31
  • T0NI
    "A grafika akkor kezd számítani igazán, ha nincs meg a játékélmény" Teljesen igazad van; -bár egyáltalán nem illik ide- de lásd: Transport Tycoon Deluxe Nem tudom fogunk e NFSezni 2012ben
  • ady92
    sztem semmi gond a grafikájával (természetesen nnem olyan, mint az nfs [azt is várom már ])

nem tudtok vmi másik ladás játékot??? (mert hogy állítólag ez jövőre jelenik meg :-? )
  • Savmacska
    jah bocs most néztem utána h még kise jöttt :D:D:D
  • Savmacska
    honnan tölthetö éeh ?
  • Savmacska
    szerintemse
  • Savmacska
    jaha
  • TothLaci
    Nem olyan rossz ez. Inkább alkalmaztak volna hozzá GTA grafikát, mert a látszik, hogy modellezés nem az erősségük.
  • Roli
    Tényleg NFSU-ban láttatok már ilyen élethű égboltot? Nem mi? még csillagot sem nagyon.
  • Roli
    A vizre 3ds Max-szal foglalkozó haverom azt mondta, hogy ilyen gyönyörő vizet még nem látott, meg grafikát. Odaadtam neki a videókat jnuárban :D
  • AnuluWork #22
    Szerintem ez abszolút nem csúnya, ráadásul még nincs is kész.

De meg lehet nézni a videókat! Különösen a LRC és az LRC_WATER1 videót ajánlom Viktor figyelmébe.

Csúnya ...
  • AnuluWork #21
    A WOW meg 4 csillagot kapott itt. Náluk az számít "szépnek".
  • pemga
    Viszont lehet bele fikázó kommenteket írni :). Nagyon eltávolodtunk az eredeti tartalomtól? :).
  • quentit
    Az SG.hu egy egyfogult sz*r újság
  • Megamanó
    Lehet le vok maradva, de sztem szép a grafika. Télleg nem NFS, de a játékélmény legalább annyira fontos, mint a kinézet. Nem egy szép, de játszhatatlan játékkal találkoztam már...
  • TheZsenyka
    Nekem bejön a grafika. Először azt gondoltam, hogy nem jó képek lettek mellékelve. Azért nem egy fosláda.
  • Hegyikecske
  • mechorg
    najó esetleg a felnik.
  • mechorg
    Azért nem kell olyan sokat módosítani hogy szép legyen... A példaként felhozott első fényszórókon kívül más különösebb hibát nem látok : )
  • greekboy
    Akkor jó! Szegény Kis-Bob!
  • pemga
    Azt ígérték, hogy rendesen lemodellezik a fizikáját. NFS-nél legutoljára a Porsche Unleashed-ben volt erre próbálkozás, azóta árkád izéket gyártanak csak. A grafika akkor kezd számítani igazán imho, ha nincs meg a játékélmény :).
  • SASI
    Én értettem a ruszki szövegedet!!!:D Anyám lefordította nekem:D:D:P
  • f2d
    A Lada Racing-et nem is annyi pénzből fejlesztik mint az NFS-t, és ráadásul az NFS-be minél több pénzt ölnek annál szarabb. Valószínű, hogy a célközönség sem ugyanaz.
  • Mipi
    Jaj szerintem az SG nek hiperszuper gépei vannak és hozzá vannak szokva a full max grafikán játszástólés ezért nem tetszik nekik!
  • Kis-Bob
    Én a szépségről beszéltem. Nekem nem jönnek be az autós játékok... tehát semmi közöm a játék menetéhez. A látványról viszont a laikusok is beszélhetnek. Egyébkét én is szeretem a ladákat :D régen volt egy undorító citromsárga 1200-esünk. Még a hőskorban... Szép is volt... Az orosz szövegből csak annyit értettem, h forza lada :)
  • aliens
    lehet szép játék helyett jó játékot akarnak csinálni, nem?
  • greekboy
    Ide figyelj Kis-Bob: Ты проблем хочешь?! Лада наша тачка, эта игра 100 раз лучше, чем NEED FOR SPEED.
    Ты ублюдок, даже на это не способен!
    Классная игра будет! FORZA ЛАДА! Привет от Ставроса и Мишы!
  • greekboy
    Szerintem is szépen néz ki. Az NFS egy rakás arcade szar.
  • Benedekco
    bla-bla-bla...
  • szombi
    valódi körlámpás ladák kellenek!
  • Kis-Bob
    Az NFS-hez képest elég gyengék... Talán azt lehetne mércének venni. De a szépség megállapítása szubjektív dolog.
  • Drawain
    Hát nem is tudom, szerintem nagyon korrektek a képek :D Érdekes máskor meg pixeles hangyaháborút istenítenek az sg-n, azért fura dolgok ezek :DD