31
-
T0NI #31 "A grafika akkor kezd számítani igazán, ha nincs meg a játékélmény" Teljesen igazad van; -bár egyáltalán nem illik ide- de lásd: Transport Tycoon Deluxe Nem tudom fogunk e NFSezni 2012ben -
ady92 #30 sztem semmi gond a grafikájával (természetesen nnem olyan, mint az nfs [azt is várom már ])
nem tudtok vmi másik ladás játékot??? (mert hogy állítólag ez jövőre jelenik meg :-? ) -
Savmacska #29 jah bocs most néztem utána h még kise jöttt :D:D:D -
Savmacska #28 honnan tölthetö éeh ? -
Savmacska #27 szerintemse -
Savmacska #26 jaha -
#25 Nem olyan rossz ez. Inkább alkalmaztak volna hozzá GTA grafikát, mert a látszik, hogy modellezés nem az erősségük. -
Roli #24 Tényleg NFSU-ban láttatok már ilyen élethű égboltot? Nem mi? még csillagot sem nagyon. -
Roli #23 A vizre 3ds Max-szal foglalkozó haverom azt mondta, hogy ilyen gyönyörő vizet még nem látott, meg grafikát. Odaadtam neki a videókat jnuárban :D -
#22 Szerintem ez abszolút nem csúnya, ráadásul még nincs is kész.
De meg lehet nézni a videókat! Különösen a LRC és az LRC_WATER1 videót ajánlom Viktor figyelmébe.
Csúnya ... -
#21 A WOW meg 4 csillagot kapott itt. Náluk az számít "szépnek". -
pemga #20 Viszont lehet bele fikázó kommenteket írni :). Nagyon eltávolodtunk az eredeti tartalomtól? :). -
quentit #19 Az SG.hu egy egyfogult sz*r újság -
Megamanó #18 Lehet le vok maradva, de sztem szép a grafika. Télleg nem NFS, de a játékélmény legalább annyira fontos, mint a kinézet. Nem egy szép, de játszhatatlan játékkal találkoztam már... -
TheZsenyka #17 Nekem bejön a grafika. Először azt gondoltam, hogy nem jó képek lettek mellékelve. Azért nem egy fosláda. -
Hegyikecske #16 -
mechorg #15 najó esetleg a felnik. -
mechorg #14 Azért nem kell olyan sokat módosítani hogy szép legyen... A példaként felhozott első fényszórókon kívül más különösebb hibát nem látok : ) -
greekboy #13 Akkor jó! Szegény Kis-Bob! -
pemga #12 Azt ígérték, hogy rendesen lemodellezik a fizikáját. NFS-nél legutoljára a Porsche Unleashed-ben volt erre próbálkozás, azóta árkád izéket gyártanak csak. A grafika akkor kezd számítani igazán imho, ha nincs meg a játékélmény :). -
SASI #11 Én értettem a ruszki szövegedet!!!:D Anyám lefordította nekem:D:D:P -
#10 A Lada Racing-et nem is annyi pénzből fejlesztik mint az NFS-t, és ráadásul az NFS-be minél több pénzt ölnek annál szarabb. Valószínű, hogy a célközönség sem ugyanaz. -
Mipi #9 Jaj szerintem az SG nek hiperszuper gépei vannak és hozzá vannak szokva a full max grafikán játszástólés ezért nem tetszik nekik! -
#8 Én a szépségről beszéltem. Nekem nem jönnek be az autós játékok... tehát semmi közöm a játék menetéhez. A látványról viszont a laikusok is beszélhetnek. Egyébkét én is szeretem a ladákat :D régen volt egy undorító citromsárga 1200-esünk. Még a hőskorban... Szép is volt... Az orosz szövegből csak annyit értettem, h forza lada :) -
aliens #7 lehet szép játék helyett jó játékot akarnak csinálni, nem? -
greekboy #6 Ide figyelj Kis-Bob: Ты проблем хочешь?! Лада наша тачка, эта игра 100 раз лучше, чем NEED FOR SPEED.
Ты ублюдок, даже на это не способен!
Классная игра будет! FORZA ЛАДА! Привет от Ставроса и Мишы!
-
greekboy #5 Szerintem is szépen néz ki. Az NFS egy rakás arcade szar. -
#4 bla-bla-bla... -
szombi #3 valódi körlámpás ladák kellenek! -
#2 Az NFS-hez képest elég gyengék... Talán azt lehetne mércének venni. De a szépség megállapítása szubjektív dolog. -
Drawain #1 Hát nem is tudom, szerintem nagyon korrektek a képek :D Érdekes máskor meg pixeles hangyaháborút istenítenek az sg-n, azért fura dolgok ezek :DD