezd számítani igazán, ha nincs meg a játékélmény" Teljesen igazad van; -bár egyáltalán nem illik ide- de lásd: Transport Tycoon Deluxe <#vigyor2>#vigyor2> Nem tudom fogunk e NFSezni 2012ben<#eplus2>#eplus2>
sztem semmi gond a grafikájával (természetesen nnem olyan, mint az nfs [azt is várom már <#vigyor>#vigyor>])
nem tudtok vmi másik ladás játékot??? (mert hogy állítólag ez jövõre jelenik meg :-? )
nem tudtok vmi másik ladás játékot??? (mert hogy állítólag ez jövõre jelenik meg :-? )
http://ady92.uw.hu/
jah bocs most néztem utána h még kise jöttt 😄😄😄
Get a life!
honnan tölthetö éeh ?
Get a life!
szerintemse
Get a life!
jaha
Get a life!
Nem olyan rossz ez. Inkább alkalmaztak volna hozzá GTA grafikát, mert a látszik, hogy modellezés nem az erõsségük.
Tényleg NFSU-ban láttatok már ilyen élethû égboltot? Nem mi? még csillagot sem nagyon.
A vizre 3ds Max-szal foglalkozó haverom azt mondta, hogy ilyen gyönyörõ vizet még nem látott, meg grafikát. Odaadtam neki a videókat jnuárban 😄
Szerintem ez abszolút nem csúnya, ráadásul még nincs is kész.
De meg lehet nézni a videókat! Különösen a LRC és az LRC_WATER1 videót ajánlom Viktor figyelmébe.
Csúnya ...<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
De meg lehet nézni a videókat! Különösen a LRC és az LRC_WATER1 videót ajánlom Viktor figyelmébe.
Csúnya ...<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A WOW meg 4 csillagot kapott itt. Náluk az számít "szépnek".
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Viszont lehet bele fikázó kommenteket írni 😊. Nagyon eltávolodtunk az eredeti tartalomtól? 😊.
Az SG.hu egy egyfogult sz*r újság <#szomoru1>#szomoru1>
Lehet le vok maradva, de sztem szép a grafika. Télleg nem NFS, de a játékélmény legalább annyira fontos, mint a kinézet. Nem egy szép, de játszhatatlan játékkal találkoztam már...
Nekem bejön a grafika. Elõször azt gondoltam, hogy nem jó képek lettek mellékelve. Azért nem egy fosláda.
<#levele>#levele>
najó esetleg a felnik.
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Azért nem kell olyan sokat módosítani hogy szép legyen... A példaként felhozott elsõ fényszórókon kívül más különösebb hibát nem látok : )
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Akkor jó! Szegény Kis-Bob!
Azt ígérték, hogy rendesen lemodellezik a fizikáját. NFS-nél legutoljára a Porsche Unleashed-ben volt erre próbálkozás, azóta árkád izéket gyártanak csak. A grafika akkor kezd számítani igazán imho, ha nincs meg a játékélmény 😊.
Én értettem a ruszki szövegedet!!!😄 Anyám lefordította nekem😄😄😛
A Lada Racing-et nem is annyi pénzbõl fejlesztik mint az NFS-t, és ráadásul az NFS-be minél több pénzt ölnek annál szarabb. Valószínû, hogy a célközönség sem ugyanaz.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Jaj szerintem az SG nek hiperszuper gépei vannak és hozzá vannak szokva a full max grafikán játszástólés ezért nem tetszik nekik!
Én a szépségrõl beszéltem. Nekem nem jönnek be az autós játékok... tehát semmi közöm a játék menetéhez. A látványról viszont a laikusok is beszélhetnek. Egyébkét én is szeretem a ladákat 😄 régen volt egy undorító citromsárga 1200-esünk. Még a hõskorban... Szép is volt... Az orosz szövegbõl csak annyit értettem, h forza lada 😊
lehet szép játék helyett jó játékot akarnak csinálni, nem?
Ide figyelj Kis-Bob: Ты проблем хочешь?! Лада наша тачка, эта игра 100 раз лучше, чем NEED FOR SPEED.
Ты ублюдок, даже на это не способен!
Классная игра будет! FORZA ЛАДА! Привет от Ставроса и Мишы!
Ты ублюдок, даже на это не способен!
Классная игра будет! FORZA ЛАДА! Привет от Ставроса и Мишы!
Szerintem is szépen néz ki. Az NFS egy rakás arcade szar.
valódi körlámpás ladák kellenek!
Az NFS-hez képest elég gyengék... Talán azt lehetne mércének venni. De a szépség megállapítása szubjektív dolog.
Hát nem is tudom, szerintem nagyon korrektek a képek 😄 Érdekes máskor meg pixeles hangyaháborút istenítenek az sg-n, azért fura dolgok ezek 😄D
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"